Zaman: Sal Haz 17, 2025 22:48

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Yeni bomba Maniche

Dünya çapında bir ön libero arayan yönetim, Portekizli yıldız futbolcu için yaptığı ilk temaslardan olumlu sonuç aldı.

Yerli transferinde Fenerbahçe'den Mehmet Yozgatlı ve Rüştü'yü alarak büyük sükse yapan Beşiktaş, yabancı transferinde de bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Transfer listesinde birçok yabancı yıldız bulunduran siyah-beyazlı ekip, son olarak Maniche'yi de gündemine aldı. Beşiktaşlı yöneticilerin, Atletico Madrid'de
forma giyen Portekizli ön libero için girişimlere başladıkları öğrenildi.

COLOCCİNİ LİSTEDE
Portekiz'in Benfica takımında yıldızı parlayan ve tam adı Nuno Ricardo Oliveira ...
Read more : Yeni bomba Maniche | Görüntüleme : 624 | Yanıtlar : 0

Topuz'da son adım

Mehmet Topuz'un "Kulübüm bırakırsa tercihim Fenerbahçe" sözlerini duyan yöneticiler, bu kez futbolcuyu aracı kullanacak.

TOPUZ KONUŞACAK
Yerli transferinde sarı-lacivertli kulübün listesinin ilk sırasında yer alan Kayserisporlu Mehmet Topuz için tüm imkânlar zorlanmaya devam ediliyor. Topuz'u mutlaka renklerine katmak isteyen ve bir kez daha kulübünün kapısını çalacak olan sarı-lacivertli yöneticiler, transfer hedefinde son noktayı koymak
için bu defa başarılı futbolcuyu kullanacak.

TERCİHİM FENERBAHÇE
Kayserispor her defasında futbolcusunu bırakmayacağını açıklasa da Mehmet Topuz'un yakın çevresine, "Kulübüm bırakırsa ...
Read more : Topuz'da son adım | Görüntüleme : 662 | Yanıtlar : 3

Ali Bilgin 30 haziran'da imza atacak

F.Bahçe kesin anlaşmaya vardığı oyuncu için Antalyaspor ile pürüzleri de gideriyor. Ali'nin İstanbul'da ev baktığı ve beğendiği öğrenildi

Final şovu 30'unda

F.Bahçe kesin anlaşmaya vardığı oyuncu için Antalyaspor ile pürüzleri de gideriyor. Ali'nin İstanbul'da ev baktığı ve beğendiği öğrenildi.

Sorun çözülsün
Kezman'ın yerine süper bir yabancı daha almak için çalışmalarını sürdüren F.Bahçe'nin 30 Haziran'da Ali Bilgin'e imza attıracağı öğrenildi. Antalyaspor ile sorunlu olması nedeniyle bekletilen gurbetçi oyuncu ile her konuda anlaşıldığı, Ali'nin İstanbul'da ev beğendiği ...
Read more : Ali Bilgin 30 haziran'da imza atacak | Görüntüleme : 934 | Yanıtlar : 2

Polat’tan, Volkan Yaman’a mesaj: Forma senin

Adnan Polat, Cim Bom’a transferi konusunda kulübü Antalyaspor’a rest çeken Volkan Yaman’ı arayarak, “Senin işini halledeceğim. Galatasaray forması giyeceksin” dedi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Cim Bom’a transferi konusunda kulübü Antalyaspor’a rest çeken Volkan Yaman’ı arayarak, “Senin işini halledeceğim. Galatasaray forması giyeceksin” dedi. Genç oyuncunun bonservisini almak için uzun süredir temaslarda bulunan Sarı-Kırmızılılar, Orhan Ak ile Cihan Haspolatlı’yı önermişti. Fakat Antalyalı idareciler, bu iki futbolcunun maliyetinin yüksek olduğunu ve bu bedeli karşılayamayacaklarını bildirdi. Taraflar arasında ...
Read more : Polat’tan, Volkan Yaman’a mesaj: Forma senin | Görüntüleme : 722 | Yanıtlar : 0

Galatasaray Gökhan`ı bitirdi

Önceki gece Sarı-Kırmızılı yöneticilerle el sıkışan golcü oyuncu, eski takımını ikna etmek için dün Kayseri'ye gitti...

