Yeni CyberShot'la Kablosuz Paylaşım

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Yeni CyberShot'la Kablosuz Paylaşım

İletigönderen ACD » Pzt Mar 12, 2007 11:20

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwMzEy/res/764_07031210354503.jpg[/img]

Yeni CyberShot'la Kablosuz Paylaşım

Sony, kablosuz paylaşımı destekleyen yeni CyberShot serisi dijital fotoğraf makinası DSC-G1'i duyurdu.


Sony'nin yeni kablosuz dijital fotoğraf makinası DSC-G1, 6 megapiksellik resim çekiyor ve çekilen resimleri kablosuz iletişim ile dört farklı cihazla aynı anda paylaşabiliyor. DSC-G1, kablosuz iletişimi DLNA (Digital Living Network Alliance) iletişim standardını kullanarak gerçekleştiriyor.

2 GB dahili belleği bulunan ürün herhangi bir harici bellek kartı takmadan VGA kalitesinde 7500 veya 6 megapiksel çözünürlükle çekilmiş 600 resmi üzerinde saklayabiliyor. DSC-G1'e fazladan saklama kapasitesi eklemek için Memory Stick Duo ve Memory Stick Pro Duo kartları kullanılabiliyor.

Ürünün 3.5 inç genişliğindeki ekranı, 921 bin piksel çözünürlükte görüntü sunabiliyor. Resimlerdeki bulanıklığı azaltan optik görüntü sabitleyici, 3x optik zoom sağlayan Carl Zeiss mercek ve 1000'e kadar yapılan ISO ayarıürünle çekilen resimlerdeki kaliteyi artıran diğer özellikler.

DSC-G1 üzerinde bulunan yönetim programı ile resimler sıralanabiliyor. Program ile aynı zamanda, belli bir yüze veya kompozisyona sahip bir resim seçilip, seçilen bu resimle aynı veya benzer resimler arasında arama yapılabiliyor.

Sony'nin yeni dijital fotoğraf makinası Nisan 2007'de satışa sunulacak.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x