Zaman: Prş Mar 26, 2026 17:25

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

viabox

Merak edersiniz belki. Sizlere viabox.com sunuyoruz. ABD e-ticaret sitelerinden alış veriş yaparken diğer nakliye sitelerinden(shipito, myus, borderlink) farklı olarak bitcoin kabul eden tek bir nakliye sitesidir.
Read more : viabox | Görüntüleme : 806 | Yanıtlar : 0

SİZ NE UTANMAZ YARATIKLARSINIZ... Dr.Noyan UMRUK

SİZ NE UTANMAZ YARATIKLARSINIZ...

Dr.Noyan UMRUK

Kayseri eşrafından tornacı rahmetli Hacı Ahmet Hamdi efendinin oğlu Abdullah Bey,
Windsor hanedanının varisi, Kral 6'ncı George'un kızı, Birleşik Krallık hükümdarı, İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth Alexandra Mary ile birlikte olmuştu…

Rize Güneysulu taka kaptanı rahmetli Ahmet reisin Kasımpaşalı oğlu Tayyip Bey ise,
Yunan Kralı 1'inci George'un torunu, veliaht Galler Prensi'nin babası,
Greenwich Baronu ve Edinburgh Dükü, Prens Philip Mountbatten ile sohbet etmişti.

Atatürk işte budur.

Devrimlerine ve şahsına savaş ...
Read more : SİZ NE UTANMAZ YARATIKLARSINIZ... Dr.Noyan UMRUK | Görüntüleme : 2484 | Yanıtlar : 2

ORTADOĞUNUN GÖNÜLLÜ MURTAZA’SININ ABD YOLCULUĞU… Dr. Noyan UMRUK

ORTADOĞUNUN GÖNÜLLÜ MURTAZA’SININ ABD YOLCULUĞU…
Dr. Noyan UMRUK

İyi haftalar sevgili okurlarım… Eveeet yolculuk var yarına… Gerçekten güzel şarkıdır bu şarkı, hele Müzeyyen Senar’ın sesinden., ama hüzünlüdür de…

Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına
Ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına
Ayrılık görünmüşken yar tutmuyor elimden
Misafirim bugün ben gurbet akşamlarına
https://www.izlesene.com/video/muzeyyen ... na/7561135

Ne var ki; bu “Murtaza” nın en kritik yolculuğu…

“ Sıkı kurs görülüp, vazife alınmışsa, varlığınız, amire mutlak ...
Read more : ORTADOĞUNUN GÖNÜLLÜ MURTAZA’SININ ABD YOLCULUĞU… Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1531 | Yanıtlar : 2

ARİSTO OKULUNUN SADIK TAKİPÇİLERİ: ERDOĞAN ve BAYKAL...Dr.Noyan UMRUK

ARİSTO OKULUNUN SADIK TAKİPÇİLERİ: ERDOĞAN ve BAYKAL...Dr.Noyan UMRUK

Geçenlerde değerli hocam Taner TİMUR’un ABC gazetesinde yayımlanan harika bir makalesini okudum:”Referandum, Erdoğan ve diyalektik dersleri” . Okumanızı tavsiye ederim

Şöyle diyor Sayın Timur özetle “Erdoğan usta bir diyalektisyen; fakat Hegel’in değil de Aristo’nun diyalektiğini, mantık uslamlamasını kullanıyor! Kuşkusuz okuma ve incelemelere dayanan dürtülerle değil; daha çok, yaşayan Osmanlı değerlerinin güçlü bir taşıyıcısı ve kulaktan dolma temsilcisi olarak...” ülke açısından değil ama kendi ikbali açısından toplumun aydınlanmadan ...
Read more : ARİSTO OKULUNUN SADIK TAKİPÇİLERİ: ERDOĞAN ve BAYKAL...Dr.Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1406 | Yanıtlar : 0

DİRENME HAKKIMIZ KUTLU OLSUN …Dr. Noyan UMRUK

DİRENME HAKKIMIZ KUTLU OLSUN :twisted: …Dr. Noyan UMRUK

Eski çağlardan beri insan için en temel haklardan biri direnme hakkı… Direnme… Baskıya karşı direnme… Eşitsizliklere karşı direnme… Savaşa karşı direnme.. Anayasa- Toplumsal Sözleşme ihlallerine yani Anayasayı tağyir, tebdil ve ilga edenlere karşı direnme… İnsanlık suçu olan teröre ve iktidarda olsalar dahi teröre yardım ve yataklık eden ve ettirenlere… Hülasa zulme karşı direnme…

Baskıya ya da zulme karşı ...
Read more : DİRENME HAKKIMIZ KUTLU OLSUN …Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1319 | Yanıtlar : 0

Gulbeddin Hikmetyar, Bakanlar Kurulu Kararıyla 'Terör' Listesinden Çıkarıldı!

Gulbeddin Hikmetyar, Bakanlar Kurulu Kararıyla 'Terör' Listesinden Çıkarıldı!

