Zaman: Sal Haz 24, 2025 4:47

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

bana Super Video Splitter key i lazım acil

bana Super Video Splitter key i lazım acil
Read more : bana Super Video Splitter key i lazım acil | Görüntüleme : 691 | Yanıtlar : 1

Düşünce İklimi Prof.Dr.Kenan Gürsoy

Değerli forum müdavimleri kendisi çok değerli bir profesör olan Sayın Kenan Gürsoy bey'in TRT2'de perşembe saat 21:00'da yayınlanan Düşünce İklimi isimli programını her hafta kayıt altına alınıp buraya eklebilirseniz çok güzel olacağına inanıyorum.Forumumuzda bu işi yapabilecek arkadaşların saıyısı bir hayli mevcut.Yorumlarınızı bekliyorumŞimdeden teşekkürler.
Read more : Düşünce İklimi Prof.Dr.Kenan Gürsoy | Görüntüleme : 1017 | Yanıtlar : 1

Atatürk'ün hiç bilinmeyen Hz. Muhammed telgrafı!

Suudilerin Hz. Muhammed'in mezarını yıkma girişimini Atatürk durdurmuş. Peki bu tarihi olayın belgesi neden "Ortadan yok edildi"?

İşte Can Ataklı'nın bugün köşesine taşıdığı ilginç ankedot...

Atatürk olmasa bugün Hazreti Muhammed’in mezarı da olmayacaktı.

Pazartesi akşamı Avrasya Televizyonu’nda Lale Şıvgın’ın sunduğu “Beyin Fırtınası” programına katılmıştım biliyorsunuz. Programın diğer konukları Nevzat Yalçıntaş ile Erol Manisalı idi.

Nevzat Yalçıntaş program sırasında Atatürk’le ilgili küçük bir anekdota yer vererek “Suudiler 1926 yılında sınırları içinde tüm mezarlıkları yıkıyorlardı. Atatürk sıranın ...
Read more : Atatürk'ün hiç bilinmeyen Hz. Muhammed telgrafı! | Görüntüleme : 763 | Yanıtlar : 3

ceviz kabuğu

arkadaşlar merhabalar,
01/08/2008 ve 08/08/2008 tarihli ceviz kabuğu programlarını göremedim.bir sorun mu var, cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler.
Read more : ceviz kabuğu | Görüntüleme : 633 | Yanıtlar : 1

ceviz kabuğu 08.08.2008 var mı elinizde?

dünkü ceviz kabuğu koyuldu mu arkadaşlar aramada bulamadım
Read more : ceviz kabuğu 08.08.2008 var mı elinizde? | Görüntüleme : 598 | Yanıtlar : 2

ABD'nin en son TÜRKİYE RAPORU (İngilizce)

ABD Dışişleri Türkiye biografisi; AKP, Kemalist fikirlere karşı bir parti
August 7th, 2008 • No Comments

Washington- ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yıllık ülke değerlendirme raporunda, Türkiye’de 12 milyon kürt yaşadığı ve işbaşındaki AKP iktidarının laik Kemalistlere ve prensiplerine karşı olduğunu belirtti. Türkiye de adaletin yazılı olarak bağımsız görünmesine karşılık bazı bu konuda kuşku yaratan uygulamalar bulunduğu kaydedildi. ABD Dışişleri Türkiye bilgi notu
Background Note: Turkey

Members of the traditional Ottoman Army band participate in ...
Read more : ABD'nin en son TÜRKİYE RAPORU (İngilizce) | Görüntüleme : 1198 | Yanıtlar : 1

01.08.2008 tarihli Ceviz Kabuğu

Geçen haftaki izlentiyi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...
Read more : 01.08.2008 tarihli Ceviz Kabuğu | Görüntüleme : 700 | Yanıtlar : 1

Cumhurbaşkanı Gül ailesiyle mavi turda!

Cumhurbaşkanı Gül ailesiyle mavi turda!

45 metrelik lüks yatla dün gün boyu Göcek koylarını dolaşan Cumhurbaşkanı Gül ve ailesi, bir ara da yüzdü...

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, ailesiyle birlikte Muğla’nın Göcek koylarında özel bir yatla mavi yolculuğa çıktı. Gözden uzak koylarda denize giren Gül ve ailesinin bulunduğu yatın güvenliği ise zodyak botlar ve jet-skileri kullanan korumaları sağlıyor.

Gece Dalaman’a indiler

Önceki akşam özel bir uçakla Antalya’ya gitmesi beklenen Cumhurbaşkanı Gül, sürpriz yaparak saat 22.45’de Dalaman Havaalanı’na ...
Read more : Cumhurbaşkanı Gül ailesiyle mavi turda! | Görüntüleme : 574 | Yanıtlar : 1

Ceviz Kabugu - 08.08.2008

Osman Pamukoglu 08.08.2008 tarihinde saat 22.00'de ART kanalinda Ceviz Kabugu programinda...
Hulki Cevizoglu da mi umutlandi nedir..?

http://www.osmanpamukoglu.com.tr/defaul ... duyurular/

--engin
Read more : Ceviz Kabugu - 08.08.2008 | Görüntüleme : 552 | Yanıtlar : 0

Konya'da çöken yurt

Babadan garip tepki

"Bizim kızımız baleye, diskoya gitmiyor" "Köpük banyosunda ölmüyor" Konya'da çöken yurtta yaralanan kızın babasından şaşırtan tepki

Konya'nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar Beldesi'nde yurt binasının çökmesi sonucu yaralananlar arasında bulunan Fatma Göktaş taburcu edildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, enkazdan çıkarıldıktan sonra olay yerinden askeri helikopterle Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine getirilen Fatma Göktaş'ın (19) tedavisi tamamlandı. Göktaş, ailesinin desteğiyle taburcu edilerek hastaneden ayrıldı. Yaralılardan Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesindeki ...
Read more : Konya'da çöken yurt | Görüntüleme : 847 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148707 ileti • Toplam 46083 başlık • Toplam 25011 üye

x