Zaman: Cum Haz 20, 2025 10:11

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Türk Ordusuna Kimler düşman, Kimler ABD'nin hizmetinde?

Değerli dostlar.

Aşağıda okuyacağınız yazı elektronik posta adresime bir dostum tarafından gönderilmişti. Yakın tarihte yaşadıkarımızla ilgili çok önemli bilgiler içeren ve günümüzde yaşadığımız pek çok olayı anlamamızı sağlayan, Taner Baykara tarafından yazılmış bu güzel yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.

Dostluk ve sevgilerimle.

İrfan

''BEŞ GENELKURMAY BAŞKANI NİÇİN ERGENEKON İLE SUÇLANIYOR?

Taner Baykara

TÜRK ORDUSUNA KİMLER DÜŞMAN?

KİMLER ABD'NİN HİZMETİNDE?

1991'den günümüze siyasi ve askeri alanda yaşanan gelişmelerin açığa çıkmamış yönlerini aşağıda ibretle okuyacak, ülkemiz üzerinde oynanan ...
Read more : Türk Ordusuna Kimler düşman, Kimler ABD'nin hizmetinde? | Görüntüleme : 849 | Yanıtlar : 0

Aklın Yolu - 15.12.2009 / Karıştırılan Türkiye

Aklın Yolu 15 Aralık 2009
Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ ve Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ,
Türkiye'yi karıştıran kesimlerin amaçlarını, ne yapmak istediklerini ele alıyorlar.

Resim

>>İNDİR<<[url=http://www.zshare.net/audio/504663067c148dd5/

>>SEYRET< ...
Read more : Aklın Yolu - 15.12.2009 / Karıştırılan Türkiye | Görüntüleme : 675 | Yanıtlar : 3

Ruhat Mengi'ile Her Açıdan Yeni Bölümlerin Eklenme isteği

Sayın Arkadaşlarım Öncelikle Hepinize İyi Günler Dilemek İstiyorum.

Ruhat Mengi'ile Her Açıdan Programının Kasım Ve Aralık 2009 Görüntülerini Konunun Bağılı Olduğu Yeri Açarmısınız. Şimdiden Teşekkür Ederim.
Read more : Ruhat Mengi'ile Her Açıdan Yeni Bölümlerin Eklenme isteği | Görüntüleme : 546 | Yanıtlar : 1

Org.Başbuğ'dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Org. Başbuğ'dan savaş gemisinde çok sert açıklamalar

Tokat'taki hain saldırının ardından Trabzon'a sürpriz bir ziyarette bulunan Org. Başbuğ, basın toplantısını Oruç Reis Fırkateyni’nde yaptı. Açıklamalarını bir savaş gemisinde yapması dikkati çeken Başbuğ da bu ayrıntıya vurgu yaptı: TSK’ya karşı yürütülmekte olan asimetrik psikolojik harekata değinmek için özellikle Oruç Reis Fırkateyni’ni seçtim...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, “Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı psikolojik harekat yürütenlere diyorum ki bulunduğunuz yol, bulunduğunuz yer doğru değildir” dedi.

Orgeneral Başbuğ, ...
Read more : Org.Başbuğ'dan Zehir Zemberek Açıklamalar | Görüntüleme : 562 | Yanıtlar : 1

Erbil'de Konsolosluk Yeri Bakiyoruz!!!

Turkiye: “Kendimize yer arıyoruz” 15.12.2009

Resim

Türkiye’nin Musul Başkonsolosu Ahmet Yıldız, Aknews’e bir açıklama yaptı. Açıklamada bir süredir gündemde olan Kuzey Irak’ta konsolosluk açma girişimini değerlendiren Yıldız bu konuda bilgi verdi.

