Zaman: Cum Mar 29, 2024 6:54

News News of Ermeni Meselesi

Site map of Ermeni Meselesi » Dizin : Ermeni Meselesi

Ermenilerin soykırım iddialarını çürüten ve asıl katliam sahiplerinin onlar olduğunu gösteren bölüm.

Ermeniler Neden Alevîliği Seçti???

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’nun son açıklamaları gündeme damgasını vurdu. Sayın Halaçoğlu’na gösterilen tepkileri abartılı ve bir ölçüde art niyetli buldum.

Eğer tarihi gerçekler Sayın Halaçoğlu’nun ifade ettiği gibi ise ve buna belgelere dayalı bilimsel bir karşı görüş öne sürülemiyorsa, sırf birileri rahatsız olabilir diye Tarih Kurumu Başkanı hilafı hakikat mi konuşmalıydı? Tarihi gerçekleri çarpıtmalı mıydı?

Mesele şu… Kayseri’de ‘Türk Kültürü ve Tarihinde Avşarlar” konulu sempozyuma katılan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu konuşmasında, ...
Read more : Ermeniler Neden Alevîliği Seçti??? | Görüntüleme : 18239 | Yanıtlar : 14


Artin Agopyan, Abdullah Öcalan'mı???

Uzun zamandır, elektronik postalarda, forumlarda, pekçok internet sitesinde bu iddia dolaşmakta..
Kaynak derseniz, mesela:

Kaynak-1
Kaynak-2
Kaynak-3

İşte o iddia:

O Amerika 30.000 kişinin ölümünden sorumlu bir isyancı Ermeninin "beraat" edip etmeyeceğini soruyor!..Ama tarih unutmuyor. Bir başka listeden.

Efendim, bildiğiniz gibi, biz "dönme" kelimesini sadece Sabatay Sevi'nin takipçisi müslüman görüntülü Yahudiler için kullanmıyoruz... Rum, Ermeni, Levanten olup ta, Hıristiyanlığını ve aslını gizleyip, Müslüman görünüp öz-be-öz Türk adları taşıyarak, bizleri kandıranları da kastediyoruz.

Bunlardan bir tanesi ...
Read more : Artin Agopyan, Abdullah Öcalan'mı??? | Görüntüleme : 2206 | Yanıtlar : 0


Resimlerle ermeni soykırımı

SİVEREK-URFA KATLİAMI

Resim
29 Ağustos 1914 tarihinde Ermeni çeteleri tarafından Siverek-Urfa Yüksekyol ve Karacadağ civarında türbe ziyareti sırasında esir edilip canlı hedef yapılarak şehit edilen müslüman Türkler.

ÇOCUK KATİLLERİ

Resim
Erzincan'da Ermeniler tarafından katledilen Türk çocukları.

BALTA İLE KATLİAM

Resim
İzmit'in Kollar köyünden Ermeniler tarafından balta ile katledilen müslümanlardan bir kısmının olaydan sonra çekilen fotoğrafı;

1- Boşnak Malik
2- Abdulmecid oğlu Ali
3- Ali oğlu Seyid (14 yaşında)
4- Ömer oğlu Abdulgani
5- Abdulgani oğlu ...
Read more : Resimlerle ermeni soykırımı | Görüntüleme : 5739 | Yanıtlar : 0


İnsanlık dışı bu...

Elleri bir ağaca arkadan bağlanan hamile bir kadının başına dikilmiş olan iki Ermeni yazı tura atıyordu. Bu kanlı kumarı yaklaşık 100 yıl önce Anadolu toprağında Kars'ta Ağrı'da Van'da Erzurum'da da ataları oynamıştı.Onlardan duymuşlardı. Karnı burnunda çaresiz bir Azeri kadının doğumu oldukça yakın görünüyordu. Çaresiz kadın bir hazan yaprağı gibi titriyordu. Elbiseleri yırtık, ayakları çıplaktı...Ermenilerin uzun boylu olanı elindeki AK-47 model Rus yapımı otomatik tüfeğinin namlusuna monte edilen seyyar kasaturayı çıkartırken, diğeri elindeki demir parayı havaya ...
Read more : İnsanlık dışı bu... | Görüntüleme : 1489 | Yanıtlar : 1


Rus komutan Ermeni vahşetini anlattı...

Rus komutan Ermeni vahşetini anlattı

Birçok batılı ülkenin kabul ettiği, sözde Ermeni soykırımı meselesinde Rus tarafından yepyeni bir açıklama geldi. Dönemin Rus komutanı Yarbay Twerdokhleboff, Ermeni çetelerinin doğu illerimizde gerçekleştirdiği katliamı anlattı.

Erzincan’dan Erzurum’a çekilmekte olan Ermeni çetelerinin yolları üstündeki bütün Müslüman köylerini ve sakinlerini nasıl yok ettiği, bu defa da Rus komutan Yarbay Twerdokhleboff’un ağzından doğrulandı. Yarbay Twerdokhleboff, notlarında dehşet verici Ermeni vahşetini şöyle anlattı: Rus ordusunun Erzurum’a ricati sırasında topçu cephanesini taşıtmak üzere ...
Read more : Rus komutan Ermeni vahşetini anlattı... | Görüntüleme : 2210 | Yanıtlar : 0


Türkiye İçin Çarpışan Bir Ermeni

http://img502.imageshack.us/img502/374/65925ml4.jpg



Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyordu ama eğitimini yarıda bırakıp, terör olaylarına tepki için askere gitti. Ermeni Asıllı Loran'ın bu davranışı babasını da gurura boğdu.


