Zaman: Sal Eki 28, 2025 17:23

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Adaylar arasında kaçı gizli Ermeni? / Arslan BULUT

Adaylar arasında kaçı gizli Ermeni?

Resim
CHP, HDP ve AKP’nin Ermeni adaylar göstermesinden sonra, Liberal Demokrat Parti Genel Sekreteri Olcayto Satı, “Biz adaylarımızdan hangisi Sünni, Alevi, Süryani, Şafii, Hristiyan, Musevi, Ermeni, Laz, Çerkez bilmiyoruz. Çünkü bunu sorma nezaketsizliği hiç göstermedik” dedi!

Yani Ermeni aday göstermek için özel çaba harcayan partiler nezaketsizlik mi göstermiş oluyor?

* * *

Geçmişte MHP de değerli yazar Levon Panos Dabağyan’ı aday göstermişti. Bu ülkenin vatandaşı olan herkes, seçme ve seçilme hakkına ...
Read more : Adaylar arasında kaçı gizli Ermeni? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 5048 | Yanıtlar : 0

Dört listeyi de “üst akıl” mı hazırladı? / Arslan BULUT

Dört listeyi de “üst akıl” mı hazırladı?

Resim
Herkes aday listeleri üzerine konuşuyor. Elbette konuşulmalıdır ama hangi esaslara göre?

AKP, CIA’nın beyni Graham Fuller’in de projesi olan “Yeni Türkiye”yi hayata geçirebilecek bir liste mi hazırladı?

CHP, partinin ve Türkiye’nin kuruluş felsefesine göre bir liste mi hazırladı? Yoksa partinin iddialı isimlerini tasfiye ederken yerlerine marijinal isimler mi yerleştirdi!

MHP, tek başına iktidarı hedefleyen bir liste mi hazırladı? MHP, oy oranını birkaç puan artırabilir ama Türkiye’nin geçirdiği bunalıma ...
Read more : Dört listeyi de “üst akıl” mı hazırladı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 707 | Yanıtlar : 0

“Terörü, istihbarat örgütleri yapar!” / Arslan BULUT

“Terörü, istihbarat örgütleri yapar!”

Resim
Seçim öncesi meydana gelen ve Adliye’ye, Emniyet’e, avukatlara ve Fenerbahçe’ye yönelik; Türkiye’yi kaosa sürükleyebilecek nitelikteki seri saldırıların tesadüfen birbiri ardına yapıldığı ileri sürülebilir mi? Bunlara bir de hâlâ sebebi izah edilemeyen ülke çapındaki elektrik kesintisini ilave edelim ve sonra bu olayların kim tarafından hangi amaçla, kimin lehine kimin aleyhine kullanılmak istendiğini görelim!

Bugüne kadar hiçbir eyleminin perde arkası aydınlatılmamış olan “karanlık bir örgüt” üzerinden Doğan Grubu’na yönelik iğrenç bir iftira kampanyasının ...
Read more : “Terörü, istihbarat örgütleri yapar!” / Arslan BULUT | Görüntüleme : 648 | Yanıtlar : 0

Türkiye’nin gerçeği bu! / Arslan BULUT

Türkiye’nin gerçeği bu!

Resim
Ablamın vefatı öncesi ve sonrasında birkaç gün Türkiye’de meydana gelen üzücü olayları bir gazeteci yoğunluğu ile takip etme imkânı bulamadım. Fakat en az gündemdekiler kadar önemli başka bir konuda gözlemlerim oldu. Ayrıca uzman kişilerin bilgilerinden de faydalandım.

Konu, kanser hastalarının son evresinde bakımlarının nasıl yapılacağı!

Hastanıza evde bakıyorsunuz ama yemek yiyememek, su içememek, vücudun çeşitli bölgelerinde şişkinlik gibi durumlarda, mecburen onkoloji servisi olan tam teşekküllü bir hastanenin acil servisine götürmek için ambulans ...
Read more : Türkiye’nin gerçeği bu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 0

Türkiye’nin bacağını kesmemek için... / Arslan BULUT

Türkiye’nin bacağını kesmemek için...

Resim
Yeğenim Umut, “Kitlelerin aldatılmasını veya kandırılmasını önleyecek bilimsel bir yöntem yok mu?” diye sordu.

Öyle bir soru ki üzerinde kitaplar yazılır! Tabii sohbet çerçevesinde, insanların davranış biçimlerini, içinde bulundukları kültür ortamının belirlediğini, olumlu yönde bir zihniyet değişikliği için bireysel çabanın yanında devlet politikalarının da gerekli olduğunu, ancak aklını kullanabilenlerin, bu meziyeti, toplumu uyutmak için değerlendirdiğini, ayrıca psikolojik savaş, algı operasyonu gibi yollarla, kitlelerin istenilen yöne rahatlıkla çevrilebildiğini anlatmaya çalıştım.

