Zaman: Prş Mar 28, 2024 23:58

News Announcements

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Erkan GÜÇİZ Ağabeyimizi Yitirdik...

Resim

Ağabeyimizi, çınarımızı, bir vatan aşığını ve en yakın dostumuzu yitirdik...

Erkan GÜÇİZ Ağabey karaciğer kanseri ameliyatını başarıyla atlattı ama 26 Ağustos akşamı makineye bağlı yaşamak istemedi ve hayata veda etti!

Sonunda sevgili eşi Nil'e kavuştu...

Güle güle güzel insan, güle güle Ağabey.

Seni çok seviyoruz.





Erkan Ağabeyimizin sosyal medya hesabındaki son paylaşımı:

Resim

Başka Türkiye yok, başka Türk Halkı yok.

Biz “koyun” değiliz; gerçekleri algılama yeteneğimizi körelttiler, o kadar; düzelteceğiz.

Ayrışmayacağız, ...
Read more : Erkan GÜÇİZ Ağabeyimizi Yitirdik... | Görüntüleme : 51800 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Erkan GÜÇİZ


Yazarımız E. Fuat TEKÇE'yi Yitirdik...

Yazarımız E. Fuat TEKÇE'yi Yitirdik...

Resim
Güncel Meydan yazarlarımızdan sevgili ağabeyimiz E. Fuat TEKÇE'yi 25 Haziran 2015 tarihinde yitirdik.

Fuat ağabeyimizin kalbi son nefesine kadar VATAN için attı. Birçok hastalıkla boğuşmasına rağmen 86 yaşına kadar VATAN'ı düşündü, VATAN için yazdı...

Bize 23 Nisan 2015'te gönderdiği ileti:

E. Fuat TEKÇE yazdı:Sayın Redaktör;

Bir yıldır hastanelerle uğraşıyor, gözüm hiçbir şey görmüyor, göremiyordu. Şükürler olsun, geçen hafta nihayet evime kavuştum ama tekerlekli arabaya mahkum olarak! buna da hamdolsun, ...
Read more : Yazarımız E. Fuat TEKÇE'yi Yitirdik... | Görüntüleme : 2297 | Yanıtlar : 1 | Dizin : E. Fuat TEKÇE


Millî İrade Bildirisi Sitesi ve Forumu Açılmıştır

Millî İrade Bildirisi sitesi açılmıştır.

http://milliiradebildirisi.org/

Bütün imzacılarımızı site içinde yer alan ve illere göre buluşma odaları şeklinde düzenlenmiş forumumuzda fikir paylaşmaya bekleriz.

http://milliiradebildirisi.org/index.ph ... 6-14-37-55
Read more : Millî İrade Bildirisi Sitesi ve Forumu Açılmıştır | Görüntüleme : 1506 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Millî Duruşlar


Millî İrade Bildirisi: 5 Ağustos sabahı saat 8:30'da Silivri'deyiz! Herkesi bekleriz!

Resim

Millî İrade Bildirisi: 5 Ağustos sabahı saat 8:30'da Silivri'deyiz! Herkesi bekleriz!

SİLİVRİ'DE SON PERDE!

Türkün en büyük destanı olan Ergenekon adı kirletildi önce! Oysa bayat bir McCarthy / CIA tarikatı operasyonuydu. Sonuna gelindi. TSK 'terör örgütü' ile PKK 'terör örgütü' eşitlendi..

Türk subayı ile Bebek katili aynı düzleme getirildi!

'Çuvalın içine mafya liderleri, sonradan olma hahamlar, gazeteci kisvesi altında tetikçilik yapanlar, Amerikan elçiliklerine dayananlar, ve DİMDİK duranlar atıldı.. Karıştırıp kağıtlar karıldı..

Şimdi 'görev tamamlandı'! ...


LOZAN'IN 90. YILINDA / MİLLÎ İRADE BİLDİRİSİ

LOZAN'IN 90. YILINDA

Emperyalizmi ve onun yerli ve yabancı taşeronlarını Anadolu yaylasına gömenler, Misak-ı Millî ile belirledikleri yurt topraklarının büyük bir bölümünün siyasi tapusunu Lozan'la almışlardır.

