Zaman: Cum Mar 29, 2024 8:22

News News of Diğer

Site map of Diğer » Dizin : Diğer

Diğer kategorilere uymayan başlıkları burada paylaşabilirsiniz

Kumar oyunları

Oyunun bu günlerde çok popülerlik kazandığını biliyorum.Gerçekten denemeyi düşünüyorum.Umarım biri bana değerli bilgiler verebilir.
Read more : Kumar oyunları | Görüntüleme : 81 | Yanıtlar : 1


Eğitmen

İyi günler. Becerilerimi geliştirmek için öğretmen deneyimine ihtiyacım var. Size uygun birini tanıyorsanız, önerilerinizi paylaşın. Yardımın için şimdiden teşekkürler.
Read more : Eğitmen | Görüntüleme : 217 | Yanıtlar : 1


hava durumu

Merhaba, yakında ülkede bir seyahate çıkıyorum ve bu süre boyunca hava durumunu önceden bilmek istiyorum. Bana iyi bir hava durumu tahmini hizmeti önerebilir misiniz?
Read more : hava durumu | Görüntüleme : 1028 | Yanıtlar : 2


ankara çelik yapı

Ankara Çelik Yapı, inşaat sektöründe lider firmalardan biridir. Firma, son teknoloji kullanarak çelik yapı üretimi yapmaktadır. Müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen ürünleri, uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Ankara Çelik Yapı, köprü, endüstriyel yapılar, stadyum, havaalanı, alışveriş merkezi gibi farklı alanlarda çelik yapılar üretmektedir. Geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak çevreci bir yaklaşım sergilemektedir.

Firma, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. En uygun ve ekonomik çözümleri sunmakta, zamanında teslimat ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. ...
Read more : ankara çelik yapı | Görüntüleme : 665 | Yanıtlar : 0


Saç Ekiminde Alınan Saç Köklerin Yerinde Iz Kalır mı?

KÖK ALINAN YERDE İZ KALIR MI?

Saç ekimi uygulamalarında genel olarak hep son halinize odaklanırsınız. Son haliniz derken, ekim yapılan alanlardan bahsediyoruz aslında. Danışanların ekim yapılan bölgeye odaklanması, kök alımı yapılan donör alanlardaki hatalı uygulamaları, işlem sırasında göz ardı etmesine sebep olmaktadır bazen. Ancak unutulmamalıdır ki, estetik görünüm bir bütündür.

Kök alımı yapılırken, alınan kök alımında iz kalma durumu, operasyonu yapan hekimin tecrübesi ile doğru orantılıdır. Kök alımı yapılırken, açıklık olan alan iyi bir şekilde ...
Read more : Saç Ekiminde Alınan Saç Köklerin Yerinde Iz Kalır mı? | Görüntüleme : 1179 | Yanıtlar : 1


Saç Ekiminden Sonra Saçlar Dökülür mü?

Köklerin ekiminin akabinde birçok kişinin kafasına takılan en temel sorun dökülme olup olmayacağıdır. Aslında işlemin yapılması anında yaşananlardan ziyade uygulamanın sonrasında geçecek olan süreç en çok kaygı hissedilen kısımdır demek yanlış olmaz. Saç ekiminin uzmanlaşmış kişilere yaptırılması kadar önemli olan bir diğer husus ise ekimin işleminden sonra devam edecek olan takibinde deneyimli kişilerce yapılmasıdır. Bir takım ekim yapan merkezler ekim işleminin ardından yapılması gereken kontrol ve bakımları yapamayacaklarını ve bu hususları hastalara bıraktıkları aşikardır. Saç ...
Read more : Saç Ekiminden Sonra Saçlar Dökülür mü? | Görüntüleme : 1985 | Yanıtlar : 1


Borsa Nasıl Oynanır Bilmek İsteyenlere İpuçları

Resim

Birikimlerinizi borsada değerlendirmek için öncelikle işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmeniz gerekiyor. Eğer bu konuda bilgi ve deneyim sahibi olursanız başarılı yatırımlar yapabilirsiniz. Para kazanmanın ilk kuralı da budur. Eğer borsa nasıl oynanır bilmiyorsanız ya hiç bu işe bulaşmayın ya da bilgi ve deneyim edinmenin yollarını arayın.

Şimdi sizlere borsa hakkında bilmeniz gereken birkaç önemli ipucundan bahsetmek istiyorum:

Borsada Sadece Hisse Senetleri Yoktur

Resim

Borsaya dışarıdan bir gözle bakıldığında sadece hisse senetleri görülüyor olsa da piyasada ...
Read more : Borsa Nasıl Oynanır Bilmek İsteyenlere İpuçları | Görüntüleme : 44260 | Yanıtlar : 4


Saç Dökülmesini İlk Fark Ettiğinizde Atılacak 3 Adım

Hepimiz farklı saç stillerini denemekten ve kendimizi güzelleştirmekten hoşlanıyoruz. Ancak, bazı uygulamalar saçı incelterek dökülmesine neden olabilir veya saçı yıpratabilir. Bunun sonucunda oluşan saç dökülmesi ise herkes için zordur ve kişiyi mutsuz eder.
Saç dökülmesinin stres, düşük benlik saygısı, güven ve depresyon nedeni olmasını istemiyorsanız çok geç olmadan, sağlıklı şekilde beslenerek, saçlarınızın da bulunduğu vücudunuzu hidratlamak için her gün bol miktarda su içmek gibi bazı önlemler almalısınız.
Saç dökülmesi yaşıyorsanız, şu anda endişelenmenize gerek yok ...
Read more : Saç Dökülmesini İlk Fark Ettiğinizde Atılacak 3 Adım | Görüntüleme : 1893 | Yanıtlar : 1


Aradığım Belgesel

Şu belgesellerin Türkçe Seslendirmeli hali çok gariptir youtube'de kayboldu elinde olan paylaşırsa sevinirim:

https://www.youtube.com/watch?v=1qb4IP_38h4

https://www.youtube.com/watch?v=xU24fJ4NQxo

abd'nin ilk anayasasının uyuşturucu yaprağına yazıldığını, abd kurucularının yer altındaki gizli örgütlerle yaptığı sapıklıkları ve abd'nin iç yüzünü anlatan bir belgesel vardı. Türkçe seslendirme de yapılmıştı fakat tekrar aramaya çalıştığımda bulamadım. Aradığım belgesel büyük ihtimal The Hidden Faith of The Founding Fathers veya Secrets of the Founding Fathers ...
Read more : Aradığım Belgesel | Görüntüleme : 1356 | Yanıtlar : 0


Başlık Değişti: Cem YAĞCIOĞLU Hakkında Hezeyanlar!

Resim


Öncelikle şunun altını çizelim. Eğer tarihe materyalist bakıyorsak, çelişmelerin değişebileceği gibi insanların da değişebileceği, olgunlaşabileceğini göz önünde bulundurmak gerekir.

Yazıyı kaleme alan Cem YAĞCIoğlu'ndan önce de bir dostane uyarımız olacak. Güncelmeydan sitesi, bilindiği gibi Ulusal Kanal'ın videoları ile propaganda yapmaya önem veren bir site. Bu yanlarını takdirle karşılıyoruz. Demek ki, Aydınlıkçıları "virüs" olarak algılamıyor. Peki, bu videoları gönül rahatlığı ile yayınlayan bir site Aydınlıkçıları lanetleyen bir yazıyı nasıl oluyor da yayınlayabiliyor? Bu yapılan, yayın ...
Read more : Başlık Değişti: Cem YAĞCIOĞLU Hakkında Hezeyanlar! | Görüntüleme : 4236 | Yanıtlar : 3


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x