Zaman: Prş Haz 19, 2025 13:16

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Barış Akarsu'nun ölümündeki sırlar

Barış Akarsu'nun ölümündeki sırlar

Son duasını Meryem Ana'da etti. Arkadaşlarıyla vedalaştı. AKTÜEL'in haberi...

Tüm ülkeyi üzen bir kazada hayatını kaybetti genç sanatçı Barış Akarsu. Hayranları günlerce, gece gündüz demeden hastane bahçesinde bekledi ama acı son çoktan hazırdı. Kazanın ardından çok şey söylendi, yazıldı. Kimi doğruydu, kimi söylenti! Ancak son günlerine ilişkin bilinmeyenleri ve özel hayatıyla ilgili gerçekleri ilk kez bu haberde okuyacaksınız.

29 Haziran Cuma gecesi, ölümünden sonra değeri anlaşılacak bir yeteneği daha yitirdi ...
Read more : Barış Akarsu'nun ölümündeki sırlar | Görüntüleme : 1512 | Yanıtlar : 3

Ajda Pekkan: “Jigolom Maliye”

İstanbul Life dergisine içini döken Ajda Pekkan, ilginç açıklamalarda bulundu.

“JİGOLOM MALİYE”
Özellikle bizim ülkede. Tramvaylarımızı görüyorsunuz, leş. 'Ne kadar ekmek o kadar köfte' dedim kendi kendime bugün. Kimse vergi verip hakkını aramazsa böyle olur. Benim jigolom maliye. İnanılmaz vergi ödüyorum. Bir takım şeyleri ödememek gibi bir hakkınız yok. Şartları garip bir ülkede yaşıyoruz. Demek ki bu paradoksu sevdiğim için ben bu ülkeden kopamadım.

O Türkiye’nin süper starı... Yaşadığı zorlukları ise kimse bilmiyor. Sonunda ...
Read more : Ajda Pekkan: “Jigolom Maliye” | Görüntüleme : 872 | Yanıtlar : 0

Efsane_38 ÖZeL & Tekden Şarkılar

Ali Kınık :arrow: Bu Şarkı

Ali Kınık :arrow: Firari Sevdam

Mustafa Yıldızdoğan :arrow: Sensiz Olamıyorum

Ahmet Eşkin :arrow: Bir Daha Seversem Tövbeler Olsun

Ankaralı Aşkın :arrow: Siyah Saçların

Aytaç ...
Read more : Efsane_38 ÖZeL & Tekden Şarkılar | Görüntüleme : 633 | Yanıtlar : 7

Hayal Ve Gerçek Bölümleri

1.Blm Konusu

Hayal ile Gerçek, Gerçek’in annesi Badire hanımla, kız kardeşi Firuze’nin tüm muhalefetine rağmen evlenirler… Ancak Hayal’in kıskançlıkları ve Badire Hanımın tipik kaynana cadalozlukları yüzünden evlilikleri pek de mutlu sürmez. Ve kader ağlarını örer… Hayal genç yaşında öteki tarafa intikal eder… Gerçek, eşini erken kaybetmenin şoku içindedir… Bu zor günlerinde ona biricik kankası Muzaffer destek olur… Badire hanım ise oğluna gelin arayışına girişmiştir bile… Gerçek’in gelin adaylarını reddetmesi karşısında asla ...
Read more : Hayal Ve Gerçek Bölümleri | Görüntüleme : 1572 | Yanıtlar : 7

Sivas Kangal Köpeği

Resim

Tarihcesi

Kangal Köpeğinin tarihçesini araştırdığımızda en küçük bir belgeye rastlayamadık. Kangal köpeği hakkında çeşitli rivayetler söz konusudur. Bir rivayete göre M.Ö. Asurlular ve Babilliler zamanında türediği, aslan ve kaplan gibi vahşi hayvanlara karsı korunmak, savaşlarda yararlanmak amacıyla büyük bir özenle yetiştirildiği anlatılmaktadır. Bu köpeğin çok rahat bir şekilde aslanı mağlup ettiği söylenmektedir.

İkinci bir rivayete göre, Hint mihracesinin Osmanlı padişahına (Yavuz Sultan Selim veya 4. Murat'a) bir köpek hediye etmesiyle başlamaktadır. ...
Read more : Sivas Kangal Köpeği | Görüntüleme : 2148 | Yanıtlar : 7

Ömer Lütfi Mete ( 1950)

Ömer Lütfi Mete ( 1950)

--------------------------------------------------------------------------------
1950 yılında Rize’de doğdu.İlk ve orta öğrenimini burada tamamlarkan özel olarak dini eğitim gördü.Bir süre Kuran Kurslarında hocalık yaptı.Rize Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptı.1970 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne girdi.Aynı dönemde Babıali’de Sabah gazetesinde basın hayatına atıldı.1972’de İktisat Fakültesi’nden ayrıldı.1973 yılında Atatürk Eğitim Enstitüsü’ne girdi 1976’da mezun oldu.Kısa süre edebiyat öğretmenliği yaptıktan sonra tekrar gazeteciliğe döndü.Ortadoğu,Tercüman, Türkiye, Yeni Binyıl, Ayyıldız gazetelerinde ve Türk Edebiyatı, Boğaziçi dergilerinde yazdı, Çağrışım dergisini çıkardı.Senaryo ...
Read more : Ömer Lütfi Mete ( 1950) | Görüntüleme : 976 | Yanıtlar : 0

Atamız'dan Özdeyişler

Atamız'dan Özdeyişler

--------------------------------------------------------------------------------
Sözlerinden Seçmeler

"Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

"Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz."

"Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar. "

"Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı ...
Read more : Atamız'dan Özdeyişler | Görüntüleme : 1203 | Yanıtlar : 3

Genco 5.Bölüm

5.Bölüm

Genco, Pınar’a açılabilecek mi?

Pınar’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Talihsiz bir kaza geçiren Pınar’ı Tibet bulur ve hemen hastaneye yetiştirir. Pınar bir daha piyano çalamamaktan korkmaktadır. Cüneyt’in her dediğine inanan Özge, taksici Ahmet’e tavırlıdır. Cüneyt’in arabasını bulan Ahmet’i ondan para koparmaya çalışmakla suçlar. Cüneyt bütün okulu kumar borcu olduğu bara davet eder. Özge’nin orada sahneye çıkacağını herkese söyleyip reklam yapar. Özge, Cüneyt’in verdiği bu destekten çok mutludur. Heyecanla akşam vereceği konseri düşünür. Okulun öğrencileri ...
Read more : Genco 5.Bölüm | Görüntüleme : 891 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148686 ileti • Toplam 46067 başlık • Toplam 25009 üye

x