Yerli ve Milli / Rifat SERDAROĞLU

Yerli ve Milli / Rifat SERDAROĞLU

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Eyl 24, 2016 9:19

Yerli ve Milli

İslam Tarihçileri, Osmanlı Tarihçileri ve Batı Tarihçilerinin Türk’e bakış açıları ufak farklılıklarla aynıdır. Bunlara göre Türk; Ülkesiz-Tarihsiz-Uygarlıksız ve genellikle yıkıcı bir yaratıktır. (Niyazi Berkes-Atatürk ve Devrimler adlı eserinden) Bademlerin Türk’ü sevmemeleri, Türk olmayı utanılacak bir şey olarak görmeleri genlerine işlemiştir. Türk adından nefret etmeleri, kendilerini Osmanlı veya Arap olarak görmeleri, bundandır. (Örnek; Ben Gürcü’yüm, eşim Arap’tır (RTE). Bana Türk demeyin utanırım. (Ethem Sancak) AKP İktidara gelinceye kadar hepimiz zorla Türk’tük. Çok şükür şimdi özgürüz! (AKP’li Bakan Mehmet Müezzinoğlu)

Bildiğiniz gibi Bademler sık- sık fikir değiştirirler. Öylesine tutarlıdırlar yani! Sabah Milli Görüşçü, öğlen Muhafazakâr Demokrat, Akşam Siyasal İslamcı, ertesi günü Osmanlıcı, Pazartesi Milliyetsiz, Salı Milliyetçi, Çarşamba Arap Milliyetçisi, Perşembe Ulusalcı, Cuma Şeriatçı, Cumartesi AB’ci, Pazar sabahı Obama’cı, Pazar akşamı Putin’ci! Geceleri Askeri Vesayeti kaldırıcı, gündüzleri Sivil Vesayet Koyucu! Birkaç aydır Olağanüstü Hal’ci…

Tüm bunlar yetmedi, Bademler şimdi de “Yerli ve Milli’ci” oldular, iyi mi? Bademler ve Yerli-Milli olmak! Nasıl oluyor diyorsanız, buyrun bakalım;

-22 Ülkenin sınırlarını değiştireceği açıkça söylenen, milyonlarca Müslüman’ın ölümüne sebep olacak projeye (BOP) Eşbaşkan olmak, Yerli ve Milli olmanın ilk şartıdır. (Hadi be!)

-Türkiye’yi 15 yıl tek başına yönetip, ülkeyi Olağanüstü Hal’e mahkûm etmek, Yerli-Milli olmak demektir. (Deme yahu!)

-15 yıllık tek başına iktidarın sonunda, Türk Milletinin %68’ini boğazına kadar borca sokmak, sonra daha da borçlansınlar diye, kredi kart taksitlerini 72 aya yaymak, gelir arttırıcı hiçbir uygulama yapmamak, ama bu arada Badem çocuklarının ultra zengin olmalarını sağlamak tam da Yerli-Milli olmak demektir. (Ohh örtün tosunları, üşümesinler!)

-Türk Milletinin %68’i borç batağında çırpınırken, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda “Biiiz, ülkemizdeki Suriyelilere şimdiye kadar 25 MİLYAR DOLAR harcadık” diye övünmek, yüzde yüz Yerli-Milli olmak demektir. (Kim demiş bunu be ya? Recep aga mı? Bak sen!)

-17 yıldır Pensilvanya ’da yaşayan ortağı Hocaefendisi ile Türkiye’yi 11 yıl beraberce yönetip, sonra da dünya devletlerine “Aman dikkatli olun, bu adam size de arkanızdan bir darbe yapar. Çünkü bize yaptı” demek Yerli ve Milli bir ifadedir. (11 sene nasıl görmedin be ya, kör müsün, sağır mısın?)

-Millet başını sokacak bir ev almak için çırpınırken, Samsun’daki Paşa Konağını, kızımız Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın başında olduğu derneğe bedavadan bağışlamak Yerli ve Milli olmak demektir. (Evet, bu doğru. Aman konakları eksik kalmasın!)

-Kendi Bilim insanlarını ülkeden kaçmak için, “Bilim İnsanlarını Kurtarma Fonuna” müracaat eder hale getirmek, Yerli ve Milli olmanın gereğidir. (Kaçan bilim insanlarının sayısı 65’i mi bulmuş? Boş verin be ya, bize İmamlar yeter!)

Yerli ve Milli Bademlerin partilerinin oy oranı hala aynı seviyede imiş! Eh bu ayıp size de yeter, bu yazıyı yazana da! Boşuna mı demiş atalarımız, “Deveyi Diken” diye be ya? Hadi uyumaya devam. Minareden okunan salâyı duyunca doğru Demokrasi nöbetine. Marş marş…

Sağlık ve başarı dileklerimle.

Rifat SERDAROĞLU, 23 Eylül 2016
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x