Zaman: Pzt Tem 07, 2025 10:16

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

"Volkan Fenerbahçeliliğini gösterdi"

"Volkan Fenerbahçeliliğini gösterdi"

Rüştü'nün Beşiktaş'a transferinin ardından Fenerbahçe'de kalması daha da büyük önem kazanan Volkan'dan jest !.. Genç kalecinin menajeri Erdinç Şehit, Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada Volkan'ın boş mukaveleye imza attığını ve alacağı ücret konusunda kararı Başkan Yıldırım'a bıraktığını söyledi.
Şehit, Volkan'ın boş mukaveleye imza attığını belirterek "İmzayı attı ve altını Başkan Aziz Yıldırım'ın doldurmasını istedi. Volkan bu hareketiyle Fenerbahçeliliğini bir kez daha gösterdi." dedi.

(Ligtv.com.tr)
Read more : "Volkan Fenerbahçeliliğini gösterdi" | Görüntüleme : 739 | Yanıtlar : 0

Mahmut Uslu:'Fenerli Beşiktaş'

'Fenerli Beşiktaş'
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı'yı transfer etmesine ilginç bir şekilde değerlendirdi. Uslu Beşiktaş'ın Fenerbahçelileştiğini ifade etti.

Fenerbahçe Ülker'in antenör Bogdan Tanjeviç ile yaptığı imza töreninin sonunda Beşiktaş'ın Rüştü ve Mehmet'i transfer etmesine gönderme yapan Uslu, "Başkanımız çok büyük bir insan. Fenerbahçeliler onu çok seviyor. Türkiye'de, onun söylediği birçok şey önce anlaşılmıyor, şimdi anlaşılıyor. Başkanımız 'Herkes Fenerbahçeli olacak' demişti. Beşiktaş da olmaya başladı" diye konuştu.
Read more : Mahmut Uslu:'Fenerli Beşiktaş' | Görüntüleme : 788 | Yanıtlar : 0

Şampiyon kadro dağılıyor!

Şampiyon kadro dağılıyor!

Roberto Carlos'u transfer ederek dünyada büyük yankı uyanıdıran Fenerbahçe'de şampiyon kadro adeta dağılıyor.

Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan kaptan Ümit Özat Köln'e, Serkan Balcı Trabzonspor'a giderken transferi yılan hikayesine dönen takımın şampiyonluktaki en büyük kozlarından biri olan Tuncay Şanlı da İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olmuştu. Son olarak ise yıllardan beri Fenerbahçe'nin kalesini başarıyla koruyan Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı da Beşiktaş'a transfer oldu.

Fenerbahçe yıldız futbolcusu Alex'i ise büyük uğraşlar sonucu son anda imza ...
Read more : Şampiyon kadro dağılıyor! | Görüntüleme : 831 | Yanıtlar : 1

Rüştü 6.sıraya oturdu

Rüştü 6.sıraya oturdu

Son yıllarda Fenerbahçe ile bağlarını koparan futbolcuların ikinci durağı genelde Beşiktaş oluyor. Beşiktaş'ın 3 yıllık bir anlaşma yaptığı Rüştü Reçber önümüzdeki sezon Beşiktaş'ın kadrosunda yer alacak 6. Fenerbahçeli olacak.

Murat Şahin, Fahri Tatan, Mert Nobre, Ali Güneş ve Mustafa Doğan daha önce sarı lacivertli takımda görev yapan isimler. Beşiktaş, son 3-4 yıl içerisinde daha önce sarı lacivertli takımda forma giyen Tayfur Havutçu, Tayfun Korkut, Ahmet Yıldırım ve Emre Aşık’a da kapılarını açmıştı. ...
Read more : Rüştü 6.sıraya oturdu | Görüntüleme : 789 | Yanıtlar : 0

tümer metin:“Zico'yu Alkmaar maçında uyardım“ !..

“Zico'yu Alkmaar maçında uyardım“ !..

Fenerbahçe'nin 100. yılındaki elde ettiği şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan Tümer Metin Zico'dan Tuncay'a, Beşiktaş'tan, gelecek planlarına kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni bir F.Bahçeli olarak nasıl bir sezon geçirdin? 100. yıl şampiyonluğunda etkin ne kadardı?
F.Bahçe’de inanılmaz bir takımdaşlık var. Kariyerimin en güzel gollerini bu sene attım. Samsun’daki son senemde de böyle güzel gollerim vardı. Alkmaar’a 2 maçta 3 gol attım, içimin cız ettiği maçlardan birisidir. Çünkü turu geçemedik. ...
Read more : tümer metin:“Zico'yu Alkmaar maçında uyardım“ !.. | Görüntüleme : 906 | Yanıtlar : 0

"19 Mayıs Stadı için 3 milyon YTL ödenek"

"19 Mayıs Stadı için 3 milyon YTL ödenek"

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel, 19 Mayıs Stadı için 3 milyon YTL ödenek talebinde bulunduklarını bildirdi.