Ahmet Yıldız bu konuda Türkiye’nin resmi karar aldığını ve resmi yazının kendisine ulaştığını söyledi. Konsolosluk için Erbil’de yer aradıklarını söyleyen Yıldız, "Konsolosluk açmak bir çeşit ilişkidir. Bu nedenle Hewler'de konsolosluk açmanın Irak'la da ilgisi var. Irak Hükümeti ile Kürdistan Bölge Hükümeti’ne en yakın zamanda ...
Read more : Erbil'de Konsolosluk Yeri Bakiyoruz!!! | Görüntüleme : 594 | Yanıtlar : 1

ŞEHİTLERİMİZE GEREKEN SAYGIYI GÖSTERİYOR MUYUZ?

''TOPRAK UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR''

KANLARIYLA SULADIKLARI BU TOPRAKLARI BİZE VATAN YAPAN AZÎZ ŞEHİTLERİMİZ,HER ŞEHİT CENAZESİNDE BU VATAN TOPRAKLARININ HER KARIŞINI GÖRÜYOR VE İZLİYORLAR. ŞEHİT HANGİ CAMİDE DEVLET TÖRENİ İLE SON YOLCULUĞUNA ÇIKIYORSA SADECE O CAMİ DE VE ÇEVRESİNDE BULUNANLAR O ANI PAYLAŞIYORLAR.
TÜRKİYE O ANDA NELER YAPMIYOR Kİ? TÜM ÜLKEDE HAYAT DEVAM EDERKEN ''O SON YOLCULUĞA ÇIKAN ŞEHİDİMİZİ'' SADECE AİLESİ KOMUTANLARI VE ÇEVREDEKİLERLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ...O ŞEHİDİMİZ Kİ,BİZİM İÇİN BU VATAN İÇİN (KESİNLİKLE ÖLMÜŞ DEMİYORUM,ÇÜNKÜ ...
Read more : ŞEHİTLERİMİZE GEREKEN SAYGIYI GÖSTERİYOR MUYUZ? | Görüntüleme : 578 | Yanıtlar : 1

İşte Illuminati Gerçeği!!!

Illuminati’nin çekirdek üyesi ve Amerikan Medya imparatoru Rupert Murdoch şöyle anlatıyor:

(…) Trokya Toplantısı, Illuminati’nin yemek buluşmasıydı. (...) David Rockefeller, Baron de Guy Rothschild ve Yale, Harvard, Princeton ve MIT üniversitelerinin yöneticileri ile buluşmuştuk.

Yemekten sonra Rockefeller ve Rothschild dışındaki konuklar okullarına dönmüş, üçümüz özel bir odada baş başa kalmıştık. Onlarla geçtiğimiz sohbetlerimizin hepsini vermiyorum ama sizin merak ettiğiniz ve bilmeniz isteyeceğimiz şeyleri de söyleyebilirim.

(…)
Rockefeller: Fransız İhtilali öncesinde Kraliyet ve Kilise mensuplarını halkın ...
Read more : İşte Illuminati Gerçeği!!! | Görüntüleme : 663 | Yanıtlar : 0

Kaynak uygun görülmemiştir
Kaynak yetersizdir
Konu yanlış bölüme açılmıştır
Read more : İşte Illuminati Gerçeği!!! | Görüntüleme : 551 | Yanıtlar : 0

Illuminati’nin çekirdek üyesi ve Amerikan Medya imparatoru Rupert Murdoch şöyle anlatıyor:

(…) Trokya Toplantısı, Illuminati’nin yemek buluşmasıydı. (...) David Rockefeller, Baron de Guy Rothschild ve Yale, Harvard, Princeton ve MIT üniversitelerinin yöneticileri ile buluşmuştuk.

Yemekten sonra Rockefeller ve Rothschild dışındaki konuklar okullarına dönmüş, üçümüz özel bir odada baş başa kalmıştık. Onlarla geçtiğimiz sohbetlerimizin hepsini vermiyorum ama sizin merak ettiğiniz ve bilmeniz isteyeceğimiz şeyleri de söyleyebilirim.

(…)
Rockefeller: Fransız İhtilali öncesinde Kraliyet ve Kilise mensuplarını halkın ...
Read more : İşte Illuminati Gerçeği!!! | Görüntüleme : 793 | Yanıtlar : 1

(…)
Read more : İşte Illuminati Gerçeği!!! | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x