Yurttaşlar, Aydınlar, Değerli Öğretim Elemanları..., Seçimlerde Oy Güvenliği İçin Görev Başına!... / Prof. Dr. Cihan DURA

Yurttaşlar, Aydınlar, Değerli Öğretim Elemanları..., Seçimlerde Oy Güvenliği İçin Görev Başına!... / Prof. Dr. Cihan DURA

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Nis 25, 2015 18:57

Yurttaşlar, Aydınlar, Değerli Öğretim Elemanları..., Seçimlerde Oy Güvenliği İçin Görev Başına!...

Ülkemiz 7 Haziran 2015 Pazar günü tarihinin en önemli seçimini yapacaktır. Bu seçimlerde verdiğiniz oyun güvenliğinin sağlanması konusunda [her yurttaşa, aydınlara] üniversite öğretim elemanlarına büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bunun bilincinde olmak ve önümüzdeki 7 Haziran 2015 seçimlerinde aktif görev almak, hem ülkemize hem de üyesi olduğunuz demokratik kitle örgütlerine olan sorumluluğunuzun gereğidir.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ankara’nın Oyları olarak kurulmuş ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçiminde 51 il ve 11 ülkede sandık güvenliğini sağlamak için örgütlenmiş olan Türkiye’nin Oyları olarak Demokratik Kitle Örgütünüzün tüm üyelerini hiçbir maddi destek almadan, bağımsız ve tarafsız olarak çalışan platformumuza yardımcı olmaya çağırıyoruz.

Türkiye’nin Oyları, tarafsız bir platform olarak beraber çalıştıkları meslek örgütleri ve Demokratik Kitle Örgütleriyle beraber seçimlerde sandıkları korumayı, bu sandıklardan gelen bilgilerin ve tutanakların partiler ve YSK’dan bağımsız olarak analiz edilip, olası itirazlarda kanıt olarak kullanılacak halde kamuoyuyla paylaşmayı amaçlamaktadır.

Siz de bu konuda Türkiye’nin Oyları’na (TO) birkaç şekilde destek olabilirsiniz.

1. Hemen her ile yayılmanın merkezden yapılamayacağını bilen TO, yerel yapılanmaya çok önem vermektedir. Bazı illerde kuvvetli, bazı illerde zayıf olan bu yapılanmaların koordinasyon grubunda yer alabilir ve seçimlere kadar gönüllü müşahit (gözetmen) toplama ve bu gönüllülerin eğitimi/bilinçlendirmesi işinde aktif görev alabilirsiniz.

2. Ulusal yapılanmaya dahil olabilir veya destek olabilirsiniz. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan TO’nun https://www.facebook.com/turkiyeninoylari Facebook sayfasını takip edip (beğenip) tüm tanıdıklarınızı takip etmeye davet edebilirsiniz,https://twitter.com/TRninOYLARI Twitter hesabını takip edebilirsiniz.

3. En önemlisi Türkiye’nin neresinde olursanız olun http://turkiyeninoylari.com/gonullu/adresinden gönüllü formunu doldurarak gönüllü müşahitlerden (gözetmen) biri olabilir ve etrafınızdaki herkesi buna teşvik edebilirsiniz. Bu yolu seçerseniz sizden istenecek olan Türkiye’nin Oyları’nın vereceği eğitimlerden faydalanmanız, 7 Haziran 2015 Pazar gününü gözetmen (müşahit) olarak size en yakın sandığın başında geçirmeniz ve sandığınızın tutanak bilgilerini aslını ve/veya fotoğrafını size daha sonra detaylarını vereceğimiz şekilde Türkiye’nin Oyları’na ulaştırmak olacaktır.

4. Eğer herhangi bir siyasi partinin veya devletin sandık görevlisi olarak görev yapacaksanız, açacağımız bir diğer formda il, ilçe ve görev yapacağınız sandık numarasını TO ile paylaşırsanız sandıklara gönderilecek gönüllü TO müşahitleriyle çakışma yaşanmamış olur. Ayrıca 7 Haziran’da göreviniz bitip sandık tutanağı tutulduğunda, bu tutanağın bir resminin TO’nun sistemine yollamanız durumunda yapılacak analize büyük bir katkı sağlamış olursunuz.

Demokratik Kitle Örgütünüzün tüm üyelerinin bu hayati vatandaşlık görevi için gönüllü olması dileğimizi yineler, saygılarımızı sunarız.

Türkiye’nin Oyları Platformu


Prof. Dr. Cihan DURA, 22 Nisan 2015
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Cihan DURA

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x