Zaman: Pzr Haz 01, 2025 10:44

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Umutsuzca saldırıyorlar! / Arslan BULUT

Umutsuzca saldırıyorlar!

AKP iktidarı, hayırcıları teröristlerle özdeş gösterip ötekileştirmeye çalıştı ama kendi seçmeninden bile tepki aldı. Zira AKP seçmeninin büyük çoğunluğu, aslında "istikrar"a oy veriyordu. Düşman yaratmak ise istikrarı, huzur ve güven ortamını bozmak demektir. AKP'ye oy veren vatandaş, huzur ve güven ortamının bozulduğunu görerek tavrını belli etti. Binali Bey "düşman yaratmak" eyleminden vazgeçer gibi oldu ama Tayyip Bey, bu defa hayırcılarla, "15 Temmuz'da halkın üzerine bomba yağdıranları" eşleştirdi.

AKP'li yerel yöneticilerden biri, "hayır çıkarsa ...
Read more : Umutsuzca saldırıyorlar! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1951 | Yanıtlar : 0

Abidik gubidik referandum! / Arslan BULUT

Abidik gubidik referandum!

Binali Yıldırım, "Türkiye'ye içeride, dışarıda niye saldırıyorlar, düşündünüz mü? Türkiye, son 15 yıldır uydu devlet değil, dümen suyuna giren bir ülke değil, kararını kendi veren bir ülke. Başkalarının verdiği kararları uygulayan bir ülke değil. Açıkça kıskanıyorlar" dedi!

Türkiye'nin kendi kararları ile hareket eden bir ülke olmasını kim istemez?

Fakat kararlarını kendi başına veren bir ülke, Büyük Orta Doğu Projesi eş başkanlığı yapar mı? Üstelik bu projenin haritasında 22 İslam ülkesi ile birlikte ...
Read more : Abidik gubidik referandum! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2154 | Yanıtlar : 0

Arı sürüsü yöntemi ile vatan savunmak! / Arslan BULUT

Arı sürüsü yöntemi ile vatan savunmak!

Herkes "vatan savunması" için mücadele yöntemi soruyordu. Ben de diyordum ki, "Mevcut bütün siyasi yapılar kontrol altındadır. Karar anı geldiğinde bu yapılar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu sebeple en doğru yöntem, herkesin bulunduğu yerde güvenilir arkadaş grubu oluşturması ve cumhuriyetin kuruluş felsefesi doğrultusunda çalışmasıdır."

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş!

* * *

Konu ile ilgili olduğunu sandığım bir haberi paylaşmak istiyorum.

Anadolu Ajansı'nın birkaç hafta önce geçtiği habere ...
Read more : Arı sürüsü yöntemi ile vatan savunmak! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1624 | Yanıtlar : 0

Referandum mu federandum mu? / Arslan BULUT

Referandum mu federandum mu?

İstanbul'da belediye otobüsünde meydana gelen bir olay, referandumdan evet çıkması halinde ne olacağına dair endişeleri büyüttü. Kamerayla kaydedilen kavgada taraflardan birinin "Çapulcu! Nisana kadar lan sonunuz! Osmanlı gelecek alayınızı kılıçtan geçirecek!" dediği anlaşılıyor!

Tabii ki böyle bir zihniyetin AKP'yi bağlamayacağı söylenebilir ama halk arasında bu tür tartışmalar çok sık yaşanıyor. Zaten Manisa AKP il başkan yardımcısının, partililere "Bu referandumda yüzde 50'yi aşamazsak iç savaşa hazır olun" diye hitap etmesi de henüz ...
Read more : Referandum mu federandum mu? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2154 | Yanıtlar : 1

Milletin istiklâlini tehlikeye atan kim? / Arslan BULUT

Milletin istiklâlini tehlikeye atan kim?

"Evet" mitinglerini Amasya'dan başlatan Binali Yıldırım, "Cumhuriyeti milletle, milletin kararlılığıyla kurduk. Cumhuriyeti milletin alın teriyle, mücadelesiyle bugünlere getirdik. İlk mitingimizi buradan başlatıyoruz. Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Bugün 'Söz milletindir, karar milletindir' diyoruz. Millet ne derse, neyi uygun görürse o olur. Gerisi teferruattır." dedi.

Aman Devlet Bahçeli duymasın, yoksa Binali Bey'i de Aydınlıkçıların kuyruğuna takılmakla suçlar! Öyle ya, 20 yıldır, Aydınlıkçılar da bu söylemi kullanıyor!

* * ...
Read more : Milletin istiklâlini tehlikeye atan kim? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2631 | Yanıtlar : 1

ABD uydusundan gelen bir karar var! / Arslan BULUT

ABD uydusundan gelen bir karar var!

