Zaman: Pzt Haz 23, 2025 6:48

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Mery

Herkeze merhaba oncelikle

Ismim Meryem Celik, 12 subat 1992de Hollanda’da dogdum
Aranizda sanirim yasim baya bir kucuk kaliyor :P
Aslen Samsun’Luyum =)
Ortaokul son sinifa gidiyorum
Simdilik bir bolum secmedim ama insallah ticaret uzerine okumak istiyorum
Belki lojistik, tam olarak bir fikrim yok

Insallah 2009’da kesin donus yapacagim ailemle Samsun’a
Bunu gercekten cok istiyorum cunku burda bir gelecegim yok benim
Nasipse Turkiye’de okumaya devam ederim
Memleketimde ...
Read more : Mery | Görüntüleme : 938 | Yanıtlar : 12

Kaçkarlarda anadolu parsı var!

http://www.pazar53.com/images/news/233.jpg

KTÜ ORMAN FAKÜLTESİ YABAN HAYATI UZMANI DR. ŞAĞDAN BAŞKAYA:
- "ANADOLU PARSI ÜLKEMİZDE BAZILARINA GÖRE YOK OLDUĞU İDDİA EDİLEN, BAZILARINA GÖRE İSE YAŞAYABİLİR POPÜLASYONA SAHİP OLMADIĞI BELİRTİLEN YIRTICI BİR KEDİ TÜRÜDÜR"
- "PARS BÖLGEDE SADECE KAÇKAR DAĞLARI'NDA DEĞİL KAÇKARLAR'I DA İÇİNE ALAN ÇOK DAHA BÜYÜK BİR ALANDA YAŞIYOR"

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi Yaban Hayatı Uzmanı Dr. Şağdan Başkaya, kamuoyunda "Kaçkarlar'da yaşıyor" denilen Anadolu Parsı'nın Kaçkarlar'ı da içine alan büyük bir alanda barındığını ...
Read more : Kaçkarlarda anadolu parsı var! | Görüntüleme : 1746 | Yanıtlar : 0

Symbian telefonlarda format atmak

Code: Tümünü seç
ÖNEMLİ UYARI: TELEFONUNUZA FORMAT ATMADAN ÖNCE, EGER HAFIZA KARTINIZDA ŞİFRE VARSA MUTLAKA HAFIZA KARTI ŞİFRESİNİ KALDIRIN. ŞİFREYİ KALDIRMADIGINIZ TAKTİRDE HAFIZA KARTINIZ KULLANILMAZ HALE GELECEKTİR

Format Atma

Symbian telefonlarda ''Soft Format'' ve ''Hard Format'' olmak üzere 2 Çeşit Format Türü Vardır.

1- ) Soft Format

Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa,sistem dışı kapanıp açılıyorsa,yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor ya da hiç çalışmıyorsa vs...Telefonunuza Soft Format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz.Soft Format ...
Read more : Symbian telefonlarda format atmak | Görüntüleme : 654 | Yanıtlar : 0

ya hic bu bölüme arlık vermiyorsunuz

ya hic bu bölüme arlık vermiyorsunuz
Read more : ya hic bu bölüme arlık vermiyorsunuz | Görüntüleme : 549 | Yanıtlar : 3

GOM Player 2.1.8.3683 - Video Oynatıcı

GOM Player 2.1.8.3683 - Video Oynatıcı

Resim

GOM Player popüler ses ve görüntü codeclerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır.

GomPlayer Temel Özellikleri:

* Sizi teker teker codec kurma uğraşından kurtarır. GOM Player farklı bir codec dosyasına ihtiyaç olduğunda size nereden indirebileceğinizi gösterir
* Henüz bitmemiş veya bozuk avi dosyalarını da oynatabilir
* Çok gelişmiş bir film altyazı desteği sunar
* Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri ...
Read more : GOM Player 2.1.8.3683 - Video Oynatıcı | Görüntüleme : 733 | Yanıtlar : 1

27 Ocak Mahir Kaynak Programını ne zaman eklersiniz?

27 Ocak Mahir Kaynak Programını ne zaman eklersiniz?
sabırsızlıkla bekliyorum.
Emeğinize sağlık efenim.. :oops:
Read more : 27 Ocak Mahir Kaynak Programını ne zaman eklersiniz? | Görüntüleme : 904 | Yanıtlar : 7

Dikkat! Grip dalgası artacak...

Grip vakalarında patlama yaşınıyor. Hastalığın Şubat ve Mart’ta tepe noktasına ulaşılacağını belirten Avrupa’nın iki önemli sağlık otoritesi, çalışanlarda yaygın görülen yeni tip grip virüsüne karşı, “başkalarıyla yakın temastan kaçının” uyarısı yaptı.

Avrupa’nın ikiönemli sağlık otoritesi Avrupa Grip Gözlem Komitesi (EISS) ve Avrupa Hastalıktan Korunma ve Kontrol Merkezi (ECDC), önümüzdeki iki ay Avrupa’da büyük bir grip dalgasının olacağını açıkladı. EISS ve ECDC, içinde bulunduğumuz hafta içinde Avusturya, Bulgaristan, Fransa, Macaristan, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Portekiz, ...
Read more : Dikkat! Grip dalgası artacak... | Görüntüleme : 686 | Yanıtlar : 0

26 aralık gündeme dair

arkadaşlar 26 aralık günkü gündeme dair programının videosu lazım. ilyas yılmazer'in konuk olduğu program
Read more : 26 aralık gündeme dair | Görüntüleme : 569 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148702 ileti • Toplam 46080 başlık • Toplam 25009 üye

x