Zaman: Cmt Eki 18, 2025 22:34

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Zulmün yerini sömürü almış. 31 Ağustos 2019 / Murat AĞIREL

Adana benim doğup büyüdüğüm topraklardır. Memleketimle her daim de onur ve gurur duyarım. Türkiye'nin en verimli toprakları Adana'dadır bilirsiniz. Elinizden yanlışlıkla tohum düşse olduğu yerde yeşerir hemen. İnsanı da bir o kadar samimi ve çalışkandır. Azıcık aşım ağrısız başım der yine de haksız kazanca göz dikmez. En azından büyüklerimiz bu felsefe ile yetiştirdi bizleri.

Hepimizin malumu, seçimlerde Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, mutlak bir zaferle kazandı. Seçimlerden önce yazdığım yazıda da belirtmiştim. Adana'yı Zeydan ...
Read more : Zulmün yerini sömürü almış. 31 Ağustos 2019 / Murat AĞIREL | Görüntüleme : 91 | Yanıtlar : 1

Mümtazer Türköne Yazdı: Timur Soykan Meselesinin Bize Söyledikleri (Sesli Köşe Yazısı)

Gazeteci Mümtazer Türköne meslektaşı Timur Soykan'ın gözaltına alınması üzerine bir yazı kaleme aldı. Timur Soykan meselesi üzerinden Türkiye siyasetini yorumlayan Mümtazer Türköne şunları yazdı.

https://www.youtube.com/watch?v=lsWRkXPLH0c

ChatGPT : L’Intelligence Artificielle Révolutionnaire au Service de Tous

Qu’est-ce que ChatGPT ?

ChatGPTest un outil conversationnel basé sur l’intelligence artificielle, développé par OpenAI. Il utilise l’architecture GPT (Generative Pre-trained Transformer) pour comprendre et générer du texte en langage naturel. Grâce à sa capacité d’apprentissage, ChatGPT peut simuler une conversation humaine fluide, répondre à des questions, rédiger des textes, traduire des langues ou encore résoudre des problèmes complexes.

Pourquoi ChatGPT est-il si populaire ?
L’un des principaux atouts de ChatGPT est son accessibilité. Il ...
Read more : ChatGPT : L’Intelligence Artificielle Révolutionnaire au Service de Tous | Görüntüleme : 157 | Yanıtlar : 0

Türk Ne Yaşar Ne Yaşamaz

Aziz Nesin'i ilk kez askerdeyken (2010) okumuştum. “Gol Kralı” isimli kitaptı. Yanlış hatırlamıyorsam kışlamızın kütüphanesinden almıştım. Kitaptan uyarlanan ve Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı aynı adlı filmi daha öncesinde izlemiştim. Aradan tam 15 yıl geçtikten sonra bu aralar yine Aziz Nesin'e ait “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” kitabını okudum. Roman ilk kez 1977 yılında yayınlanmış. Aradan yarım asır geçmesine rağmen popülerliğini koruyor.
Resim
Romanı okurken bazı sayfalarda güldüm bazı sayfalarda biraz hüzünlendim çünkü ülkede birçok konuda ...
Read more : Türk Ne Yaşar Ne Yaşamaz | Görüntüleme : 140 | Yanıtlar : 0

Ne zaman adam oluruz

Fatih Altaylı... Tutuklama furyasının son mağduru da o oldu. Herkes biliyor ki uzun zamandır tutuklamak için bahane arıyorlardı ve tutuklandı.

İmamoğlu soruşturmasını, çelişkili durumları YouTube kanalında tek tek anlattı.

Kanalındaki videolar A Haber’den, TRT’den, TGRT’den ve diğer yandaş medyadan katbekat fazla izlenince uzun zamandır birilerini rahatsız ediyordu.

Tutuklandıktan sonra bile boş koltuğu milyonlarca izlendi. Bu aslında Türk medyasında bir kırılmanın yaşandığının da göstergesiydi.

Sadece iktidar yandaşı kanallar değil, muhalif kanallara bile bir mesaj vardı burada. ...
Read more : Ne zaman adam oluruz | Görüntüleme : 106 | Yanıtlar : 0

Mindenkinek ajánlom

Ha sok időt töltesz ülőmunkával, mindenképp érdemes elolvasni ezt a cikket: https://budaorsinaplo.hu/az-ulomunka-ha ... -tornaval/ . Nagyon hasznos tanácsokat ad, hogyan csökkentsük az ülés káros hatásait egyszerű otthoni tornával. Mindenkinek ajánlom!
Read more : Mindenkinek ajánlom | Görüntüleme : 143 | Yanıtlar : 0

SİYASAL ÜMMETÇİLER TEHLİKESİ "Ürmesini bilmeyen it, sürüye kurt getirir".

Dünya basını yazdı:
"ABD Ortadoğu'daki üslerine kırmızı alarm verdi"
"ABD Bağdat ve Tahran Elçiliklerini geri çekti"
Niye peki?
"İsrail, İran'ı vuracak"
Bu bilgi bile dünya basınında yer aldı.
Tahran'da İran hava savunma sistemini harekete geçirecek generaller evlerinde mışıl mışıl uyuyorlar.
İran radarları İran içindeki ajanlar tarafından karadan vuruluyor, havadan değil karadan...
Eş zamanlı operasyonda İran hava savunma sistemini harekete geçirecek 40-50 general evinde etkisiz hale getiriliyor.
İran devlet değil kağıttan kaplanmış meğer.
Etlerine butlarına bakmadan ...

"PKK kendini kapatacakmış!" diyenlere, "Terör bitti mi?" sorusunu soranlara…

Bu yazımla aynı düşünceleri içeren başka bir yazımı geçmişte, “FETÖ mensupları hep tutuklandı, FETÖ lideri bile öldü, sonrası nasıl olacak?” diye merak edildiğinde yazmıştım. Şimdi ise bu yeni yazımı, “Bölücü Terör Örgütü PKK kendini kapatacakmış ve lideri zaten hapishanede; bundan sonra terör biter mi acaba?” diye sorgulandığında yeniden yazmak zorunda kaldım.
Resim
Bugün, Ermeni terör örgütü ASALA ve Bölücü Terör Örgütü PKK’nın ortaya çıkışlarından başlayarak geçirdiği tüm evrelerin ve taktik uygulamalarının bir şablon gibi üst ...

Külliye’ye içeriden bakış | Eski başdanışmanı İlnur Çevik'ten Erdoğan’a: Sistem yürümedi, Türkiye’yi seçime götürmeli

"Torunlarını seviyorsa sistemi rayına oturtacak kararı almalıdır. Sayın Cumhurbaşkanı eften püften bir adam değil, bence gerçeği görüyor ama nasıl olabileceğini kafasında tartışıyor. Türkiye’yi seçime götürmeli, bunun en geç 2 yıl içinde yapılması lazım, yoksa eyvah!"
Resim
Erdoğan’ın “başdanışmanı” olarak Beştepe’de 7 yıl süreyle görev yapan İlnur Çevik’le konuştuk. “Bu sistem yürümedi” diyen Çevik durumu, “Erdoğan’ın en kısa zamanda Türkiye’yi seçime götürüp sistemi rayına oturtması şart, eğer torunlarını şu kadarcık! bile seviyorsa bunu yapmalı, aksi halde ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149128 ileti • Toplam 46405 başlık • Toplam 25110 üye

x