(Yurt Dışı Transfer Haberleri)

Futbol ile ilgili hersey burada.

(Yurt Dışı Transfer Haberleri)

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:07

Yönetimde alınan karar gereğince, yurt dışında türkiye haricinde meydana gelen transfer gelişmeleri,çalışmaları ve transfer edilen oyuncular ile ilgili bilgiler,imza törenleri v.s bu başlık altında toplanacaktır. Ayrıca üst üste mesaj atmak serbest olduğu gibi kaynak belirtmek zorunludur. Bu başlık haricinde yurt dışı transfer haberleri başka yerde paylaşılırsa silinecektir kolay gelsin...
En son Veled tarafından Çrş Haz 27, 2007 17:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:10

Ve Klose Bayern'de!

Bundesliga ve Avrupa futbolunun dev takımlarından Bayern Münih, Alman milli takımı ve Werder Bremen'in golcü oyuncusu Miroslav Klose ile anlaşmaya vardı.



2006 Dünya Kupası'nın gol kralı olan ve Werder Bremen ile halen 1 yıllık sözleşmesi bulunan ünlü futbolcunun, Bayern Münih ile her konuda anlaştığı belirtilirken, Werder Bremen Kulübü'nün durumdan şikayetçi olmadığı, Klose için çok tatmin edici bir rakamın ödendiği kaydedildi.

Werder Bremen Genel Menajeri Klaus Allofs, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bayern Münih, tüm beklentilerimizi karşıladı. Bu durumda hayır diyemedik" dedi.

Her iki kulüpten de transfer ücretiyle ilgili net bir açıklama yapılmazken, Bild Gazetesi, Klose için yaklaşık 15 milyon avro ödendiğini yazdı

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=21831
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:11

Henry resmen Barca'da

Resim

Transferde yılın imzası atıldı. Dünyanın en önemli golcülerinden Thierry Henry, bugünkü sağlık kontrolünün ardından kendisini 4 yıllığına Barcelonalı yapan imzayı Nou Camp'ta attı. Bu transfer Katalanlar'a 16 milyon euroya maloldu.



Sabah saatlerinde İspanya'ya gelen Fransız golcü, önce kulüp doktoru Ricard Pruna tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Kulüp doktoru Pruna, Henry'nin mart ayında sol dizinden yaşadığı sakatlığın kalıntılarının bulunduğunu ancak önemli bir problem olmadığını açıklayarak tüm soru işaretlerini giderdi. Sağlık kontrollerinin ardından imza töreni için Nou Camp'a giden Fransız yıldız, kendisini 4 yıllığına Barcelonalı yapan sözleşmeye imza attı ve bir tarihinin sonunun geldiğini resmen belgeledi. 1999'da Jfuventus'tan Arsenal'e transfer olan yıldız, Gunners'ta adeta bir efsane olmuş ve adını kulüp tarihine altın harflarle yaşdırmıştı. Bu transferdenArsenal'in ayacağı ücret yaklaşık 16 milyon euro.

İmzanın ardından ilk açıklamasını yapan Henry, "Burada olduğum için çok mutluyum. Uzun br süreç oldu ama sonunda benburadayım ve tamamlandı. Neler yapabileceğimi göstermek için sabırsızlanıyorum. Takıma çok iyi katkı yapabileceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Barcelona Başkanı Joan Laporta da açıklamasında, Henry gibi bir isim takıma katıldığı için sevincini gizleyemeyeceğini ve Fransız yıldızın Katalan ekibi için çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:16

Transferde son durum

Avrupa'da transfer piyasası Henry'nin Barcelona'ya imza atmasıyla hareketlenmeye başladı. Birçok yıldızın ismi önemli takımlarla anılıyor. Dudak uçuklatacak rakamlar havada uçuşuyor. İşte transfer borsanından son haberler:



Sezonun bitmesiyle birlikte hareketlenen ancak ManU Ve Bayern'in önemli imzalarının ardından durgunlaşan transfer piyasasına hareket geçirecek gelişme cumartesi sabahı Henry'nin Barcelona'ya 24 milyon euroya imza attığının açıklanmasıyla yaşandı. Arsenal, 8 yıldır Gunners forması giyen Henry'nin yerine isim ararken, Barca'nın La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bu müthiş imzaya karşılık vermek için transfer yapmaya çalışıyor.