LOZAN, Kurtuluş Savaşı sırasında işbirlikçi İstanbul Hükümeti'nin ve Padişah Vahdettin'in Türklerin ellerinde kalan son yurt durumundaki Anadolu'nun neredeyse tamamını emperyalizme ve onların taşeronlarına bırakmayı kabul ettikleri SEVR ANTLAŞMASI'NI yırtıp tarihin çöp tenekesine atanların, bunu yapmak için Kurtuluş Savaşı'nı kazananların savaş meydanlarında elde ettikleri zaferi masa başında onaylatma başarısı göstermesidir. ...
Read more : LOZAN'IN 90. YILINDA / MİLLÎ İRADE BİLDİRİSİ | Görüntüleme : 1505 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Millî Duruşlar


MİLLÎ İRADE BİLDİRİSİ

Resim

MİLLÎ İRADE BİLDİRİSİ

Son olaylarla Türkiye keskin bir dönemece girmiştir. Hak ve hukuk ihlâli son raddeye varmıştır.
İhanet çeteleri siyasi ekonomik kültürel mekanizma içine çöreklenmiş durumdadır.
Kürtçü, Ermenici, bölücü merkezler oluşturulmuş, batılı istihbaratların uzantısı birçok dernek-vakıf halkı zehirlemek için ‘akıl’ dağıtmaktadır.
Basın yayın organları neredeyse tümüyle batılı çetelere bağlı ve Türk milletine karşı yayın yapmakta, yalan ve ahlâk dışı yayınlarla halkı şekillendirmektedir.

Kısacası uzun yıllardır AB ve ABD tarafından yönetilen bir ekonomi, siyaset, savunma, ...
Read more : MİLLÎ İRADE BİLDİRİSİ | Görüntüleme : 2786 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Millî Duruşlar


Ortak Basın Açıklaması: Bilimi, Üniversiteleri, Aydınlanmayı, Kamusal Yararı ve Değerleri Savunuyoruz

Ortak Basın Açıklaması

Tarih: 25.04.2012

BİLİMİ, ÜNİVERSİTELERİ, AYDINLANMAYI, KAMUSAL YARARI ve DEĞERLERİ SAVUNUYORUZ.

Türkiye üniversitelerinde yaklaşan rektör seçimleri nedeniyle, akademik çevrenin önemli örgütlü gücünü oluşturan aşağıdaki kuruluşlar rektör seçimleri konusunda ortak yaklaşım ve tutum belirlenmesi yanı sıra üniversite, bilim ve eğitim dünyasının geleceğini ve varoluşunu yakından ilgilendiren, ülkenin can alıcı sorunları ile ilgili kaygılarının kamuoyuna duyurulmasına karar vermişlerdir.

Yaklaşan rektörlük seçimleri nedeniyle akademik liyakattan ve nitelikli bir akademik ortamdan çokça söz edilmesine karşın, ülkemiz görülmemiş ...


EŞBAŞKAN, Suriye'ye Müdahale Edileceğini Açıkladı!

Suriye'ye müdahale etmemek mümkün değil

Güney Kore'de düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi nedeniyle Kore'de bulunan Başbakan Tayyip erdoğan, zirve öncesinde ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. Türkiye saatiyle 09.05'te başlayan görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Erdoğan ve Obama, basına açıklama yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmesi sona erdi. Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak için Güney Kore'nin Başkenti Seul'e giden Başbakan Erdoğan, Başkan Obama ile baş başa görüştü.

Grand Hyatt Seoul ...
Read more : EŞBAŞKAN, Suriye'ye Müdahale Edileceğini Açıkladı! | Görüntüleme : 5090 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular


Ulusal Dava

Bu yazı, her türlü yıkıma karşı yurdunu kurtarmak amacıyla kararlılıkla çarpışacak onurlu, namuslu yurttaşlar için yazılmıştır.



Sırt Çevirin, Yüz Çevirin

Kim ki karşı devrim yaymacalarına (propagandalarına) kapılmışsa veya bunları savunuyorsa ondan uzaklaşın, yüz çevirin; ona sırt çevirin. O artık sizin arkadaşınız değildir; o artık sizin dostunuz değildir; o artık sizin akrabanız değildir. O ya aldanmıştır ya karşı devrimcidir. Artık, bunlar gibi militanlaşmış veya militanlaşma eşiğinde olanlara bireysel olarak yaklaşmayın, bireysel olarak yanıt vermeyin.

Aldanmışı aldatandan ...
Read more : Ulusal Dava | Görüntüleme : 48907 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kurallar


TÜRK BASININA DUYURU

TÜRK BASININA DUYURU

Suriye-Türkiye Dostluk Komitesi, Suriye’de ikamet eden ve farklı alanlarda çalışan Türk ve Suriyeli vatandaşların biraraya gelerek ikame ettikleri bir Sivil Toplum oluşumudur. Hiçbir örgütün, partinin, devletin, ekonomik kuruluşun temsilcisi değildir. Komite olarak, ülkelerin iç işlerine müdahaleyi kabul etmeyen, ülkelerimizin bağimsızlığına ve egemenliğine saygıyı esas alan, komşu ve kardeş Suriye ve Türkiye halkının huzuru, güvenliği, refahı ve istikrarını hedeflemektedir.

Türkiye-Suriye kardeşliği ve dostluğuna katkıda bulunan, bu kardeşliği arzulayan ve destekleyen Türkiye'nin akademisyenlerini, gazetecilerini, ...
Read more : TÜRK BASININA DUYURU | Görüntüleme : 2656 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Millî Duruşlar


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x