Zaman: Cum Tem 25, 2025 16:03

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Heroes 1-23 online seyredin

Goruntu mukemmel .Altyazi hollandaca
Yapmaniz gereken yalnizca bolum isimlerinin ustune tiklamak.Isterseniz full ekran seyredebilirsiniz
http://myseries.nl/heroes/index3.php?p=season1.php
Read more : Heroes 1-23 online seyredin | Görüntüleme : 786 | Yanıtlar : 1

Çağrışım Oyunu

Bu oyunda bir üstteki üyenin yazmış olduğu kelimeden hangi kelimeyi çağrıştırıyorsanız onu yazıyorsunuz.

Güneş
Read more : Çağrışım Oyunu | Görüntüleme : 6159 | Yanıtlar : 142

Aşk İnsanlara Neler Yaptırır

Resim

Eceli bekliyorum dün geceden beri
Ama bir türlü gelmiyor
Gözlerimi yumuyorum seni düşünüyorum
Unutuyorum bütün hüzünlerimi

Resim

Hiç çıkmıyorsun ki zaten aklımdan
Kalbimin en derin yerini edinmişsin
Söküp alıcam seni oradan ama
Seninle birlikte bende kopucam hayattan

Resim

Anlamıyorsun beni değil mi?
Bu deli yürek böle bir işe nasıl kalkışır
Ama farkında deilsin ki
Aşk insana neler yaptırır??
Read more : Aşk İnsanlara Neler Yaptırır | Görüntüleme : 655 | Yanıtlar : 0

U 600

Resim

The Ultra Edition 10.9

Tasarıma önem veren cep telefonu kullanıcıları artık üstün performanstan da ödün vermeyecekler. Yarı perdeleme ve otomatik odaklama gibi özelliklere sahip 3.2 megapiksel kamerası ve birçok formatı destekleyen Bang & Olufsen’in ICEpower teknolojisine sahip müzik çalarıyla, U600 benzersiz bir performans sergiliyor. Konuşma süresini arttıran ve güç kullanımını azaltan Etkin Güç Kullanımı Çözümü (OPUS) teknolojisi sayesinde bütün özellikleri bir arada kullanmak daha hızlı ve kolay. Bütün bu gelişmiş özellikler de sadece ...
Read more : U 600 | Görüntüleme : 957 | Yanıtlar : 1

sizin tercihiniz ne ?

benim tecihim Samsung U600 inceliği zarifliği ve kullanım rahatlığına tav oldum.telefonumun özellikleri samsung başlığının altında...

peki sizin tercihiniz ne?
Read more : sizin tercihiniz ne ? | Görüntüleme : 989 | Yanıtlar : 11

Sütun gibi bacaklar için bol bol C vitamini

Doğru beslenmeyle düzgün bacaklara sahip olabileceğinizi söyleyen Prof. Dr. Mocan, ekliyor: Sütun gibi bacaklar için bol bol C vitamini tüketin..

Sağlıklı beslenme, sadece cilt güzelliğinize ve kilonuza değil, bacaklarınıza da yansır! Bacaklarıyla her yaşta gurur duymak isteyenlere Prof. Dr. Ziya Mocan, bol bol C vitamini almalarını ve yemeklerini tuzsuz tüketmelerini öneriyor. Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Mocan; düzgün bacak hayalleri kuran kadınlar için sorularımızı yanıtladı:

TUZU KESİN
* İnce ve sütun gibi bacaklara sahip olmak için ...
Read more : Sütun gibi bacaklar için bol bol C vitamini | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 0

Ben seni böyle sevdim

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim.Gözlerim degil, yüregimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüregime. Bir baska yerde olamazdın zaten. Sen, benim en degerli yerimde, yüregimde olmalıydın, orada kalmalıydın.çok aşka ev sahipligi yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Her hangi bir konuk degildin artık.Bu yüzden ne agırlama faslı vardı, ne de ugurlama.O yüregin gerçek sahibiydin. Simdi sonbahar, kışa giriyoruz ya.Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle.çicek çiçek açtın yüregimde.Gökkuşagı zayıf ...
Read more : Ben seni böyle sevdim | Görüntüleme : 823 | Yanıtlar : 2

Ben Seni

Bir deniz kenarında batıp giden güneşe hüzünle bakıp, kuru bir gözyaşıyla seni hatırlamaktır özleminin tanımı. Her dalganın kıyıya çarpışı, herhangi bir martının rutin bir kanat çırpışı getiriyorsa aklıma seni, seni özlemişimdir. Bakıyorum da seni özlemediğim bir anı da hiç özlememişim. İnsanların yirmi dört saat yaşayıp da benim yıllarca yaşadığım günlerin hiç birinden pişmanlık duymamışım. Burnumda tütüyorsun demekten hiç bıkmamışım. Senden yirmi, otuz km'e uzak bir yerdeyim. senin bilmediğin bir bankta içime çektiğim dumanı özleminle çıkarttığımı ...
Read more : Ben Seni | Görüntüleme : 788 | Yanıtlar : 4

Cadı İksirleri (:

Evde yapabileceğimiz basit zayıflama çayları,cilt bakım kremleri,el-ayak bakımı tonikleri,selülit için masaj yağları vs...Bildiğimiz-bulduğumuz formülleri paylaşalım.

İşte basit ve etkili bir maske:

1-2 tatlı kaşığı pudraya (normal talk pudra) toz haline getirdiğimiz yarım aspirini katıyoruz sonra azar azar gülsuyu katıp krem kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz. bu karışımı yüzümüze sürüp 10dk bekliyoruz, kuruyunca yüzümüzü bol suyla yıkıyoruz. Sonra pamuğu gülsuyuna batırıp yüzümüze güzelce sürüyoruz.

.***gülsuyu: Deriye canlılık kazandırır ve gerginleştirir.***

bu formül,eski aktarlardan Kolsuz Hagop'un en çok ...
Read more : Cadı İksirleri (: | Görüntüleme : 2117 | Yanıtlar : 11

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148815 ileti • Toplam 46172 başlık • Toplam 25018 üye

x