Zaman: Prş Nis 25, 2024 19:11

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Erbakan'dan AKP için yeni isim 'Arka kapıdan kaçanlar'

AKP'ye yeni isim!


Erbakan'dan AKP için yeni isim 'Arka kapıdan kaçanlar partisi'

Eski Başbakan Necmettin Erbakan, Türkiye'nin tarihi bir noktada olduğunu ifade ederek, "22 Temmuz seçimleri bu sebepten dolayı Çanakkale Savaşı kadar, hatta ondan daha önemlidir" dedi.

Saadet Partisi'nin Ankara milletvekili adaylarının tanıtım töreninde partililere seslenen Erbakan, Türkiye'nin bugünkü milli gelirinin 400 milyar dolarının faiz ödemelerine gittiğini belirterek, "Üç sene sonra milli gelirin hepsi faizleri ödemeye yetmeyecektir. Çıkmaz bir sokağa girilmiştir, bu böyle gitmez" diye ...
Read more : Erbakan'dan AKP için yeni isim 'Arka kapıdan kaçanlar' | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 1


Öcalan'la ilgili 8.5 yıllık sır ortaya çıktı

ANKA

Öcalan krizi zamanında İtalya Başbakanı olan Massimo D’alema’nın Türkiye’ye gelişine 24 saat kala, 8.5 yıldır bilinmeyen bir sır açığa çıktı. Türkiye’nin, o dönem Roma Büyükelçisi olan İnal Batu ile İtalyan hükümetine, Öcalan’ın Pakistan’a gönderilmesini teklif ettiği ancak Öcalan’ın reddetmesi üzerine İtalya’nın Ankara’ya olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.


Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın İtalya’ya sığındığı dönemin Başbakanı Massimo D’alema’nın, 12-13 Haziran’da Türkiye’ye gelecek olması, gündeme tekrar 1998 yılında yaşanan gelişmeleri getirdi. O dönem Türkiye’nin Roma Büyükelçisi ...
Read more : Öcalan'la ilgili 8.5 yıllık sır ortaya çıktı | Görüntüleme : 656 | Yanıtlar : 0


Aydın Bey'in Hilton baskısı

Aydın Bey'in Hilton baskısı

Hilton arazisinde kendisine haksız kazanç sağlayacak yeni imar planı için başvuran Aydın Doğan, seçim atmosferinden yararlanarak, kâr peşinde koşuyor. Anıtlar Yüksek Kurulu’nun çivi bile çakılamaz kararına karşın Aydın Doğan, belediye üzerinde baskı yaratmaya başladı

Aydın Doğan’ın, milyarlarca dolarlık haksız kazancı içeren Hilton Planı’na, yasalar ‘dur’ dedi.

Umudunu Büyükşehir İmar Müdürlüğü ve Belediye Meclisi kararlarına bağlayan Aydın Doğan, İstanbul’u çirkinleştirecek planı için seçim ortamını kullanarak, kulise başladı.

Koruma Kurulu kararıyla ...
Read more : Aydın Bey'in Hilton baskısı | Görüntüleme : 778 | Yanıtlar : 0


Şehit cenazesinde hükümete protesto

Şehit cenazesinde hükümete protesto

Terör örgütü PKK'nın yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit olan Yarbay Melih Gülova, Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu ve er Hasan Güreşen'in cenazeleri bugün memleketlerinde toprağa verilecek. Ankara ve Manisa'daki törene katılan hükümet üyeleri sert sloganlarla protesto edildi.

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde PKK tarafından karayoluna döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan 2 subay ve bir erin cenazeleri memleketlerinde toprağa veriliyor.

Şırnak'taki mayınlı saldırıda şehit olan Piyade Yarbay Melih Gülova'nın, Manisa' da Hatuniye Camii'nde düzenlenen ...
Read more : Şehit cenazesinde hükümete protesto | Görüntüleme : 838 | Yanıtlar : 0


Sadr'dan Türkiye'ye tehdit

http://image.haber3.com/haber/78268.jpg
Türkiye'nin olası Irak operasyonu senaryolarında Şii lider Sadr'dan Türkiye'ye tehdit.


Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (KYB) internet sitesine göre, Iraklı Şii lideri Mukteda El Sadr, Türkiye’nin sınır bölgesindeki Kürt köylerini bombaladığı iddiaları ile ilgili olarak “Kürt Halkı Irak’ın bir parçasıdır, onları savunmak bizim görevimizdir” ifadesini kullandı. El Sadr, “Türk halkı ile de dostuz ve siyasi liderlerine saygı gösteriyoruz. Türkiye ile sorunları barış ve diyalog yoluyla çözmek istiyoruz” dedikten sonra “Türkiye’nin saldırıları” nı da kabul etmeyeceklerini vurguladı. ...
Read more : Sadr'dan Türkiye'ye tehdit | Görüntüleme : 764 | Yanıtlar : 2


Şırnak ve Erzincan'da çatışma: 2 şehit !