Birleşmiş Milletler'in 'terör' listesinde bulunan cihatçı örgütlerden Hizb-i İslam'ın lideri Gulbeddin Hikmetyar, Türkiye'deki 'terör' listesinden çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

IŞİD ve El Kaide bağlantısı nedeniyle Birleşmiş Milletler'in 'terör' listesinde bulunan Gulbeddin Hikmetyar ile ilgili Bakanlar Kurulu, tartışma yaratacak bir karar aldı. Gulbeddin Hikmetyar hakkında 2013 yılında alınan 'malvarlığını dondurma kararı' kaldırıldı.

Resmi Gazete'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlar Kurulu üyelerinin imzasıyla yayımlanan ...

DAVAZLIDAN HİLELİ EVET'İN İLK ON GÜNÜ… Dr. Noyan UMRUK

DAVAZLIDAN HİLELİ EVET'İN İLK ON GÜNÜ… :evil:
Dr. Noyan UMRUK

“Hileynen hurdaynen evet çıkıvence göpürüvedim” deyyo bizim Davazlı…Sözüm meclisten dışarı 10 gündür olanlara sövüp, sayıp “N’olcek şimdi” deye “bene figir soruveyyo…”.

İşte tesbitleri:

“*Terör hemencecik başlayıvedi…
*Memetçileee, gızancıklaaa, gınalı guzulaaa şehetlik meetebesine ulaşıpdurula emme, Bilal oğlan da dohtur olmaseymiş o da öyle olveceemiş gari…

* Çaygur Gadar’a ipoteğ…
*Çay gidivedi, finduk bidivedi…
Ne deycen ...
Read more : DAVAZLIDAN HİLELİ EVET'İN İLK ON GÜNÜ… Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1308 | Yanıtlar : 0

ASIRLIK İRFAN YUVALARIMIZ GİTTİ GİDİYOOO…KULELİ TOPUN AĞZINDA… Dr. Noyan UMRUK

ASIRLIK İRFAN YUVALARIMIZ GİTTİ GİDİYOOO… :taz: KULELİ TOPUN AĞZINDA…
Dr. Noyan UMRUK

Yazmıştık… Hikâye eski ve uzun solukludur…

Maliye Bakanlığı Teşkilat yasasında Vergi Denetim Kurulu ile ilgili değişikliği öngören kararnamenin içine mutat üzere “torba yasa” manipülasyonu ile sessiz sedasız bir madde sokuşturulmuştu. Bu madde ile Hazine arazi ve emlaki üzerinde imar yetkisi neredeyse tamamen Maliye Bakanlığına verildi. Maliye, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan taşınmazları farklı projeler ...

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERİN SORUSU: ÇARE NEDİR? : Dr. Noyan UMRUK

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERİN SORUSU: ÇARE NEDİR? :twisted: : Dr. Noyan UMRUK

BİR ÜLKEDE YARGI BAĞIMSIZ DEĞİLSE, YUKARILARDAN ESEN RÜZGÂRLARA GÖRE MAÇ OYNANIRKEN KEYFİ KARARLAR ALINABİLİYORSA, “SANDIK GÜVENLİĞİ KIRILAN BOYUNLAR, KALEŞNİKOFLU AK MİLİTANLARCA SAĞLANIYORSA” SEÇİMİN NE ANLAMI KALIR?

Evet, bu referandumun en vahim sonucu seçmen iradesini anlamsız kılmış olması…

Değerli okurlarım, hiç üşenmedim; hafta sonunda yukarıdaki soruyu sosyal medyada her görüşten izleyenlerime sordum. Gelen onlarca yanıt noktasına, virgülüne ...
Read more : ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERİN SORUSU: ÇARE NEDİR? : Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1227 | Yanıtlar : 0

YANLIŞ HESAP BAĞDAT’TAN DÖNER… Dr. Noyan UMRUK

YANLIŞ HESAP BAĞDAT’TAN DÖNER… Dr. Noyan UMRUK

Şu haritaya bir bakın hele…

*18 milyona ulaştığı söylenen nüfusu ile dünyanın birkaç megakentinden biri İstanbul,

*Ankara, İzmir gibi metropoller,

*Adana, Diyarbakır, Antalya, Mersin, Eskişehir, Aydın, Van, Hatay, Muğla Manisa, Edirne, Tekirdağ gibi büyükşehirler…

Bu kentler ülke gayrisafi milli hasılasının (GSMH) nın, entellektüel kapasitesinin, vasıflı işgücünün, reel üretimin, turizm ve hizmetler sektörünün, tasarruf ve tüketim gücünün %70-80’ini oluşturuyor.

Nitekim, gelir vergisinin % 80’i “Hayır” diyen kentlerden toplanmış. Yüzde ...
Read more : YANLIŞ HESAP BAĞDAT’TAN DÖNER… Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1866 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148824 ileti • Toplam 46385 başlık • Toplam 25117 üye

x