ANELKA YUVAYA DÖNÜYOR
Arsenal'in hedefinde yine Fransızlar var. Wenger öncelikle 1999'de kendisinin tüm uyarılarına rağmen Real Madrid'e transfer olan Boltonlu Nicolas Anelka'Yı tranfser etmenin hesaplarını yapıyor. 40 milyon dolara sattığı yıldız için 20 milyon dolar öneren Fransız teknik adam, siyah beyazlı ekipten haber bekliyor. Ancak Anelka'nın her fırsatta Arsenal'den ayrılmakla büyük hata yaptığını ve geri dönmek istediğini açıklaması transferi olası kılıyor. Londra ekibi'nin ikinci hedefi ise Interli Adriano. 25 yaşındaki golcü için Arsenal 20 milyon euro ödemeye hazır. Ancak Moratti, Brezilyalı yıldızı elden çıkarmaya souk bakıyor.

TORRES'E KARŞILIK CROUCH
Önemli transfer yapması beklenen takımların başında gelen Liverpool, sessizliğini kırmak için İber Yarımadası'na yöneldi. Her dönemde piyasanın ençok istenilen ismi Torres için 20 milyon euro öneren Kırmızılar, ilk olarak olumsuz yahıt aldı. ancak İngiliz basını Atletico Madrid'in paranın yanısıra Peter Crouch'u istediği, Liverpool'un da şimdilik geri çekildiğini yazdı. İspanyol basını ise başkent ekibinin Torres'in gitmesi durumunda Villarreal'in yıldızı Forlan'a yöneleceğini iddia etti.

TOURE VE CHIVU'DA BARCA'YA YAKIN
Henry ile kadrosunu güçlendiren Barcelona, ikinci imzasını Chivu'ya attırmanın paşınde. Roma'ya 8 milyon pound artı Ludovic Giuly'yi öneren Katalanlar, İtalyan ekibinden olumlu yanıt aldı. ancak Rumen yıldızın Inter'le prensip anlaşmasına vardığı ve Milano ekibini tercih edeceği iddia ediliyor. Roma başkanı böyle bir durumda FIFA'ya başvuracağını ve Inter'i şikayet edeceğni açıkladı. Barcelona'nın diğer bir transferi de Arsenal'deki Kolo Toure'nin kardeşi Yaya Toure olacak.

REAL'DEN ALVES HAMLESİ
Barca'nın önemli transfer hamlelerine karşılık Real Madrid, ilk bombasını Sevilla'nın sağ kanat oyuncusu Dani alves ile patlatmaya hazırlanıyor. Radio Marca'nın haberine göre ttransferde tek pürüz Sevilla'nın yüksek bonservis isteiği. Ancak haftasonu yaşanan gelişmelerin ardından Real'in 20 milyon euroyu ödemeyi kabul ederek başarılı sağkanat oyuncusunu kadrosuna katacağı iddia ediliyor. Eğer Alves, Real'e gelirse Salgado'ya büyük ihtimalle yol görünecek.


BENT BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR
İngiltere'de transfer sezonunun en karmaşık durumunu yaratan isim ise Charlton'ın golcüsü Darren Bent. Takımının West Ham ile 17 milyon pounda anlaşmasına rağmen bu takıma gitmeyeceğini açıklayan Bent, Tottenham'ın 15 milyon poundluk teklifinin Kırmızı beyazlılar tarafından reddedilmesiyle ortada kaldı. Ancak iki Londra ekibi arasında bu hafta içinde görüşmelerin tekrar başlaması bekleniyor.


