Zaman: Pzt Eyl 01, 2025 0:12

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Dönemin başbakanı! / Arslan BULUT

Dönemin başbakanı!

Resim
Tayyip Erdoğan, Yalova mitingindeki konuşmasında, Pensilvanya’dan, “Teknik nakavt yapacaksınız” diye talimat verildiğini öne sürerek “İnsanların seslerini gayrimeşru yollardan dinlediler, insanların, yatak odalarını izlediler, utanmadan sıkılmadan montajlar imal ettiler. Pensilvanya’daki zat ‘Hakim, savcı kiralayacaksınız’ diyor. Maalesef onu da yaptılar” dedi.

Aslında bütün bu ifadeler itiraftır. Bir ülkede Başbakan’ın bilgisi olmadan, bu kadar yoğun dinleme yapılabilir mi, hakim, savcı kiralanabilir mi? Nitekim, “dönemin İstanbul polis istihbarat müdürü” Ali Fuat Yılmazer, Tayyip Erdoğan ile yapılacak operasyonlar ...
Read more : Dönemin başbakanı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 880 | Yanıtlar : 0

Bakanın misyonu ve Papa’nın misyonu! / Arslan BULUT

Bakanın misyonu ve Papa’nın misyonu!

Resim
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Vergili köyüne yeniden “Becirman” adının verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende, 1920’li yıllardan itibaren sistematik şekilde Türkiye’deki köylerin neredeyse üçte birinin isminin Türkçeleştirildiğini öne sürdü!

Şimşek, “Becirman uzun yıllar büyük bir haksızlığa uğradı. Çünkü burası bir Seyyit köyü. Osmanlı döneminde bunlar vergiden muaf olan bir kesim. O nedenle bu köyün adı Kürtçe’de ‘vergisiz’ anlamına gelen Becirman. Ama Türkçeleştirildiğinde köyün ismi ‘Vergili’ olarak değiştirilmiş. Orijinal ...
Read more : Bakanın misyonu ve Papa’nın misyonu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 0

Haydi Çocuklar CIA Aşısına! / Arslan BULUT

Haydi Çocuklar CIA Aşısına!

Türk kamuoyunda hiç tartışılmayan bir haber var! CIA, aşı programını casusluk faaliyetleri çerçevesinde kullanmaya son verdiklerini açıkladı!

Haberlere göre ABD’nin 13 tıp fakültesinin dekanı Beyaz Saray’a dilekçe göndererek, aşı kampanyalarının casusluk faaliyetlerine alet edilmesinin küresel sağlık için tehdit oluşturduğunu belirtmişti.

Beyaz Saray’dan dekanlara yazılan mektupta, CIA’nın aşı programlarını artık istihbarat amaçlı kullanmayacağı, ayrıca bu programlar aracılığıyla elde edilen genetik verileri de kullanmama sözü verdiği belirtildi.

Bu arada Pakistan’ın Kuzey Veziristan bölgesinde ...
Read more : Haydi Çocuklar CIA Aşısına! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 609 | Yanıtlar : 0

Dayıbaşı Sistemi ve Türklere Kabadayılık! / Arslan BULUT

Dayıbaşı Sistemi ve Türklere Kabadayılık!

Birkaç yıldır deprem, maden faciası gibi olayları bahane ederek 19 Mayıs’ı sıradan bir gün haline getiren Tayyip Erdoğan, bayram mesajında, “19 Mayıs 1919’da başlayan, bugüne kadar da devam eden süreç, ulusal sınırlarımız içine hapsolunacak bir süreç değildir. Bize çoğu zaman şunu anlattılar; ’Türkiye saldırıya maruz kaldı, Türkiye toprakları işgal edildi, tüm dünya Türkiye’nin aleyhine tavır takındı, Türkiye yalnız bırakıldı.’Hayır. Türkiye, o zor süreçte asla yalnız değildi. 19 Mayıs 1919’un kapılarını ...
Read more : Dayıbaşı Sistemi ve Türklere Kabadayılık! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 953 | Yanıtlar : 0

Para Sıfırlamak Edepli Bir İş Midir? / Arslan BULUT

Para Sıfırlamak Edepli Bir İş Midir?

Koyun ve keçi yıllardır iyi arkadaşlarmış. Bir gün daracık bir köprüden birlikte geçerken koyun sendelemiş ve düşmemek için can havliyle köprünün taşlarına tutunmaya çalışmış. Geniş kuyruğu taşlara takılınca bir an için arkası görünmüş!

Her nasılsa geride kalmış olan keçi başlamış bağırmaya:
-Gördüüüüm, gördüüüüüüm!

Koyun kızmış:
-Ne gördün be edepsiz, ben seninkini her gün görüyorum, yalnız ben değil, herkes görüyor! Bugüne kadar bir şey dedim mi?

