Zaman: Cmt May 02, 2026 16:37

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Her seçim tulum çıkartan Karadenizliler enflasyona boğduruldu!

Erdoğan, Türkiye'nin petrolü olan fındığın fiyatını 54 TL açıkladı.
Yani fındığın fiyatı 3,5 dolardan 3 dolara düştü!
Şeker piyasasını ABD'li Cargill'e teslim eden AKP, fındık piyasasını da teslim ettiği İtalyan Ferrero'nun kârını düşündü!
Ferrero için Atatürk'ün kurdurduğu FİSKOBİRLİK alım dışı bırakıldı.
Her seçim tulum çıkartan Karadenizliler enflasyona boğduruldu!
Read more : Her seçim tulum çıkartan Karadenizliler enflasyona boğduruldu! | Görüntüleme : 282 | Yanıtlar : 0

İmamoğlu 85 milyar dolarlık rantı anlattı Yağmacılıkla karşı karşıyayız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 85 milyar dolarlık imar rantına ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İmamoğlu, "Çok katmanlı bir adaletsizlik ve adeta yağmacılıkla karşı karşıyayız" dedi.
Resim
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu ilçesi büyüklüğündeki bir alanda "85 milyar dolarlık devasa bir imar rantı" olduğunu söyledi.

85 milyar dolarlık imar rantının olduğunu söyleyen İmamoğlu, "Gördük ki çok katmanlı bir adaletsizlik ve adeta yağmacılıkla karşı karşıyayız" dedi.

Cumhuriyet'ten Dilan Ayırkan'ın haberine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ...

Elektriğe zam yola çıktı. Hadi gözünüz aydın - Elektriğe 7 ay içinde kaç kez zam yaptılar ben sayısını unuttum.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun Resmi Gazete’de bugün yayımlanan kararlarına göre, elektrik piyasasındaki azami fiyat limiti yükseltildi. Kararın elektrik faturalarına da yansıması bekleniyor..

Söz konusu karar ile birlikte azami fiyat limiti megavat saat başına 2 bin liradan 4 bin liraya yükseltildi..

Kararın ardından ise akıllara "Elektrik Piyasasında tavan fiyat limitinde artış elektrik tüketim fiyatlarında da artışın habercisi mi?” sorusu geldi.

Azami fiyat limitinin enflasyon ve dövizden kaynaklı olarak yükseltmesi ile birlikte, enerji dağıtım şirketlerinin aldığı enerji ...

Sevr tam bir kölelik, tam bir yok ediliş anlaşmasıydı…

Biliyorsunuz, mısır püsküllü İngiliz ajanı’den tutun da, tarihçi geçinen yavşaklara armağan derin onun bunun çocuklarına kadar birçok görevli eleman, hemen her fırsatta Atatürk’e saldırmaktadırlar. Bu saldırgan salyalı yaratıkların dillerinden düşürmedikleri eleştiri konularından birisi de Lozan Anlaşması’dır.
Resim
“Yok efendim, koskoca imparatorluğu küçücük bir arazi parçasına sıkıştırmışlar”, “yok efendim Musul’u, Kerkük’ü, on iki adaları, Batı Trakya’yı, vs.yi vermişler”, “yok efendim Atatürk zaten İngilizlerin ajanı imiş”, vs.vs.vs….

Alçaklar sürüsü…
Lozan’ın bu ülke ve halkımız için ne kadar ...
Read more : Sevr tam bir kölelik, tam bir yok ediliş anlaşmasıydı… | Görüntüleme : 370 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148867 ileti • Toplam 46424 başlık • Toplam 25115 üye

x