Terör olaylarına tepki olarak eğitimini yarım bırakarak askere giden Ermeni asıllı Türk vatandaşı Loran'dan gurur duyan baba Özhakyan, “Bu vatan için gerekirse şehit oluruz” dedi

Ermeni asıllı Türk vatandaşı Loran Özhakyan adlı genç, son günlerde meydana gelen terör olaylarında şehit olan Türk askerlerin durumundan çok etkilenerek master eğitimini yarım bırakarak ...
Read more : Türkiye İçin Çarpışan Bir Ermeni | Görüntüleme : 1502 | Yanıtlar : 0


1915'de Ermenilerin Gerçekleştirdiği Katliam Kitaplaştı

1915 Yılında Rus İşgalci Birlikleri ve Ermeni Çeteleri Tarafından Gerçekleştirilen Katliam ile İlgili Bir Kitap ve Cd Hazırlandı.

Van'da Ermeni Çetelerinin Katliamlarına Uğramış Mağdurlar Derneği (EÇKUM-DER) Yönetim Kurulu Başkanı İkram Kali, işadamları ve dernek üyelerinin katkılarıyla 1915'te Ermeni çeteleri ve Rus işgalci birlikleri tarafından gerçekleştirilen isyan ve katliamları anlatan '1915 Ermeni Olayları Van' isimli CD ve 69 sayfadan oluşan bir kitap hazırladıklarını söyledi.

CD ve kitabın tanıtımı, İkram Kali ve dernek üyeleri tarafından Akdamar Oteli'nde ...
Read more : 1915'de Ermenilerin Gerçekleştirdiği Katliam Kitaplaştı | Görüntüleme : 1951 | Yanıtlar : 0


Ermeni ve Kürtler'den propaganda atağı

Resim

Ermeni ve Kürtler'den propaganda atağı


NEW YORK (ANKA)– Kuzey Iraklı Kürtler ve Ermeniler, yapımcılığını Hollywood prodüksüyon şirketlerinin üstleneceği bir dizi sinema filmiyle, uluslararası propaganda atağına başlamaya hazırlanıyor.

Hollywood yapımı çok büyük bütçeli filmlerle propaganda başlatma hazırlıklarında son aşamaya gelen, Kuzey Irak Kürtleri ile Ermeniler show dünyasının gücünden yararlanmak için bütün kozlarını ortaya koydular.

Ermeni soykırım iddialarının yer aldığı, Ermeni tezlerinin vurgulandığı bir dizi Hollywood filmi önümüzdeki yıllarda birbiri ardından vizyona girecek. Hollywood yapımı ...
Read more : Ermeni ve Kürtler'den propaganda atağı | Görüntüleme : 1763 | Yanıtlar : 1


Ermeniciler Cümlenin Sonunda Bitti

AP'deki Ermeni toplantısında konuşan Türkiye raportörü Ruijten, cümlesine "Soykırımın tanınması..." diye başlayınca alkış patladı. Ama cümlenin sonu şok etti.

Avrupa Parlamentosu'ndaki Ermeni toplantısında konuşan Türkiye raportörü, Hollandalı parlamenter Oomen-Ruijten cümlesine 'Soykırımın tanınması' diye başlayınca kopan alkışlar, 'AB'ye üyelik için şart değil' diye bitince yerini sessizliğe bıraktı.

Avrupa Parlamentosu'nda (AP), Hıristiyan Demokrat Grup'un himayesinde gerçekleştirilen Ermeni toplantısı, beklendiği gibi, son gününde Türkiye aleyhtarı propaganda platformuna dönüştü. Türkiye aleyhtarı her sorunun ve cevabın alkış yağmuruna tutulduğu bir ...
Read more : Ermeniciler Cümlenin Sonunda Bitti | Görüntüleme : 1644 | Yanıtlar : 3


Anadolu'da Ermeni Zulmü

Dr. Abdüllatif DUYGULU

Her yıl nisan ayı gelince, Ermeniler geniş propagandalarla soykırım iddialarında bulunurlar. Pek çok ülkede destekleyici bir kararlar alınmaktadır. Bu konuda maalesef yetkililer ve kamuoyu bilinçsizdir. Ermeniler ve yaptıkları hakkında kısaca tarihe bir göz atmak ve birkaç çarpıcı örnekle meselenin hakîkatını okuyucularımıza arzetmek istiyoruz. Daha geniş bilgi için mutlaka kitaplara müracaat edilmelidir.

A. Ermeniler Hakkında Genel Bilgi

Osmanlılar döneminde Ermeniler Adana'dan Kafkaslara kadar uzanan bir bölgede dağınık olarak ve azınlık olarak yaşıyorlardı. Kendilerinin ...
Read more : Anadolu'da Ermeni Zulmü | Görüntüleme : 7257 | Yanıtlar : 3


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x