Edep, adap gibi ...
Read more : Para Sıfırlamak Edepli Bir İş Midir? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 560 | Yanıtlar : 0

Bir Siyasi Parti, Türk'ün Hakkından Gelebilir Mi? / Arslan BULUT

Bir Siyasi Parti, Türk'ün Hakkından Gelebilir Mi?

Büyük Ülkü Derneği Platformu’nun, 3 Mayıs Türkçülük Günü çerçevesinde, Trabzon’da düzenlediği “21. Yüzyılda Türk Milliyetçiliğinin Milli, Siyasi ve Kültürel Ufku” konulu çalıştaya katıldım.

Çalıştayı Temel Kahveci, Hayati Çizmecioğlu ve Göktay Emral düzenledi. Bilimsel koordinatörlüğü ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kemal Üçüncü yaptı.

Çalıştayın yapıldığı Boztepe Mahallesi’ndeki tarihi Cephanelik binası restore edilmiş ve lokanta olarak işletiliyor. Dokuyu bozmayacak şekilde bir de toplantı salonu inşa ...
Read more : Bir Siyasi Parti, Türk'ün Hakkından Gelebilir Mi? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 655 | Yanıtlar : 0

Çelik Zırhlı Duvar ve Murat Albay... / Arslan BULUT

Çelik Zırhlı Duvar ve Murat Albay...

Mehmet Akif, “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar?” diyordu.

Bugün için Batı dediğimiz dünyanın durumu pek değişmiş değildir. Afganistan, Irak, Libya ve Suriye’deki katliamlar, garbın çelik endüstrisinin eseridir. Bizim açımızdan değişen durum şu ki bütün bu olaylar sırasında Türkiye’yi yönetenler, medeniyet denilen tek dişi kalmış canavarla birlikte hareket etmiş, ...
Read more : Çelik Zırhlı Duvar ve Murat Albay... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2175 | Yanıtlar : 0

Kaybetmezsek Bulduk Tayyip Bey! / Arslan BULUT

Kaybetmezsek Bulduk Tayyip Bey!

Tayyip Erdoğan, “korkular” ve “özgüven” temelinde bir konuşma yaptı ve “Asırlardır bizi bölünmekle korkutuyorlar. ’Bölünürüz, dağılırız’ diyerek özgürlüklerin önüne set çektiler. 12 yılda, bizi korkuttukları konularda cesur adımlar attık. Ne oldu, Türkiye bölündü mü? Diyarbakır’a giderseniz ’Kürt meselesi’derseniz bölünürüz diyorlardı. Ben 2005’te ’Kürt meselesi’dedim. Ne oldu? Bölündük mü? 12 yıldır yaptığımız hangi reform Türkiye’yi böldü? Bir başka korku aracı da, hepimiz yaşadık; irtica korkusuydu. 150 yıldır milletin değerlerine sahip çıkmasına, inançlarını ...
Read more : Kaybetmezsek Bulduk Tayyip Bey! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 591 | Yanıtlar : 0

Haşim Kılıç ve Özerklik Planları! / Arslan BULUT

Haşim Kılıç ve Özerklik Planları!

Şimdi HDP’li olan BDP’nin Muş milletvekili Demir Çelik, Türkiye’nin sulak bölgeler esasına göre 26 bölgeye bölünmesini ve her birinin kendi bayrağı, polisi ve meclisi bulunan parlamentolarla, İsviçre’deki kanton modeli ile yönetilmesini istedi!

Demir Çelik, Kürtlerin ise beş bölgesel yönetim olarak birleşip ayrı bir başkent etrafında Demokratik Kürdistan’ı oluşturmasını planladıklarını belirtti. Çelik ayrı bir silahlı güç konusundaki soruya, “Öz savunma askeri alanda var” diye cevap verdi. Yani PKK, söz konusu bölgesel ...
Read more : Haşim Kılıç ve Özerklik Planları! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1198 | Yanıtlar : 0

Diploma İle Adam Olunmaz Ama... / Arslan BULUT

Diploma İle Adam Olunmaz Ama...

Deniliyor ki, “Başbakan olmak için üniversite mezunu olmak şartı aranmıyor da Cumhurbaşkanı olmak için neden aranıyor?”

Bu ayrı bir konudur ama şu andaki tartışma, MHP grup başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’nun “Başbakan’ın üniversite diploması sahte” iddiası üzerinedir!

Şayet bu iddia ispatlanırsa Türkiye’yi 12 yıldır sahte diplomalı bir kişinin yönettiği ortaya çıkacak!

İbrahim Okur diyor ki, “Bir kişi hangi okuldan ne zaman mezun olduğunu kesinlikle ispatlayabilir. Eğer o kişinin elinde ...
Read more : Diploma İle Adam Olunmaz Ama... / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1094 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148999 ileti • Toplam 46311 başlık • Toplam 25081 üye

x