Zaman: Pzt Ağu 04, 2025 20:47

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Kendinize gelin Allahsız Fransızlar! / Servet AVCI

Kendinize gelin Allahsız Fransızlar!

Tabii Fransızların Allah'ı olmadığı için İçişleri Bakanı Le Roux istifa etti!..

Mevzu şu: Le Roux, kızlarını 2009-2016 yıllarında, tatiller ve hafta sonu dönemlerinde çalıştırmak üzere danışman statüsünde işe aldırmış... Kızlara bu süre zarfında ücret olarak 55 bin Euro ödenmiş...

Halbuki bizde 'akrabayı koruyup kollama' hükmü çarpıtılmış, neredeyse Allah'ın emri gibi sunularak 'torpilin ilahî gerekçesi' gibi savunulmuştu...

AKP'nin 'sönmeyen yıldızları'ndan Mehmet Metiner'e bir televizyon programında dayısının oğlunun Adıyaman Sincik Millî Eğitim Müdürü ...
Read more : Kendinize gelin Allahsız Fransızlar! / Servet AVCI | Görüntüleme : 1493 | Yanıtlar : 0

Sıfır! / Necati DOĞRU

Sıfır!

Adalet, adaleti korursan var. Vatandaşına eşit davranan laik devlet, laikliği korursan var. İyi ahlak, ahlakı korursan var. Cumhuriyet, cumhuriyeti korursan var. Demokrasi, demokrasiyi korursan var. İnsanlık, insanlığı korursan var. Ticarete ve politikaya alet edilmeyen İslam, korursan var. Kız çocuklarını, tecavüzden korumak için Aile Bakanlığı var.

14 yaşındaydı.

Aile içi tecavüze uğradı.

Jandarmaya sığındı.

Devlet kızı korumadı.

Ailesine teslim etti.

Gülden Aydın'ın haberi:

“14 Mart günü karnındaki ağrıların şiddetlenmesi üzerine babasıyla devlet hastanesine gittiğinde 32 ...
Read more : Sıfır! / Necati DOĞRU | Görüntüleme : 1089 | Yanıtlar : 0

İşte, Hollanda ile kayıkçı kavgasının belgeleri!.. / Ahmet TAKAN

İşte, Hollanda ile kayıkçı kavgasının belgeleri!..

"Maskeli balo sona eriyor" mu?.. Hiç sanmıyorum!.. AB ile ortaklaşa tiyatro sahnesine konulan "Haçlı-Hilal kavgası" son sürat devam ediyor... Hıristiyan anayasasını, Papa hazretlerinin manevi huzurunda, Hollanda Başbakanının hediye ettiği dolma kalemlerle imzalayanların en yüksek perdeden sallamaları!.. Paralelinde yurt içinde yapılan ahret istismarları, üretilen sahte hadisler, dinbazların camilerde referandum propagandaları...

Şöyle kısa geçmişi bir hatırlarsak, aslında maskeli balonun devam ettiğini, hiç de sona ermediği ve aklımızla irademizle alay edilmesine müsaade ...
Read more : İşte, Hollanda ile kayıkçı kavgasının belgeleri!.. / Ahmet TAKAN | Görüntüleme : 3975 | Yanıtlar : 0

"Evet" ile güç bende artık! / Murat MURATOĞLU

"Evet" ile güç bende artık!

Yaklaşık dört yıl önce Başbakan Erdoğan öfkeyle haykırıyordu; “Faiz lobisine karşıyım!”… Bunu söylediği tarihte politika faizleri yüzde 4.5 seviyelerindeydi…

Cumhurbaşkanı olduğunda çizgisini korudu, karşı olmaya devam etti.

Kasım ayında bankalara, “faizi makul seviyelere çekin” çağrısı yaptı.

Aralıkta “Ne olursa olsun faiz oranlarını bir defa düşürmek gerekiyor” dedi.

Yeni yıla girdik, “Başta kamu bankaları olarak faiz düşürün” çıkışıyla sözüm hepinize tadında ayar verdi.

Şubat ayında, “Ülkemin faiz politikasından şikâyetçiyim. Bu faiz ...
Read more : "Evet" ile güç bende artık! / Murat MURATOĞLU | Görüntüleme : 1376 | Yanıtlar : 0

Kâbe'de aşk başkadır... / Adnan İSLAMOĞULLARI

Kâbe'de aşk başkadır...

28 Şubat dönemiydi... Merhum Erbakan'ın Başbakanlığı dönemiydi, kendisi ve milletvekilleri umreye gidiyorlardı, cümbür cemaat, çoluk çombak, mâaile, hizmetliler, korumalar tekmili birden hepsi. Havaalanında korumaların tuttuğu peştemâllerin arkasında ihrama giriyorlardı. Çirkin bir görüntüydü, umre vazifesinin tüm uhrevî taraflarını hak ile yeksân eden bir sonradan görmelik sergileniyordu.

