Meğerse, Sorun Zaten 'Çözük'müş / Selçuk TINAZ

Meğerse, Sorun Zaten 'Çözük'müş / Selçuk TINAZ

İletigönderen Selçuk Tınaz » Sal Mar 05, 2013 21:16

[right]http://www.guncelmeydan.com/anasayfa/images/stories/SalikRes/47/st-sorun.jpg[/right]Bilge Adamlar Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı, Avrupalılar ve Amerikalılar için büyük bir şok ve içimizdeki çözükçüler için de okkalı bir tokat olan araştırmada, çok ilginç gerçekler (bir kere daha) ortaya çıkmış;

Ortak bir gelecek kurulacağını düşünen Türkler yüzde 70.7, Kürtler ise yüzde 90.3, olmuş.

Kürtlerin yüzde 94'ü "Türk bayrağı benim de bayrağım", yüzde 91'i "İstiklâl Marşı benim de marşım" demiş.

Bu oranlar, piyasada aydın geçinenlerin bunca yıldır yaptığı propagandanın hiçbir temelinin ve etkisinin olmadığını ve "Kürtlerin Temsilcisi" sıfatı ile ortalıkta dolaşan sahtekârlardan hiçbirinin böyle bir yeteneğe ve yetkiye sahip olamadığını gösteriyor.

Çeşitli araştırmalarda defalarca kendini gösteren bu gerçeklere rağmen, BDP'yi ve/veya PKK'yı, Kürtlerin temsilcisi olarak görüp kabul etmek, gaflet, dalalet, ülkeye hıyanet, Kürtlere ihanet ve hem de hakarettir.

Peki öyleyse şimdi Kürtleri kim temsil edecek? (Demokrasilerde etnik temsil olamayacağı için bu çok aptalca bir ifade ama, ülkenin bugün getirildiği yere doğru olan bir yolculuğu da, ancak aptallar yapardı zaten).

"Kürtler kendilerini gerçekten temsil eden bir temsilci buldukları zaman, devlet o temsilci ile ne konuşacak ve hangi soruların cevaplarını arayacak ?" diye düşünmeye gerek yok, tabii ki araştırmadaki soruların;

"Ortaklığımızı sürdürecek miyiz... Türk bayrağı sizin de bayrağınız mı... İstiklâl Marşı sizin de marşınız mı?".

Araştırma merkezinin yaptığı bu çalışmanın sonucunda "Kürt Sorunu" lâfının tutarsızlığını ve saçmalığını, o lâfı icat edenlerin kötü niyetini, kullananların ahlâksızlığını veya gafletini hâlâ göremeyen, anlayamayan kalır mı acaba?

Bence kalır çünkü, halkın tamamına yakınının duygu ve düşünceleriyle hiç alâkası olmayan ve istekleriyle hiç örtüşmeyen genel gidişata bakılırsa, sözde temsilcilerin, yöneticilerin ve aydınların arasından, Aziz Nesin'lik olacak veya hain kontenjanından söz eden Attila İlhan'ı haklı çıkaracak, birileri bulunur illâ ki.

Aydınlar aydınlanmaya muhtaç durumda kaldıkça, bu ülkede sorun çözmek, yabancıların kötü niyetli planlarına hizmet etmek anlamına gelmekten kurtulamayacak.

[url=http://www.guncelmeydan.com/pano/megerse-sorun-zaten-cozuk-mus-t33998.html][b][color=#ff0000]Selçuk TINAZ[/color], [color=olive]5 Mart 2013[/color][/b][/url]
Kullanıcı küçük betizi
Selçuk Tınaz
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 101
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:16

Şu dizine dön: Selçuk TINAZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x