İkinci soru ...
Read more : Türkiye’nin bacağını kesmemek için... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 0

Cumhurbaşkanı Anayasa suçu işlerse! / Arslan BULUT

Cumhurbaşkanı Anayasa suçu işlerse!

Resim
Televizyonlardan da verildi, Anadolu Ajansı da haberleri geçti! Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde “Geçen hafta Sayın Başbakan ile bunları konuştuk. Sayın Başbakan da başkanlık sistemiyle ilgili olarak bizzat kaleme aldığı oradaki sisteme yönelik anlayışını baya da detaylı ele almış. Ben de bizzat orada kendim de okudum. Kendi kanaatlerimi de ifade ettim ve öyle zannediyorum ki bu çerçevede kendileri seçim bildirgesinin içerisine başkanlık sistemiyle ilgili düşüncelerini yansıtacaklar” diye bir açıklama yaptı.

CHP Genel ...
Read more : Cumhurbaşkanı Anayasa suçu işlerse! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 652 | Yanıtlar : 0

Türk kimliğine meydan okuyanlara! / Arslan BULUT

Türk kimliğine meydan okuyanlara!

Resim
Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde uygulanan çok enteresan bir adet vardır. Güçlendirilmiş çelikten yapılan bir kapsülün içine zamanın kültürünü, teknolojik gelişimini sembolize eden çeşitli objelerle birlikte küçük çocukların yazdığı duygu dolu mektuplar konularak şehrin ünlü bir parkının veya önemli bir binasının önündeki betona, yüz sene sonra açılmak üzere gömülür. Bu uygulamaya ‘zaman kapsülü’ denir. Hazırlandığı zamanın ruhunu yakalayıp hapsederek gelecek nesillere yazılan mektuplar gibi yüz sene sonraya gönderilir. Burada amaç, nesiller arasında ...
Read more : Türk kimliğine meydan okuyanlara! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 780 | Yanıtlar : 0

AKP, neden bir “dış tehdit”tir? / Arslan BULUT

AKP, neden bir “dış tehdit”tir?

Resim
Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarının, ekonomide, siyasette, güvenlikte, yargıda, ana hatları tamamen ABD’de çizilmiş projeleri uyguladığı, hatta partinin programının bile ABD’den gönderildiği belgelerle ispatlanmış durumdadır.

Tayyip Erdoğan’ın savcılığını üstlendiği, Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk gibi davaların da Türk Silâhlı Kuvvetleri’ni çökertmek amacı ile uygulandığını, “milli orduya kumpas” kurulduğunu açıklamak suretiyle Yalçın Akdoğan itiraf etmiştir.

Gerçi Tayyip Erdoğan da Harp Akademileri’nde subaylara hitaben, “Önüme sahte belgeler konuldu, aldatıldım” diyerek kumpastan dolayı cemaatin ...
Read more : AKP, neden bir “dış tehdit”tir? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 760 | Yanıtlar : 0

TSK’ya verilen PKK emirleri! / Arslan BULUT

TSK’ya verilen PKK emirleri!

Resim
Yalçın Akdoğan, PKK ve HDP’den yapılan açıklamalardan memnun değil. Öyle ki “Sayın Demirtaş’ın ve Kandil’in açıklamaları, sürecin ruhuna uymuyor. Gelinen aşamanın hassasiyetlerine uygun düşmemiştir, adeta süreci zehirlemiştir, iklimi bozmuştur. Cumhurbaşkanımız bu sürecin mimarıdır ve ona savaş açan bir yaklaşım kabul edilemez. Sayın Erdoğan’ı kimse Çözüm Süreci’ne karşı gibi bir konuma da indirgeyemez” dedi!

* * *

Sürecin mimarı gerçekten Tayyip Erdoğan mı yoksa Oslo’da Türkiye’yi PKK ile masaya oturtan güç mü? ...
Read more : TSK’ya verilen PKK emirleri! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 792 | Yanıtlar : 0

Kördüğümü ancak İskender’in kılıcı çözer! / Arslan BULUT

Kördüğümü ancak İskender’in kılıcı çözer!

Resim
AKP içindeki, “paralelci-hırsız” tartışmasını bir kenara bırakıp biz asıl meseleye; Türkiye’nin ulus devletten federasyona dönüştürülmesi demek olan “Çözüm Süreci”ne bakalım.

Geçenlerde Bülent Arınç, “Yeni Türkiye kavramını ilk kullanan kişi, benim” diyordu. Kısıklı’daki konutta Tayyip Erdoğan ile görüşen Ahmet Davutoğlu da “Çözüm Süreci’nin stratejik hedef olma niteliği konusunda hiç bir görüş ayrılığımız yoktur” dedi. Davutoğlu, sürecin ilerlemesini, silahların toprağa gömülmesine bağlayıp, “Hiç bir görüş ayrılığı bu kararlılıktan feragat anlamında değerlendirilmemelidir” diye ...
Read more : Kördüğümü ancak İskender’in kılıcı çözer! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 750 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149149 ileti • Toplam 46423 başlık • Toplam 25119 üye

x