Zaman: Sal Haz 24, 2025 9:45

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Fethullah Gülen I–140 Vizesinde Neden Bu kadar Israrcı?

FETHULLAH GÜLEN I–140 VİZESİNDE NEDEN BU KADAR ISRARCI?

Fethullah Gülen’in ABD’ye başvurusunu yaptığı I–140 vizesinin reddedildiği haberleri bir süre önce gündeme gelmişti. İşte Fethullah Gülen’in kararın incelenmesi için açtığı dava sonrasında, Gülen’in yaşadığı Pennsylvania eyaletindeki Pennsylvania Doğu Bölgesi Federal Mahkemesi bu başvurunun onaylanması kararını aldı.

Hatırlanacağı üzere; vize başvurusunun reddedilmesiyle ilgili ABD İçişleri Bakanlığı adına savunma yapan Savcı Patrick Meehan ve Mary Catherine Frye; “Davalı, kendisinin din adamı olduğunu ve eğitim alanında çalışmalar yaptığını belirtiyor. ...
Read more : Fethullah Gülen I–140 Vizesinde Neden Bu kadar Israrcı? | Görüntüleme : 522 | Yanıtlar : 1

Nero 7.10.01 Türkçe (en sorunsuz versiyonu)

gözleriniz yaşarıcak kendi uploadımdır :D
serial rar klasörünün içindedir..

Resim

http://rapidshare.com/files/92553198/ne ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/92621473/ne ... .part2.rar

şifre yoktur

ALINTI
Read more : Nero 7.10.01 Türkçe (en sorunsuz versiyonu) | Görüntüleme : 669 | