Zaman: Cmt Haz 21, 2025 20:35

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

------------------------------------

------------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 456 | Yanıtlar : 1

------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 623 | Yanıtlar : 2

------------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 566 | Yanıtlar : 1

Özgürlük Anıtı'nın Tarihçesi

Bugün Amerika’nın sembollerinden biri olan Özgürlük Anıtı aslınsa Osmanlı topraklarına dikilmek için; Osmanlı padişahının emriyle yapılmış ve bedeli de Osmanlı hazinesinden ödenmiştir.

Mısır'ın Port Said Limanı'na dikilmek üzere Fransız Heykeltraş Bartholdi'ye sipariş edilen anıtın bedeli Sultan Abdülaziz Han tarafından peşin ödenmişti. Hem de 'elinde doğudan yükselen ışığı simgeleyen meşale ve Osmanlı Sultanı'nı simgeleyen yedi sivri uçlu tacı olsun” denilerek.

30 Kasım 1854. Sultan Abdülmecid dönemi. Mısır, Osmanlının bir eyaleti. İçişlerinde bağımsız, dışişlerinde Osmanlı sultanına bağlı. ...
Read more : Özgürlük Anıtı'nın Tarihçesi | Görüntüleme : 694 | Yanıtlar : 0

SEYİR DEFTERİ- 1919 | 42 dk | 107 mb

Uygunsuz içerik: Can Dündar
Read more : SEYİR DEFTERİ- 1919 | 42 dk | 107 mb | Görüntüleme : 373 | Yanıtlar : 0

Abdullah Gül evrakta sahtecilikten yargılanmalıdır!

Şok karar: Gül yargılansın

Sincan Ağır Ceza Mahkemesi: 'Abdullah Gül evrakta sahtecilikten yargılanmalıdır.'

Kayıp trilyon davasıyla ilgili mahkemenin kararında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül "şüpheli" olarak yer alıyor. NTV'nin verdiği habere göre, Kararda "Yasalarda yargılanma esastır. Gül önceki suçlarından ötürü yargılanmalı" denildi.

Mahkeme Abdullah Gül'e yöneltilen suçlamanın cumhurbaşkanı seçilmeden önce gerçekleştiğine dikkat çekti.

AYRINTILAR GELECEK...

Kaynak

Mahkemeyi kiniyorum. Hasmetlimiz, böyük cumhurumuzun basina atilan bu iftiralari kiniyorum. Evrakta sahtecilik ne demek? Ülkenin tüm evraklari kurban olsun ...
Read more : Abdullah Gül evrakta sahtecilikten yargılanmalıdır! | Görüntüleme : 496 | Yanıtlar : 1

Bir kazık daha yedik!

Bir kazık daha yedik!

“Avrupa Birliği’ne üye olacaksınız, atın şu imzayı” dinamiği içinde bir kazık daha yedik veya yemek üzereyiz...

İlk önce Vatan Gazetemiz’in dünkü internet sayısında çıkan habere bir göz atalım;

“...Nabucco doğalgaz boru hattı ile ilgili Guardian’ın yaptığı özel haberde “Türk gaz anlaşması Rus boyunduruğunu kırdı” başlığı kullanıldı. Üst düzey AB yetkilileri, bir yıllık kördüğümün ardından, AB ile Türkiye’nin, Hazar havzasındaki potansiyel bir enerji madeninin kilidini açacak çığır açıcı bir boru hattı anlaşmasına ...
Read more : Bir kazık daha yedik! | Görüntüleme : 443 | Yanıtlar : 1

Devletin gücü yetmiyor mu?

Devletin gücü yetmiyor mu?

Ne oluyor? Bir avuç çapulcuya devletin gücü yetmiyor mu? Nedir bu gidip gelen kuryeler? Bölücübaşı muhatap alınmalıymış... O olmazsa Karayılan... O da olmazsa bunların siyasi partileri... Adam, on binlerce kişinin katili olarak idama mahkûm edilmiş. Öbürü, Irak’ın kuzeyinde mevzilenmiş; durmadan Türkiye’ye silahlı terörist gönderiyor. Siyasi partileri de “Kürdistan’ın sınırlarını çizdik” diyor... Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunları muhatap alacakmış!... Kimin, hangi mevkinin Türkiye’yi bu kadar güçsüz, çaresiz, zayıf göstermeye hakkı var? Adamlar, daha ...
Read more : Devletin gücü yetmiyor mu? | Görüntüleme : 462 | Yanıtlar : 1

Hasan Cemal'i o dağa elçi gönderen kimler?

Hasan Cemal'i o dağa elçi gönderen kimler?

ABD Ankara Büyükelçiliğ’inin verdiği gizli yemeklerin baş konuklarından birisi olarak olarak tanınan ve bu yüzden ‘Ali Kemal’ ödülüne aday gösterilen Hasan Cemal’i Kandil dağına göndererek terör örgütünün elebaşısı Murat Karayılan ile görüştüren odaklar, yeni bir ‘ihanet senaryosu’ ile kamuoyunun karşısına çıktılar.
Senaryoyu yazanlar, bu kez ‘Cumhurbaşkanlığı’ makamında oturan zatı başrole yerleştirdiler.
‘Tarihi fırsat’ diplomasisi sanki Çankaya’dan yürütülüyor, ‘Başbakanlık’ makamını işgal eden zat, sanki işin içerisinde değilmiş, olup bitenlerden ...
Read more : Hasan Cemal'i o dağa elçi gönderen kimler? | Görüntüleme : 524 | Yanıtlar : 1

ART'nin sunduğu STRATEJİ Programı

arkadaşlar bana lütfen yardımcı olunuz.ART nin sunmuş olduğu strateji programlarının arşivini nasıl bulurum yada nerden izlerim .aslında bazı video itelerınde var ama 7 -8 dk lık olarak gösterılmış ben programın tumunu istiyorum.eğer bileniniz varsa bana yardımcı olurmusunuz.rica ediyorum ..
Read more : ART'nin sunduğu STRATEJİ Programı | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148693 ileti • Toplam 46074 başlık • Toplam 25009 üye

x