Özel, İl Müdürlüğü bütçesinden ciddi şekilde kaynak ayırarak 19 Mayıs Stadı'nın çevre düzenlemesini yaptıklarını belirterek, şu ana kadar mevcut ödenek ile stada 11 bin kişilik ilave yer de yaptıklarını söyledi.

Bin 810 olan açık tribünün seyirci sayısını 5 bin 200 kişiye çıkardıklarını, burada yaklaşık 3 bin 300 kişilik ...
Read more : "19 Mayıs Stadı için 3 milyon YTL ödenek" | Görüntüleme : 1091 | Yanıtlar : 0

Deniz feneri inşası başladı

Deniz feneri inşası başladı

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan deniz fenerinin inşasına başlandı.

Fenerbahçe Burnu'nda yer alan, sarı-lacivertli kulübün ilk sembolü olan deniz fenerinin 4'te 3'ü oranında küçültülmüş bir benzeri olarak inşa edilecek fener, Bağdat Caddesi'nin Kızıltoprak tarafından başladığı noktada, karayolunun refüjle çevrilmiş çim alanına inşa ediliyor.

15 metre yüksekliğindeki sembolik deniz feneri tamamlandığında, fenerden yansıyan ışık, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Migros tribünündeki Fenerbahçe amblemine yansıtılacak.

Kaynak: AA
Read more : Deniz feneri inşası başladı | Görüntüleme : 845 | Yanıtlar : 0

Yanal'a büyük onur

Yanal'a büyük onur

Teknik Direktör Ersun Yanal, İngiltere'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan bir futbol portalı tarafından Türkiye'nin en iyi teknik direktörü seçildi.

Futbol portalının daveti üzerine İnilgitere'ye gelen Ersun Yanal, Tuncay'ın Middlesbrough ile anlaşmasını ve Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferini değerlendirdi.

İnside Soccer isimli futbol portalının Türkiye'deki teknik direktörler arasında Ersun Yanal'ı seçtiğini söyleyen portal yöneticisi Ose Aibangee, Türkiye'nin en iyi ve en tepedeki antrenörünün Yanal olduğunu, futbol bilgisi ve ortak futbol dilini en iyi şekilde ...
Read more : Yanal'a büyük onur | Görüntüleme : 1022 | Yanıtlar : 1

"Seyrantepe Projesi hayırlı olsun!"

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, geleceği tartışılan Seyrantepe Prdojesi'nin ihale ilanının, yarın Resmi Gazete'de yayınlanacağını söyledi.

Galatasaray Lisesi'ndeki divan kurulu toplantısında konuşan Özhan Canaydın, özellikle kendisine yönelik eleştirel konuşmalar yapan Anıl Bülyükeroğlu'na yüklenerek, ''Yine hep aynı arkadaşım benimle ilgili konuşmalar yaptı ve bundan sonra da yapacak. Olgunlukla karşılıyorum. Bir gün rahat rahat konuşup bu problemi de çözmeyi düşünüyorum. Önümüze bakmamız gerekirken, dönüp dolanıp benim şahsımla uğraşmanın Galatasaray'a zarar vereceğinin farkında olmanız lazım'' dedi.

Üzerinde 3 ...
Read more : "Seyrantepe Projesi hayırlı olsun!" | Görüntüleme : 1041 | Yanıtlar : 1

Adnan Polat:juninho can güvenliğim yok dedi imzalamadı!!!

Juninho sözleşme imzalayacaktı ama...

Galatasaray başkan yardımcısı Adnan Polat yaptığı açıklamada bundan sonra Ali Sami Yen Stadı'na capulcu tarartarları sokmayacağız" dedi-

Galatasaray Lisesi'nde yapılan divan kurulu toplantısında, üyelerin eleştirilerini yanıtlamak üzere kürsüye gelen Adnan Polat, yaşanan olayların sadece Galatasaraylıları değil, futbola gönül vermiş herkesi üzdüğünü yineleyerek, "Ben o gün stat çıkışında, 'Yaşananlar Türk futbolu için kara bir lekedir' demiştim. Çıkan olayların bize maliyeti 20 milyon avro olmuştur. Şampiyonlar Ligi kaybı, kombine kaybı, sponsorlar için yapılacak ...
Read more : Adnan Polat:juninho can güvenliğim yok dedi imzalamadı!!! | Görüntüleme : 2004 | Yanıtlar : 25

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x