ERICKKSON'UN İLK BOMBASI HAREWOOD
Manchester City'de yeni bir dönem başlıyor. İngiltere milli takımının eski teknik direktörü Svenn Goran Eriksson'un göreve başlaması beklenen City'de ilk transfer bombasının West Ham'ın golcüsü Marlen Harewood olması bekleniyor. Eriksson'un yıldız golcüyü ısrarla istediği belirtilirken, Arsenal'den ayrılması beklenen İsveçli Fredie Ljundbeg de City'ye transfer olması beklenen yıldızlardan biri.


KANOUTE KARAR DEĞİŞTİRDİ
UEFA Kupası Şampiyonu Sevilla'nın Malili yıldızı Frederic Kanoute, İngiltere Premier Ligi takımlarından aldığı transfer tekliflerine rağmen İspanyol ekibinde kalmak istediğini açıkladı. Sevilla'nın Malili yıldız golcüsü Frederic Kanoute, takımının İspanya Kral Kupası final maçında Getafe'yle yaptığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmanın ardından, transfer söylentilerine açıklık getirdi. Kendi attığı golle kazandıkları maçın ardından İspanya'da yayın yapan Cadena Ser adlı radyo istasyonuna konuşan Kanoute, 'Sevilla'da kalacak mısınız?' şeklindeki bir soruya, "Evet, prensipte evet. Söylemediğim birçok şey duydum ancak iki yıllık daha sözleşmem var ve şu anda başka bir öneri duymak istemiyorum. Bu nedenle de burada kalıyorum" dedi.

(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:18

Ze Roberto'dan Brezilya'ya veda
Brezilyalı orta saha oyuncusu Ze Roberto, Copa America'nın ardından milli takım kariyerini noktalayacağını açıkladı.



Önümüzdeki sezon eski takımı Bayern Münih'te forma giymesine kesin gözüyle bakılan 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Ze Roberto, bu ay sonuna doğru başlayacak olan 'Copa America' sonrası milli takıma veda edeceğini söyledi. Ze Roberto, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu kararı vermek çok zor oldu. Doğru bir karar verdiğimi ümit ediyorum. Milli takımda zamanımın dolduğunu düşünüyorum. Bu kararımı, Brezilya Futbol Federasyonu'na da (CBF) bildirdim" dedi.
Ze Roberto, 2006 Dünya Kupası Finalleri sonrası, Brezilya'nın turnuvaya çeyrek finalde veda etmesiyle birlikte, kadroda tutulan birkaç eski oyuncudan sadece biri. Brezilya Milli Takımı'nın formasını 83 kez giyen Ze Roberto, 6 da gole imzasını attı.

Brezilya Ligi takımlarından Santos'la Çarşamba günü son maçını oynayan Ze Roberto, Bayern Münih'te 4 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz yıl Haziran ayında Santos'a transfer olmuştu. Bayern Münih Genel Menajeri Uli Hoeness, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Ze Roberto'yla anlaştıklarını ancak onun Bayern'de forma giymesi için milli takımdan ayrılması gerektiğini söylemişti.
_________________
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:19

Xabi Alonso 5 yıllık imza attı!

Liverpool'un İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso takımıyla olan sözleşmesini beş yıl daha uzatarak kendisini 2012'ye kadar Anfield'da tutacak imzayı attı.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Alonso ile Liverpool birlikte "devam" dedi.

Liverool'dan yapılan açıklamada, İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso ile beş yıllık yeni anlaşma imzalandığı ve yıldız futbolcunun 2012'ye kadar Anfield'da kalacağı ifade edildi.

Xabi böylecebu hafta takımıyla uzun dönemli sözleşme imzalayan dördüncü isim oldu. Xabi'den önce Steven Gerrard ve Jamie Carragher dört ve kaleci Pepe Reina da beş yıllık imza atmıştı.

Geçen ay Şampiyonlar Ligi finalinde Milan'a 2-1 mağlup olan Liverpool'da forma giyen İspanyol Milli Takımı oyucusu olan Xabi, Anfield Road'a 2004'te gelmişti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:20

Iaquinta sonunda Juventus'ta

Serie A'da tekrar mücadele etme hakkı kazanan Juventus, Udinese'nin golcü oyuncusu Vincenzo Iaquinta'nın transferini sonunda bitirdi. Başarılı golcünün Torino ekibine maliyeti 12 milyon euroyu buldu.