Günlerdir, 15 Temmuz kontrollü darbe girişiminin arkasındaki niyeti sorguladığım için Barzani'nin gelişinde, İstanbul ve Ankara'da, havaalanlarına "Kürdistan bayrağı" olduğu söylenen bir bez çekilmesi ve Çankaya Köşkü'ndeki görüşmede de aynı bezin bulundurulması üzerinde duramadım.

Fakat arkadaşımız Batuhan Çolak, "Kürtlerin bayrağı" denilen o bezin 1927'de Ağrı isyanında kurulmak istenen "Ağrı Kürt Cumhuriyeti" için kullanıldığını, tasarımın İngiltere'ye ait olduğunu yazdı.

Arkadaşımız Selcan Taşçı ise bu düzenlemenin amacının ne olduğunu açıkladı:

"Bir veya ...
Read more : ABD uydusundan gelen bir karar var! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2171 | Yanıtlar : 0

Neden hayır denilmeli? / Arslan BULUT

Neden hayır denilmeli?

Mehmet Alkanalka, piyade komando kurmay albay olarak, 100 tam puanla birinci sırada olduğu halde, 2014 ve 2015 Yüksek Askeri Şuraları'nda, tuğgeneralliğe terfi ettirilmeyip, kendi astının emri altında çalışmaya mecbur edilince emekliliğini istedi ama emeklilikten sonra devletin bütün birimlerine başvurarak hakkını aradı.

Çünkü sonradan ortaya çıktı ki kendisi terfi ettirilmezken, 2014 şurasında general yapılan 19 albaydan 12'si ve 2015 şurasında general yapılan 23 albaydan 20'si, 15 Temmuz darbesine karıştıkları gerekçesiyle TSK'dan atıldı!

Bu ...
Read more : Neden hayır denilmeli? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2619 | Yanıtlar : 1

"Evet" denilirse AKP ne yapacak? / Arslan BULUT

"Evet" denilirse AKP ne yapacak?

AKP iktidarı, Türkiye'yi "yeni bir rejim"e sürüklemek cüretini nereden buldu!

"Cüretini" diyorum, bunun bir cüret olduğunu kendileri de hazırladıkları tanıtım filminde "Geleceğe cüret et" sloganıyla ifade ediyor.

AKP'nin Türkiye'ye nasıl bir gelecek hazırladığı, bugüne kadar yaptıklarından bellidir. Bir taraftan, Türklerin elinde hiçbir ekonomik değer kalmasın diye "varlık fonu" adı altında "ipotek fonu" kurarken, diğer taraftan daha vahim bir hazırlık yapıyorlar!

* * *

Bunun delili de var! Anayasa değişikliklerini yazanlardan ...
Read more : "Evet" denilirse AKP ne yapacak? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2255 | Yanıtlar : 1

Referandumun gerçek anlamı! / Arslan BULUT

Referandumun gerçek anlamı!

ABD'nin AB Büyükelçisi olması beklenen Ted Malloch, "AB, Türkiye için bir nevi karar verdi aslında; üye olarak alınmayacak! Açıkça belirtmek gerekirse bunu 20 yıldır biliyorduk. Benim önerim Türkiye'nin, uluslararası platformlara kuzeye, güneye, doğuya, batıya stratejik yaklaşması. Ülkelerle ticari anlaşmalar imzalasınlar. Özellikle ticari anlaşmaların imzalanması gereken ülkelerden biri İngiltere..." dedi.

* * *

Peki yıllar önce Ankara'da gündüz vakti havai fişek patlatarak AB'ye giriş yolunda bir adım atılmasını kutlayan AKP iktidarı, Türkiye'nin AB'ye ...
Read more : Referandumun gerçek anlamı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2288 | Yanıtlar : 0

Bozkurt olmak için tek şart var! / Arslan BULUT

Bozkurt olmak için tek şart var!

Bozkurt, yeniden gündemde! Önce bozkurdun, Türk tarihi içindeki yerini hatırlayalım. Ergenekon destanına göre, düşmanlarının katlettiği Türklerden geriye kalan iki aile, geçit vermez dağların içinde Ergenekon denilen bir yere sığınır. Dört yüzyıl sonra yeterince çoğaldıkları düşüncesiyle, Ergenekon'dan çıkmak isterler ama yol bulamazlar. Demir madeninin bulunduğu kayalıkların arasından bir bozkurdun geçtiğini görerek, oraya ağaç kütüklerini, körükleri getirerek ateşe verirler. Yüksek ısıda eriyen demir dağda büyük bir geçit açılır. Türkler o geçitten ...
Read more : Bozkurt olmak için tek şart var! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1864 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148644 ileti • Toplam 46034 başlık • Toplam 25006 üye

x