Yeni Kartal bu hafta geliyor!

Futbol ile ilgili hersey burada.

Yeni Kartal bu hafta geliyor!

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 15:39

Yeni Kartal bu hafta geliyor!

Beşiktaş Kulubü Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, "Transfer edeceğimiz futbolcu bu kampa bile katılabilir kimse endişelenmesin" dedi.



Avusturya nın Seefeld bölgesindeki kampta soruları yanıtlayan Kolot, "Birkaç oyuncu ile temaslarımız sürüyor, bunlardan bir tanesini hocamız istemedi ama diğerleri ile görüşüyoruz. Hafta sonu olduğu için bir şey yapamıyoruz. Hafta içi bu işi bitireceğiz, hatta yeni alacağımız oyuncu bu kampa bile katılabir" dedi. Geçtiğimiz günlerde, Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkam için annemde 73 yaşında değerlendirmesi yapan Kolot, bu sözlerine de açıklık getirdi.

Galatasaraylı taraftarların internet sitelerinde,onlarda yaşlı Del Bosque'yu aldılar ama ne bizden ne de yöneticilerimizden olumsuz hiçbir açıklama gelmedi diyerek Kolot'a ve Beşiktaş'a tepki göstermeleri üzerine Kolot, "Evet Feldkamp cok yaşlı dedim yanılmıyorsam dünyada da en yaşlı teknik adam. Galatasaraylılar neden tepki göstermişler bir anlam veremedim, ayrıca Del Bosque şu anda bile Feldkamp ile aynı yaşta değil nasıl futbol takip ediyorlar anlamadım" dedi.

Kolot, kendisinin doğruları söylediğini sözlerine ekledi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22858
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x