Zaman: Cum Haz 20, 2025 20:26

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

ERGENEKON DAVASIN'DA OLAY YARATACAK FOTOĞRAFLAR

BU FOTOĞRAFLAR OLAY YARATACAK

Ergenekon, Türkiye’nin son dönemine damga vuran en önemli dava.
Hem operasyonun yapılışı hem de dava süreci kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor.
Bilindiği gibi davanın üç aşaması var:

Birinci aşaması İstanbul Emniyet İstihbarat Dairesi oluşturuyor. Emniyet İstihbarat Dairesi suç şüphesi olan kişi hakkında araştırma yapıyor. Topladığı delilleri savcılara götürüyor.
Savcılar dosyayı inceledikten sonra operasyonu başlatıyor.
Yakalananlar emniyet ve savcılıkta sorgulanıyor.
Sorgulama sonucunda zanlılar mahkeme önüne çıkarılıyor.
Mahkeme savcının iddialarını yeterli bulursa tutuklama ...
Read more : ERGENEKON DAVASIN'DA OLAY YARATACAK FOTOĞRAFLAR | Görüntüleme : 1709 | Yanıtlar : 1

Y.N.Öztürk AKP'YE YAĞCILIK YAPIYORSUN DEDİ PROG. TERK ETTI

Hülya Avşar konuklarına karşı hükümeti ve Başbakan Erdoğan'ı savununca olanlar oldu...

Hülya Avşar'ın Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Hülya Avşar Soruyor' programına konuk olan İlahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili konuşmalar esnasında Avşar'ın sorduğu sorulara yanıt vermekten kaçınarak programı terketti. Öztürk gittikten sonra ise siyasi liderler üzerine Kamer Genç ile sohbet eden Hülya Avşar, konu liderlerle anılan yolsuzluklara gelince Genç karşısında zorlandı. Bu arada 24 haberleri gerekçesiyle aniden program kesildi. Bir ...
Read more : Y.N.Öztürk AKP'YE YAĞCILIK YAPIYORSUN DEDİ PROG. TERK ETTI | Görüntüleme : 610 | Yanıtlar : 1

Putin fabrikatörleri hizaya çekince bunun videosu varmı

Putin fabrikatörleri hizaya çekince bunun videosu varmı
Read more : Putin fabrikatörleri hizaya çekince bunun videosu varmı | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 0

TAŞ ATAN ÇOCUKLAR,AYAKKABI FIRLATAN AĞABEYLERİ-Dr.N.Umruk

--------------------------------------------------------------------------------

TAŞ ATAN ÇOCUKLAR ve AYAKKABI FIRLATAN AĞABEYLERİ...

Dr.Noyan UMRUK

Ülkenin bir yerlerinde 6-18 yaş arasındaki çocuklar, her fırsatta panzerlerinin içindeki, kalkanlarının arkasındaki polislere, dükkanlara, özel ya da resmi taşıtlara taş atıyorlar...

Atıyorlar mı, attırılıyorlar mı?

Büyük olasılıkla attırılıyorlar...

Kimler attırıyor?

Malum...

Neden attıklarını biliyorlar mı?

Büyük yaşlardaki elebaşları hariç, büyük olasılıkla hayır...

Polisler ne yapıyor?

Önceleri çocukları çağırıp şeker, çukulata, oyuncak verip, onları sevip, başlarını okşuyorlardı.

Çocuklar ne yapıyorlardı o zaman?

Polis amcalarını öpüp, ...
Read more : TAŞ ATAN ÇOCUKLAR,AYAKKABI FIRLATAN AĞABEYLERİ-Dr.N.Umruk | Görüntüleme : 503 | Yanıtlar : 1

"Ne mutlu Türk'üm diyene" Saadet'i gerdi!

Resim

AB İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hammerberg'e Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'tan destek.

Söz Sende programına konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş "Demokratik Açılım"ın içinin doldurulması için önce etnik ayrımcılığın ortadan kaldırılması gerektiğini, bunun ilk adımı olarak da okullarda okutulan "Andımız"ın bir an evvel kaldırılması gerektiğini söyledi. "Peki bunu kaldırmak başka türlü bir ayrımcılığa yol açmaz mı?" sorusunu da şöyle yanıtladı: "Bu, Ankara, İstanbul, İzmir gibi illerde sorun ...
Read more : "Ne mutlu Türk'üm diyene" Saadet'i gerdi! | Görüntüleme : 488 | Yanıtlar : 1

benim kurtulus adlı niçkimin üzerindeki banı kaldırımsınız l

benim kurtulus adlı niçkimin üzerindeki banı kaldırımsınız lütfen
Read more : benim kurtulus adlı niçkimin üzerindeki banı kaldırımsınız l | Görüntüleme : 392 | Yanıtlar : 0

Türk hafif rock müziği (Turkish soft rock) (15 albüm)

CD 1
http://www.empirepic.com/images/slink0wvsg4zui9bx0r.jpg
This board requires you to be registered and logged-in before you can view hidden messages

CD 2
01 - Demir Demirkan - Ask Varya
02 - Baris Akarsu - Gözlerin
03 - Emre Aydin - Belki Bir Gün Özlersin
04 - Ayben - Beni Bana Sor
05 - Mogollar - Cok Gec Olur
06 - Emre Aydin - Dayan Yalnizligim
07 - Feridun Düzagac - Düsler Sokagi
08 - Kirac - Endamin Yeter
09 - Murat Yilmazyildirim - Gece ve Düsler
10 ...
Read more : Türk hafif rock müziği (Turkish soft rock) (15 albüm) | Görüntüleme : 5114 | Yanıtlar : 1

bunu nereye açacğımı bilemedim bende burayı uygun gördüm

bunu nereye açacğımı bilemedim bende burayı uygun gördüm bu siteyle ilgili facebook ta

hayran sayfası açtım gelirseniz sevinirim

http://www.new.facebook.com/home.php?fi ... 128?ref=mf
Read more : bunu nereye açacğımı bilemedim bende burayı uygun gördüm | Görüntüleme : 550 | Yanıtlar : 1

Ders kitaplarında 30 Ağustos yok, 23 Nisan ise 29 Nisan oldu

Bu nasıl iş! 23 Nisan'ı 29 yaptılar.
MEB tarafından yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere ücretsiz dağıtılan ders kitaplarında "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın tarihi 29 Nisan olarak yer aldı.
Güncelleme:27 Eylül 2009 12:44

Resim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere ücretsiz dağıtılan ders kitaplarında "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın tarihi 29 Nisan olarak yer aldı. "30 Ağustos Zafer Bayramı" ise ulusal bayramlar arasında sayılmadı.

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte MEB'in ...
Read more : Ders kitaplarında 30 Ağustos yok, 23 Nisan ise 29 Nisan oldu | Görüntüleme : 531 | Yanıtlar : 1

23 Eylül 2009 da yayınlanan Aytunç Altındal ile...

23 Eylül 2009 da yayınlanan Aytunç Altındal ile gerçekleştirilen yayın acaba sitede paylaşılacak mı? İzleyemedim çok merak ediyorum.

saygılarımla.
Read more : 23 Eylül 2009 da yayınlanan Aytunç Altındal ile... | Görüntüleme : 591 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148689 ileti • Toplam 46070 başlık • Toplam 25009 üye

x