Geri sayıma geçti
Galatasaray bir bomba transferi daha bitirmeye hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde oldukları Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu, önceki gece İstanbul’da gerçekleşen görüşme sonunda Aslan ile her konunda anlaştı ve eski takımını ikna etmek için dün Kayseri’ye gitti. Gökhan’ın yakın çevresine ‘Hedefim Avrupa’da top koşturmak var. Ancak bunu gerçekleştirmek için önce büyük bir takımda ...
Read more : Galatasaray Gökhan`ı bitirdi | Görüntüleme : 646 | Yanıtlar : 0

Kartal`dan Tuncay`a 4 milyon €

Yıldırım Demirören, yıldız oyuncunun transferinde pürüz çıktığı iddialarını duyar duymaz telefona sarıldı...

Devler bir kez daha kapıştı
Transfer sezonunun sürekli çekişme halindeki iki kulübü Beşiktaş ve Fenerbahçe bu kez Tuncay için karşı karşıya geldi. Ünlü yıldızın, Middlesbrough’ya transferinde bazı pürüzler olduğunu öğrenen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in harekete geçip, Tuncay’a yıllık 4 milyon Euro’luk müthiş bir teklif yaptığı öğrenildi. Milli oyuncunun da “Şu anda M.Brough’yla görüşüyorum. Bir sorun yok. Olursa önerinizi değerlendirmeye alırım” diyerek, nazikçe teşekkür ...
Read more : Kartal`dan Tuncay`a 4 milyon € | Görüntüleme : 659 | Yanıtlar : 0

Portre: Cassio de Souza Soares Lincoln

22 Ocak 1979 yılı Sao Bras do Suacui, Brezilya doğumlu orta saha oyuncusu 1.77 m. boyunda ve 71 kilo.

Futbola 10 yaşında Atletico Mineiro’da adım atan Cassio Lincoln, 1997 yılında profesyonel futbol yaşantısına yine bu kulüp forması altında başladı.

2001 yılına kadar formasını giydiği Atletico Mineiro’da 50 karşılaşmada görev alan Lincoln, 4 gol kaydetti.

2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern’e transfer oldu. İlk sezonunda üstün bir performans sergileyen Lincoln, 2001-2002 sezonunda Bundesliga’da oynadığı 21 maçta, 8 ...
Read more : Portre: Cassio de Souza Soares Lincoln | Görüntüleme : 814 | Yanıtlar : 4

einstein bulmacası...

Acaba dünyada zeki olan 2% insandan biri misin?
Bu soruda hiçbir şekilde şaşırtmaca yoktur,tamamen mantığa dayalıdır.
Mantıklı bir şekilde çözüme ulaşılabilir.Bol Şanslar!!!
1. 5 tane ev var ve hepsi ayrı renk.
2. Her evde oturanın ayrı bir uyruğu var.
3. Hepsi de ayrı bir içecek içiyor,ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir marka sigara içiyor.
4. Bu 5 insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor.Yani sigara ayrı,içeceği ayrı,beslediği hayvan ayrı ve evi ayrı.
SORU:BALIK kime ait?
AÇIKLAMALAR: ...
Read more : einstein bulmacası... | Görüntüleme : 845 | Yanıtlar : 1

Ebru Gündeş - Geberiyorum [2007] Çıkış Parçası !!!

Ebru Gündeş - Geberiyorum Çıkış Parçası !!!

http://www.effendy.nl/images/evenements/ebrugundes2.jpg

http://rapidshare.com/files/38586826/Ebru_Guendes_-_Geberiyorum__2007_.rar

Sifre: guncelmeydan
Read more : Ebru Gündeş - Geberiyorum [2007] Çıkış Parçası !!! | Görüntüleme : 904 | Yanıtlar : 10

biraz zor bi denge oyunu.....

buradan...

.....ama keyifli. eğlenirsiniz umarm . ben 30,38 yaptım en fazla. eeee uğraşsm daha fazla da yapardım ama neyse:)

kolay gelsin.
Read more : biraz zor bi denge oyunu..... | Görüntüleme : 1940 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x