Şırnak ve Erzincan'da çıkan çatışmalarda 2 er şehit oldu.

Şırnak'ta, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir asker ve Diyarbakır'da da korucularla PKK'lı teröristler arasında yaşanan 2 ayrı çatışmada 1 köy korucusu şehit oldu. Erzincan’ın Kemah ilçesinde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda bin onbaşı şehit oldu.

Şırnak:

Şırnak'ın Bestler Dereler Doğanköy mevkiindeki çatışmada şehit olan jandarma komando er Murat Kahraman'ın ölüm haberi, memleketi Osmaniye'deki ailesini gözyaşlarına boğdu.

Erzincan:

Erzincan’ın Kemah ilçesinde terör örgütüne yönelik yapılan ...
Read more : Şırnak ve Erzincan'da çatışma: 2 şehit ! | Görüntüleme : 826 | Yanıtlar : 0


Deniz Feneri'nin Foyası (Herkes Okusun lütfen)

DENIZFENERI BASKINI ANKARAYA UZANDI


Frankfurt Idari Mahkemesinde devam eden Denizfeneri ve Kanal 7 davasi Radyo Televizyon Ust kurumu Baskani (RTUK) Baskani Zahid Akman'a uzandi. On sorusturmasi yapilan davada Denizfeneri Avrupa Baskani ve Kanal 7 Avrupa Genel Muduru Mehmet Gurhan'in ve muhasebe sorumlusu Firdevsi Ermis'in de ifadeleri alindi.

ZAHIT AKMAN KILIT ISIM
Onceleri taksicilik yapan Mehmet Gurhan'in Frankfurt sehrinde 17 taneden olusan taksi filosunu nasil elde ettigi ve Frankfurt yakinlarindaki Dietzenbach kasabasindaki daire ve villa gibi ...
Read more : Deniz Feneri'nin Foyası (Herkes Okusun lütfen) | Görüntüleme : 808 | Yanıtlar : 0


Sezer: Son terörist yok oluncaya kadar mücedeleye devam

Hainlere hakettikleri yanıt verilecek

Sezer: Son terörist yok oluncaya kadar mücedeleye devam

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Türkiye Cumhuriyeti'nin, birliğine ve bölünmez bütünlüğüne yönelen bölücü teröre karşı haklı savaşımını, "son terörist yok oluncaya kadar" Ulusuy'la, Türk Silahlı Kuvvetleri'yle ve tüm güvenlik birimleriyle kararlılık içinde yürüteceğini belirtti. Sezer, "Türkiye Cumhuriyeti, bu savaşımın gerektirdiği adımları, çekinmeden Ulusu'yla bütünleşerek atacak, bu ve benzeri hain eylemlere kalkışanlara hakettikleri yanıtı verecektir" dedi.


Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde Türk ...
Read more : Sezer: Son terörist yok oluncaya kadar mücedeleye devam | Görüntüleme : 644 | Yanıtlar : 0


Türkleri fişleyecek

Türkleri fişleyecek

Almanya’da Angela Merkel hükümetinin hazırladığı yeni tasarıya göre ülkede yaşayan 1.7 milyon Türk’ün parmak izi alınacak

Almanya Federal İçişleri Bakanlığı, ülkede yaşayan, AB ya da İsviçre vatandaşı olmayan yabancıların parmak izlerinin, bir veri bankasında toplanması için girişim başlattı. Der Spiegel dergisine göre, Başbakan Angela Merkel'in talimatıyla harekete geçen İçişleri Bakanlığının hazırladığı yasa tasarısı bakanlıklar arasında görüşüldü. Uygulama göçmen statüsünde olan ve Alman pasaportu taşımayan 1.7 milyon Türk'ü de kapsıyor.

Uygulama kapsamında Alman istihbaratı ...
Read more : Türkleri fişleyecek | Görüntüleme : 625 | Yanıtlar : 0


ABD'li gazeteci: PKK saldırılarını Clinton ateşledi

PKK saldırılarını Clinton ateşledi

ABD'li gazeteci: PKK saldırılarını Clinton ateşledi

Amerikalı muhafazakarların internet sitesi The Conservative Voice'un köşe yazarı Scott Sullivan, Türkiye'de son dönemde artan PKK saldırılarını ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton'un ateşlediğini savundu.
Eski ABD Başkanı Bill Clinton'un birkaç hafta önce Londra merkezli Arapça bir gazeteye yaptığı açıklamada, Amerika'nın askerlerini Kuzey Irak'a çekerek PKK'yı Türk askerlerine karşı koruma çağrısı yaptığını yazan Scott Sullivan, Clinton'un bu açıklamalarından sonra terör örgütü PKK'nın saldırılarını arttırdığını belirtti. ...
Read more : ABD'li gazeteci: PKK saldırılarını Clinton ateşledi | Görüntüleme : 624 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147930 ileti • Toplam 45555 başlık • Toplam 24817 üye

x