Yeniden Samsun’a çıkmak! / Arslan BULUT

Yeniden Samsun’a çıkmak! / Arslan BULUT

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal May 18, 2010 21:26

Yeniden Samsun’a çıkmak!

Bugün 19 Mayıs! Bütün Türk Milleti için mutlu bir gün! Milli Mücadele’nin işaret fişeğinin yakıldığı gün! Kurduğu cumhuriyeti yaşatma bilinci versin diye Atatürk’ün Türk gençliğine bayram olarak hediye ettiği bir gün! Peki ya 18 Mayıs 1919! Veya 18 Mayıs 2010! Nasıl bir Türkiye’de yaşıyoruz? Atatürk Samsun’a çıktığı gün, durumu özetledikten sonra “Farkında olmadığı halde, başsız kalmış olan millet, karanlıklar ve belirsizlikler içinde olup bitecekleri beklemekte. Felâketin dehşet ve ağırlığını kavramaya başlayanlar, bulundukları çevreye ve alabildikleri etkilere göre kendilerince kurtuluş çaresi saydıkları tedbirlere başvurmakta. Ordu, ismi var cismi yok bir durumda” diyordu.

Kurtuluş çaresi arayanlar ise İngiliz himâyesi, Amerikan himayesi istemekte, bazıları da bölgesel çözümler üretmekteydi.

Atatürk’e göre “Türk ata yurduna ve Türk’ün istiklâline saldıranlar kimler olursa olsun, onlara bütün milletçe silâhla karşı koymak ve onlarla çarpışmak gerekiyordu...”

Ya bugün?

Türk ata yurdunun her köşesi ekonomik olarak bilfiil işgal edilmiş değil midir? Bütün ordular dağıtılmış olmasa bile en kritik görevlerde bulunan subaylar, 70’er 70’er gözaltına alınmakta değil midir? Ülkenin sinir sistemi olan haberleşme sistemi, bütün limanları satılmış değil midir? Dolaşım sistemi olan bankalar ve borsa yabancıların elinde değil midir? Maden yasası ve petrol yasası ile yer altı servetleri de yabancılara devredilmiş değil midir? İkiz Yasaların kabulü ile elde kalan milli servetin etnik gruplara bölüştürülmesi, böylece milletin ekonomik birlikteliğinin parçalanmakta olduğu bir gerçek değil midir? Solunum sistemi olan medya, artık yabancı sermayenin kontrolünde değil midir?

İktidarın başında bulunan zat, Amerika’nın Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanı değil midir? 1 Mart 2003 günü, Mersin’den Hakkari’ye uzanan Türk topraklarını 61 bin 750 Amerikan askerine işgal ettirmeyi, Samsun ve Trabzon Limanları ile bütün havaalanlarını Amerikan ordusuna devretmeyi öngören tezkere, bugünkü iktidarın tezkeresi değil miydi?

Millet fakrü zaruret içinde, olan biteni anlamaya çalışırken, bütün bu işgal operasyonunun mimarları, mızraklarının ucuna Kur’an sayfaları geçirmiş Muaviye ordusu gibi halkın dini duygularını istismar etmedi mi?

ABD’nin 21 yüzyıldaki en önemli stratejik girişiminin “İslam dünyasında reform” olduğu ve Türkiye’nin bunda büyük rol oynayabileceği resmen açıklanmadı mı?

Bu projeye göre Türk gençlerinin önemli bir bölümü, Hasan Sabbah modeliyle, tasarlanmış Amerikan İslâmının fedaileri haline getirilmedi mi?

Amerikan solu

Bütün bunlar yetmedi! Şimdi işgal tezkerelerine direnmeyecek, tarım arazileri dahil vatan topraklarının yabancılara satışına karşı çıkmayacak, devletin kuruluş felsefesinin, hatta rejimin değiştirilmesine onay verecek bir Amerikan solu tasarlanıyor!

Onun için CHP üzerinde içten de destekli iğrenç bir operasyon uygulanıyor! Mesele, Deniz Baykal’ın şahsi meselesi değildir! Mesele, Amerikan hegemonyasına direnen bir CHP istenmemesi, milletin vicdanında ve genetik yapısında bulunan bu direnci bütün parti mensuplarının siyasi iradesi haline getirmeye çalışan bir liderin tasfiye edilmesidir.

