Yeniden Merhaba

Yeniden Merhaba

İletigönderen umitdoganci » Çrş Kas 22, 2017 21:03

Yeniden Merhaba

Son yazımın ardından geçen altı yılın sonunda yeniden merhaba. Üstelik günü gününe denk gelen kocaman altı yıl. Neden ara verdiğimi ve altı yılda neler yaşadığım konulara değinmeyeceğim. Merak edenler için ise; Tıpkı Türkiye ve Dünya tarihine kazınan olaylar gibi dinamik bir Film akıp geçti gözlerimin uçundan. Bazen şahit, bazen ise figüran rolünde.

Neyse...
Yalan yok, özledim. Çok özledim, aklımdan geçenleri kelimelere dökmeyi. Hem yazmayı, hemde düşünmeyi, belkide düşündürmeyi.

Hadi bakalım...
Yeniden çıktığım bu yolda emek ve kafa yorgunluğu benim, kelimelere sıkıştırıp anlatmaya çalıştığım fikir ve yorumlarımı okumak ise sizlerin olsun. Olumlu veya olumsuz her geri dönüşü dikkate alacağım ve hiçbir zaman bana yazmak isteyenlere kapıları kapatmayacağım.

***

Sözlerimi noktalamadan bulunduğumuz kasım ayı olmasından sizlere hatırlatmak ve altını çizerek paylaşmak istediğim birşey var;
Mustafa Kemal bir çığır açtı, insanlığın bakış açısına. İz bırakan adımlar attı dünya sahnesine. En karanlık çıkmazlarda bile, imkansızları başardı, bir tutam vatan aşkıyla. Eğer bugünlerde halen ay yıldızlı bayrağımız bir yerlerde dalgalanıyorsa, hiç birşey boşuna yaşanmamıştır. Bilinsin ki, yüreğimizde ve düşüncemizde var olan, hep yaşayacaktır!

***

Okuyan, düşünen ve insanları düşündürebilen tüm dostlara Selam olsun.

Almanyadan sevgi ve saygılarımla,
Ümit DOĞANCI
Kullanıcı küçük betizi
umitdoganci
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 46
Kayıt: Pzt Mar 15, 2010 15:35

Şu dizine dön: Ümit DOĞANCI

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x