Zaman: Pzt Haz 23, 2025 23:26

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Huseyin Uzmez Teke Tek'de Fatih Altayli'nin konugu

Zaman Gazetesi yazari Huseyin Uzmez Teke Tek'de Fatih Altayli'nin cocuk tacizi konusu hakkindaki sorularini yanitliyor.

30 Ekim 2008
Read more : Huseyin Uzmez Teke Tek'de Fatih Altayli'nin konugu | Görüntüleme : 481 | Yanıtlar : 1

DOĞU PERİNÇEK--14 Aralık 2006--(KEMALİST DEVRİM)

İŞÇİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK, "KEMALİZM'İN ARTIK MODASI GEÇMİŞTİR, ARTIK AB'YE GİRİYORUZ, ATATÜRK RESİMLERİNİ İNDİRMEMİZ LAZIM" DİYEN PROF. DR. ATİLLA YAYLA'YA KEMALİST DEVRİM DERSİ VERİYOR.

14 ARALIK 2006

İZLE

Read more : DOĞU PERİNÇEK--14 Aralık 2006--(KEMALİST DEVRİM) | Görüntüleme : 601 | Yanıtlar : 1

--------------------------

------------------------------
Read more : -------------------------- | Görüntüleme : 592 | Yanıtlar : 1

---------------------------
Read more : -------------------------- | Görüntüleme : 828 | Yanıtlar : 3

-------------------------------
Read more : -------------------------- | Görüntüleme : 651 | Yanıtlar : 3

"Ata olmasaydı Hz. Muhammed'in mezarı yıkılacaktı."

Ata tartışmasında ilginç sözler

Abbas Güçlü ile Genç Bakış'ın Sakarya Üniversitesi'nden ekrana gelen dün geceki bölümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı her yönüyle tarışıldı.

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir ve Atatürk Araştırmaları Merkezi Eski Başkanı Mehmet Saray'ın konuk olduğu program gençlerin zaman zaman sertleşen söylemleri ve ilginç sorularıyla devam etti.

Kızı Timsal Karabekir, Kazım Karabekir ve Atatürk arasında yaşananları anlatıyor...

Kurtuluş mücadelesinin kaderini değiştiren cümle:

"Emrinizdeyim Paşam!"

Atatürk ...
Read more : "Ata olmasaydı Hz. Muhammed'in mezarı yıkılacaktı." | Görüntüleme : 932 | Yanıtlar : 1

Belgesel dedigin boyle olur! Son Bulusma

Fragmani seyrederken goz yaslarimi tutamadim, filmin kendisini nasil izeleyebilecegiz inanin bilmiyorum.

http://www.sonbulusma.com
Read more : Belgesel dedigin boyle olur! Son Bulusma | Görüntüleme : 454 | Yanıtlar : 2

Ağar davası terör mahkemesinde

Mehmet Ağar, Susurluk Davası kapsamında yargılandığı ilk duruşmaya sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmadı. Mahkeme, görevsizlik kararı vererek, davayı terör suçlarına bakan Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

Ankara 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Mehmet Ağar'ın ''Susurluk Davası'' kapsamında yargılandığı dava ile ilgili görevsizlik kararı vererek, dosyanın terör ve organize suçlara bakmakla görevli Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesini kararlaştırdı.

Ağar'ın, Emniyet Genel Müdürü olduğu dönemle ilgili ''suç işlemek amacıyla silahlı teşekkül oluşturmak'' suçundan yargılanmasına başlandı. Ankara ...
Read more : Ağar davası terör mahkemesinde | Görüntüleme : 652 | Yanıtlar : 1

Teke Tek Yalçın Küçük-Murat Bardakçı 2-9 Kasım

Teke Tek Yalçın Küçük-Murat Bardakçı 2-9 Kasım programlarını siteye koyabilir misiniz?
Read more : Teke Tek Yalçın Küçük-Murat Bardakçı 2-9 Kasım | Görüntüleme : 621 | Yanıtlar : 1

Tv Frekans

Arkadaşlar benim frekanslar değiştiğinden beri 2 kanal ile problemim oluyor.1. Ulusal kanal(görüntü var ses yok) 2. Star tv (kanalın kendisi yok) . bilen arkadaş varsa yardımını rica edeceğim. Ulusal kanal özellikle lazımdır. Burda bu kanalı da izleyenler oldugunu düşündüğüm için soruyorum. son çare kanalı arayıp sormak aklıma geliyor. her yöntemi denediğimi sanıyorum receiver ile (manuel de dahil - önceki tp bilgilerini silip tekrar girmek dahil)..
Read more : Tv Frekans | Görüntüleme : 634 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148706 ileti • Toplam 46083 başlık • Toplam 25010 üye

x