Bugün Juventus'a resmi imzayı atan Vincenzo Iaquinta, "Udinese'de geçirdiğim 7 mükemmel sezonun ardından ayrılma zamanı gelmişti ve Juvestus gibi bir kulübün teklifini reddedemezdim. Hayallerimi süsleyen bir takıma geldim ve bu hayallerimi gerçekleştirebilecek bir olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Geçen sezon uzun süren sakatlığına rağmen Udinese formasıyla 14 gole imza atan Iaquinta, İtalya'nın Dünya Kupası'nı kazanan milli takımında da yeralmıştı.
Bu transferin ardından Trezeguet'in takımdan ayrılacağı dedikoduları netlik kazanmış oldu. Fransız yıldızı Lyon ve Valencia istiyor.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:21

“Owen'ın başka şansı kalmadı!“

Newcastle United'ın efsane isimlerinden Alan Shearer, İngiliz ekibinin müzmin sakatı 27 yaşındaki Michael Owen'ın Newcastle'da kalmaktan başka şansı olmadığını iddia etti.



İngiltere Milli Takımı ve Newcastle'ın unutulmaz oyuncularından Alan Shearer, İngiliz ekibinin müzmin sakatı 27 yaşındaki Michael Owen'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Shearer, 27 yaşındaki Owen sakatlığı nedeniyle Newcastle'da kalması gerektiğini zaten başka bir şansı da olmadığını savundu.

İngiliz efsane, diğer kulüplerin Owen'ı transfer ederek, onun tekrar sakatlanma riskini göze alamayacaklarını da sözlerine ekledi. Shearer, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Onun için kimsenin 10 ya da 11 milyon pound ödeyeceğini düşünmüyorum. Birçok insanın Owen'ın Newcastle'da kalıp kalmayacağını merak ettiğini biliyorum. Bu nedenle eğer biri bana 'Owen, önümüzdeki sezon burada kalacak mı?' diye sorarsa benim cevabım; 'Evet. Onun burada olacağını düşünüyorum' olacak" dedi.

İspanyol ekibi Real Madrid'den 17 milyon pound karşılığında Newcastle'a transfer olan Owen, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde ciddi bir sakatlık geçirmiş ve turnuvaya veda etmişti. Yavaş yavaş toparlanmaya başlayan ve rezerv takımlarla antrenmanlara ve maçlara çıkan Owen'ın Newcastle'dan ayrılması durumunda İngiliz ekibinin 9 milyon poundluk bonservis bedeli isteyeceği ifade ediliyor.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:25

Lyon'dan çifte transfer !..

Fransa'da bu sezon üst üste altıncı şampiyonluğunu ilan eden Olimpik Lyon, golcü futbolcu Abdulkader Keita ve orta saha oyuncusu Mathieu Bodmer'i renklerine bağladı.



Fransa Şampiyonu Olimpik Lyon'dan yapılan açıklamada, 25 yaşındaki forvet oyuncusu Abdulkader Keita'nın 16 milyon euroluk bir bedelle transfer edildiği bildirildi. Bu rakamın kulüp tarihinin en pahalı ikinci transferi olduğu da bildirildi. 18 milyon euroluk bedeliyle Barcelona'dan gelen Sonny Anderson kulüp tarihinin en pahalı transferi durumunda.

Keita, yeni takımıyla dört yıllık sözleşme imzaladı. 2005 yılından beri bir başka Fransız ekibi Lille'de forma giyen Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Keita, geçtiğimiz sezon çıktığı 36 lig maçında 9 gole imza atmıştı.

Lyon'un dört yıllık sözleşmeye imza attırdığı bir başka isim de 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Mathieu Bodmer oldu. 6 milyon euroluk bir transfer bedeliyle Lyon'a geçen Bodmer de, Keita gibi Lille'den alındı. Bodmer, son dört sezondur Lille forması giyiyordu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:31

TEVEZ INTER YOLUNDA!