"Vüsûlsüzlüğümüz usûlsüzlüğümüzdendir" diyordu Cemil Meriç, usûlsüzlük devlet katından yayılmaya başlıyordu.

Ardından sarık, sakal bıyık risâleleri gündeme geliyor, Refah Partisi milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, altı metre sarığın mı ...
Read more : Kâbe'de aşk başkadır... / Adnan İSLAMOĞULLARI | Görüntüleme : 4144 | Yanıtlar : 0

Dikkat! Eyalet için "evet" diyecekler / Saygı ÖZTÜRK

Dikkat! Eyalet için "evet" diyecekler

Suriye'nin El Bab ilçesinin askerlerimiz tarafından “kontrol altına alınması”ndan sonra, Cumhurbaşkanı, Başbakan sıranın Rakka ve Münbiç'e geldiğini belirtiyorlardı. Ancak, bu konuda hiçbir ilerleme olmadığı gibi, askerimizin ne yaptığını da bilen yok.

“Bilen yok” çünkü Genelkurmay Başkanlığı'nın günlük, haftalık kamuoyunu bilgilendirme amaçlı raporları da artık yayımlanmıyor. Bu, askerimizin Münbiç'e girme gibi bir durumunun olmadığını, tuttuğu bölgede kaldığını gösteriyor. Türkiye, Münbiç'e nasıl girsin? Her tarafı ABD, Rusya, Suriye askerleri tarafından kuşatılmış.

UÇUŞLARI ...
Read more : Dikkat! Eyalet için "evet" diyecekler / Saygı ÖZTÜRK | Görüntüleme : 1729 | Yanıtlar : 0

Federasyon için tüm hazırlıklar tamam! / Batuhan ÇOLAK

Federasyon için tüm hazırlıklar tamam!

Referandumdan "evet" çıkar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesiyle kavgalı biri Başkan seçilirse; federasyonlu, çok dilli, çok etnisiteli bir ülkeye dönüşebileceği endişeleri yoğun bir şekilde dile getiriliyor.

Hükümet nezdinde bu endişeler "komplo teorileri" olarak nitelendirilse de yakın zamanda bittiği iddia edilen 'Çözüm Süreci'ndeki yaklaşımlar; endişelerin haklı olduğunu gösteriyor.

Hatırlanacağı üzere Çözüm Süreci, hükümetten belirli kişilerin sürdürdüğü bir projenin ötesinde adeta devlet politikası haline getirilmişti. Merkez medyada tek bir eleştiri dahi çıkmıyor, ...
Read more : Federasyon için tüm hazırlıklar tamam! / Batuhan ÇOLAK | Görüntüleme : 1578 | Yanıtlar : 0

Ben dün duydum; Almanya terörü destekliyormuş! / Selcan TAŞÇI

Ben dün duydum; Almanya terörü destekliyormuş!

Almanya'da yapılan PKK yürüyüşüne tepki göstermekte sorun yok.

* * *

Sorun;

- Almanya, Lübnan'daki PKK kamplarını ziyaret edip, terörist başıyla resmen görüşen ilk olduğunda,

- Dönemin Almanya Dışişleri Bakanı Gensher, "Yugoslavya'daki etnik, dinsel ayrışma modelinin Türkiye'de de uygulanabileceğini" söylediğinde,

- Almanya eski İçişleri Bakanı Hans-Peter Friedrich, 2011 yılında hazırladığı raporunda bir Alman, bir de Avrupa parlamentosu milletvekilinin PKK'nın kuruluş yıldönümünde konuşma yaptığını ve Die Linke partisinin örgüte yakın ...
Read more : Ben dün duydum; Almanya terörü destekliyormuş! / Selcan TAŞÇI | Görüntüleme : 1161 | Yanıtlar : 0

Harun-Karun-Firavun / Rifat SERDAROĞLU

Harun-Karun-Firavun

Delikanlı adam olarak bilinirdi! Kendisini “İslam Davasının Neferi” olarak tanıttı! Humeyni’nin 1980 yılında Türkiye İmamı tayin ettiği İran ajanı Mehdipur ve El Kaide Terör örgütünün ikinci adamı Gülbettin Hikmetyar’ın çok yakını idi. Dizinin dibine çökecek kadar…

Doğru düzgün bir işi yoktu, orman arazisinde yapılmış kaçak bir kondu’da zar-zor ay sonunu getirmeye çalışıyordu! Tek sermayesi iyi laf yapan ağzı idi! Konuşurken mütedeyyin insanları bir o ağlatırdı bir de İzmir-Kestane Pazarındaki Fethullah Gülen!

Türkiye’yi 12 Eylül ...
Read more : Harun-Karun-Firavun / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 5591 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148865 ileti • Toplam 46206 başlık • Toplam 25031 üye

x