Geleceksizsiniz

Türk gençliği! Amerikan İslâmına, Amerikan soluna, Amerikan güdümlü sözde milliyetçiliğe razı olmayacaktır. Nitekim bugün üniversitelerdeki Atatürkçü Düşünce Toplulukları, Türkiye genelinde 19 Mayıs Gençlik buluşmaları düzenledi. Bildirilerinde bütün Türk gençliğine hitaben “Geleceksizsiniz!” diyorlar!

Mesaj şu; Yeni emperyalist saldırıya karşı tutumunuz geleceğinizi belirleyecek. O halde gelecek sizsiniz! Seyrederseniz hiçbir geleceğiniz yoktur!

Ey CHP’liler! Partinizin Amerikan eksenine girmesini seyrederseniz, Türkiye’nin geleceğini yok etmiş olacaksınız!

Ey Türk gençliği! Yapman gereken, yeniden Samsun’a çıkmak, bütün partileri Türkiye’nin kuruluş felsefesinde bütünleştirmektir.

Büyük Türkiye ancak böyle kurulabilir.


Arslan BULUT, 19 Mayıs 2010
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: Yeniden Samsun’a çıkmak! / Arslan BULUT

İletigönderen antalyalim » Sal May 18, 2010 21:50

Tarih sayfalarinda yerini bulacak bir yazidir.
Yüregine saglik sayin Bulut
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı
 
İletiler: 522
Kayıt: Sal Ara 16, 2008 21:39
Konum: Evden

Re: Yeniden Samsun’a çıkmak! / Arslan BULUT

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 18, 2010 22:03

Arslan BULUT yazdı:Ey Türk gençliği! Yapman gereken, yeniden Samsun’a çıkmak, bütün partileri Türkiye’nin kuruluş felsefesinde bütünleştirmektir.

Aklın yolu birdir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Yeniden Samsun’a çıkmak! / Arslan BULUT

İletigönderen yasin3858 » Çrş May 19, 2010 0:31

antalyalim yazdı:Tarih sayfalarinda yerini bulacak bir yazidir.
Yüregine saglik sayin Bulut


Aynen katılıyorum. Sayın Bulutunda dediği gibi "Emperyalizm Solu Geliyor."
Kullanıcı küçük betizi
yasin3858
Üye
Üye
 
İletiler: 4
Kayıt: Pzr Mar 14, 2010 17:24

Re: Yeniden Samsun’a çıkmak! / Arslan BULUT

İletigönderen Deli Haydar » Çrş May 19, 2010 0:36

Arslan Bulut yazdı:Türk gençliği! Amerikan İslâmına, Amerikan soluna, Amerikan güdümlü sözde milliyetçiliğe razı olmayacaktır.

Ey Türk gençliği! Yapman gereken, yeniden Samsun’a çıkmak, bütün partileri Türkiye’nin kuruluş felsefesinde bütünleştirmektir.

Büyük Türkiye ancak böyle kurulabilir.

Türk gençliği yapay ayrışmaların, yıllardan beridir birliğini bozmak için dışarıdan dayatıldığının bilincindedir. Türk gençliği devletinin, geçmişte de içeriden çökertilmeye çalışıldığının bilgisindedir. Türk gençliği görevinin ayırdındadır: Türk gençliği göreve hazırdır!

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuranların omuzlarına yüklediği sorumluluk ile, onu yükseltecek ve yaşatacak olan yine Türk gençliğidir. Türk gençliği -birileri bir yerlerini yırtsa da- Büyük Türkiye'yi yeniden kurma kudretine iye olduğunun ayırdındadır.

Türk gençliği aynı kararlılığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ülküsünde bütünleşmesi gereken partilerden de beklemektedir. Aksi durumda, yine hakikat usulü dairesinde ifade olunacaktır. Ancak olasıdır ki, bugün birleşmekten yana olmayanlar, yarın kendilerine Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nde yer bulamayacaktır!
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi
 
İletiler: 714
Kayıt: Çrş Eki 14, 2009 11:21


Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x