West Ham United ile sözleşmesi sona eren Carlos Tevez, Serie A şampiyonu Inter'in kendisine talip olduğunu söyledi. Arjantinli golcü, "İtalya'da oynamak benim için güzel olur. Özellikle birçok Arjantinli'nin de top koşturduğu bir takımda" diyerek de transfere yeşil ışık yaktı.


Arjantin Milli Takımı'yla birlikte Amerika Kupası'na (Copa America) hazırlanan Carlos Tevez, Serie A şampiyonu Inter'in kendisini renklerine bağlamak istediğini açıkladı.

Tevez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Inter'in benimle ilgilendiğini biliyorum. İtalya'da oynamak benim için güzel olur. Özellikle birçok Arjantinli'nin de top koşturduğu bir takımda. Bazı toplantılar ve görüşmeler yapacağız. Ancak henüz resmi bir şey yok" dedi.

Birçok Premier Lig ekibinin de transfer listesinde olduğu belirtilen Carlos Tevez, Inter'e transfer olması durumunda, San Siro'da milli takımdan arkadaşları Hernan Crespo, Julio Cruz ve Walter Samuel'le aynı formayı giyecek.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:41

Mondragon resmen Köln'de
Galatasaray ile sözleşmesini fesh eden Fardy Mondragon, Almanya 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden FC Köln ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.



Mondragon, kulübün resmi İnternet sayfasına yaptığı açıklamada, Köln'e transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''Böyle harika bir kulübe gelmek benim için büyük bir şereftir'' dedi. Kulüpten 80 adet FC Köln formasıyla bir o kadar da diğer ürünlerden satın almasına ilişkin de Mondragon, ''Kolombiya'da bir futbol okulum var. Futbol okulunda dersler ücretsiz. Orada eğitim gören futbolcuların kramponlarını ve malzemelerini ücretsiz veriyoruz. Yeni yeteneklere okulumda futboldan öte disiplin de vermeye çalışıyoruz. Ayrıca birçok arkadaşım için de forma aldım'' açıklamasını yaptı.

FC Köln'e transfer olmasında, teknik direktör Christoph Daum'un ve kulüp başkanı Wolfgang Overath'ın katkısının büyük olduğunu ifade eden Mondragon, Daum'un kendisini Türkiye'den tanıdığını ve tecrübeli teknik adamın çok iyi bir kariyere sahip olduğunu kaydetti. Mondragon, FC Köln'de imza atarken, sözleşmede ''takımın ilk kalecisi olacaktır'' şeklinde bir maddenin olup olmadığı şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: ''Her oyuncu takıma formayı kazanmak üzere gelir. Burada her oyuncu saha içinde elinden gelenin en iyisini vereceği gibi saha dışında da iyi bir insan olması için çalışması gerekir. Amacımız FC Köln'ü hakettiği yer olan birinci lige çıkartmaktır. Bugüne kadar birçok uluslararası maçlarda görev yaptım. Ancak bu takımı birinci lige çıkartmak benim için çok önemli bir görev.''

Tecrübeli kaleci. FC Köln'ün mükemmel bir stat ve taraftara sahip olduğunu da belirterek, oluşacak iyi arkadaşlıklarla ve iyi futbol sonucunda yeniden birinci lige çıkacaklarını savundu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:42

En pahalısı Kaka
İspanya’nın dev kulübü, Brezilyalı yıldız için Milan’a tam 75 milyon Euro teklif edecek.




İtalyan basınına göre, sambacının kendisine ödenecek para ise yıllık 10 milyon Euro.

MILAN’ın Brezilyalı yıldızı Kaka’ya olan ilgisi herkesçe bilinen İspanyol futbol devi Real Madrid, uzun süredir peşinde koştuğu futbolcuyu bu yaz transfer etmekte kararlı görünüyor. Milan’ın Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda başrol oynayan 25 yaşındaki sambacıyı geçen sezon da kadrosuna katmak için büyük çaba harcayan, ancak başarılı olamayan Beyaz Şimşekler, bu kez kesenin ağzını iyice açtı.

İtalya’da görüştüler

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid, Kaka için futbol tarihinin en büyük transfer teklifini yapmaya hazırlanıyor. Gerçekleşmesi durumunda Brezilyalı süperstarı dünyanın en pahalı futbolcusu yapacak transfer haberini dün veren Tuttosport gazetesi, "Real Madrid Kaka’yı alabilmek için Milan’a 75 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır" ifadesini kullandı. Real’in sportif direktörü Predrag Mijatovic’in, Kaka ve menajerliğini de yürüten babası Gaetano Paolillo’yla görüşmek için hafta başında İtalya’ya gittiğini iddia eden gazete, başarılı futbolcuya da yıllık 10 milyon Euro teklif edildiğini yazdı.

Ancak futbol tarihinin en büyük transferinin önündeki tek ve en büyük engel, Milan’ın futbolcusunu satmama konusunda sergilediği kararlı tutum olarak görünüyor. Geçtiğimiz yıllarda da Kaka için gelen teklifleri savuşturmayı başaran İtalyan kulübü, tutumunu yine değiştirmeyeceğinin sinyalini verdi. Dün Çizme’yi sarsan bu haberin duyulmasının ardından böyle bir görüşmenin yapıldığını doğrulayan kırmızı-siyahlı kulüp, Kaka’yı satmayacağını yeni bir açıklamayla tekrarladı.

Milan direniyor

Milan Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, kulübün resmi internet sitesine verdiği demeçte, "Kaka kesinlikle satılık değil" dedi. İspanyol kulüplerinin İtalyan rakiplerine göre yasalardan kaynaklanan bir vergi avantajı olduğunu vurgulayan ve futbolculara kendilerinden çok daha yüksek meblağlar verebildiklerini de kaydeden Galliani, bu nedenle Real Madrid’in böyle astronomik tekliflerde bulunabildiğinin altını çizdi.

Shevchenko %80 Milan’da

MILAN, eski golcüsü Andriy Shevchenko’yu yeniden yuvaya döndürmeye çalışıyor. Kırmızı-siyahlıların başkanı Silvio Berlusconi, 7 sezon formalarını giyen Ukraynalı yıldızı, Chelsea’den geri almak istediklerini açıkladı. Berlusconi, Barcelona’lı Samuel Eto’o yerine San Siro’da Sheva’yı görmek istediğini kaydederek, "Eto’o’yu seviyorum. O genç biri ama ben romantik bir adamım, Shevchenko’yu tercih ederim" diye konuştu. Berlusconi, geri dönüş için istekli olduğunu belirttiği Shevchenko’nun transferinin yüzde 80 halledildiğini de bildirdi.

PARA BASACAK

MİLAN’ın Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona ulaşmasında büyük rol oynayan Brezilyalı star Kaka, Real Madrid’in kıskacında. 25 yaşındaki sambacı için İspanyol kulübü, 75 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı. Kaka da Real Madrid forması giyerse yıllık 10 milyon Euro alacak.


Hürriyet
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:46

Günaydın Real Madrid!..

David Beckham'la sözleşme yenilemek için hiçbir şey yapmayan Real Madrid, LA Galaxy ile anlaşan İngiliz yıldızın son iki aydaki performansı üzerine takımda kalması için harekete geçti ama Amerikan ekibi, böyle birşeye kesinlikle izin vermeyeceklerini açıkladı.



Real Madrid'in bu sezon yaşadığı kötü günlerin sorumlusu olarak gösterilen hatta kadrodışı bırakılan Beckham, kıymete bindi. Bu sezon sözleşmesi biten yıldızla ilgili sürekli çelişkili açıklamalar yaparak kontrat uzatmaya yanaşmayan Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, geç de olsa fikrini değiştirdi. Real başkanı, Beckham'ın İspanya'da kalmasını istediğini söyledi ve gelecek hafta görüşme ayarlayacaklarını ifade etti.

Madrid ekibine yakınlığıyla bilinen Marca'ya konuşan Calderon, "David ve menajerleriyle takrar görüşmemiz gerekiyor. Bence Beckham bizimle kalmalı ve bunun için gereken fedakarlığı yapacağız " dedi. Ancak MLS ekibinin menajeri Alexi Lalas'tan Eflatun beyazlılara tepki geldi. Real'in treni kaçırdığını ifade eden Lalas, "Beckham'ı LA antrenmanında görmek için gün sayıyoruz ve Real'de kalması gibi bir düşüncemiz kesinlikle olamaz. Real Madrid çok gecikti" şeklinde konuştu.

Sezon ortasında gönderilecekler listesinin başında yer alan Beckham, sürpriz bir kararla MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'ye tam 250 milyon dolar karşılığında imza atmıştı. Bunun üzerine Capello tarafından kadro dışı bırakılan İngiliz yıldız, takımdaki kötü gidişin sürmesi üzerine tekrar kadroya alınmaya başladı. Bu olayın hemen ardından Beyaz Şimşekler, müthiş bir çıkış yakaladı ve beklenmedik biçimde şampiyonluğun en büyük adayı konumuna geldi.

Real gibi Beckham'a sırtını dönen isimlerden biri olan İngiltere milli takımının teknik patronu Steve McClaren, takımın çok kötü bir performans ortaya koyması üzerine 32 yaşındaki yıldızı tekrar takıma çağırdı. Her maçında zorlanan İngilizler de Estonya'yı Beckham'ın iki asistiyle 3-0 mağlup etmişti.

(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:48

Figo Inter'de kaldı

Sezon ortasından bu yana geleceği tartışılan Inter'in Portekizli yıldızı Luis Figo ile ilgili resmi açıklama sonunda yapıldı. Inter, 34 yaşındaki futbolcunun San Siro'da kalacağını açıkladı.

Şubat ayında Suudi Arabistan kulübü Al İttihad ile sözleşme imzalayan Luis Figo'nun herşeye rağmen Arap ekibine gitmeyeceği iddia ediliyordu. Portekizli de Arapların sözlerinde durmadığını belirterek, Avrupa'da kalacağı yönündeki iddiaları kuvvetlendirmişti. Mancini'nin ısrarı üzerine Figo ile bir görüşme yapan İtalyan ekibi, 34 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeyi başardı. Inter'den yapılan resmi açıklamaya göre Figo, bir sezon daha Inter'de kalacak. Ardından da futbolu bırakıp, Lacivert siyahlılarda teknik kadroda veya profesyonel yönetimde yeralacak.

(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:49

Ve Ribery rekorla Bayern Münih'te

Bir dönem Galatasaray forması giyen yıldız futbolcu Franck Ribery, Bundesliga'nın köklü takımlarından Bayern Münih'e transfer oldu.



Transferi adeta yılan hikayesine dönen Fransız orta saha oyuncusu Franck Ribery, sonunda resmen Bayern Münih'e transfer oldu. Real Madrid'in de transfer listesinde olduğu iddia edilen Ribery'nin Bayern Münih'e resmen transfer olduğu, kulübü Marsilya tarafından duyuruldu. Marsilya Kulübü, Ribery'nin Bundesliga devi Bayern Münih'le 4 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.

Transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını Münih'te yapan Ribery, "Her şey çok iyi gitti. Münih'e yardım edeceğim için çok mutluyum" dedi.

Bayern Münih'in kulüp doktoru Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt'la yaklaşık 30 dakika görüşen 24 yaşındaki yıldız futbolcu görüşmenin ardından mutlu bir şekilde klinikten ayrıldı.

Ribery'nin Bayern Münih'e maliyetinin yaklaşık 25 milyon euro olduğu ifade edilirken, bu fiyatın Bayern tarihinin en yüksek transfer rakamı olduğu ifade ediliyor. Bayern Münih bu sezon ligi 4. sırada bitirerek büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış ve 1996 yılından beri ilk kez Şampiyonlar Ligi'de mücadele etme hakkını kaybetmişti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Sonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x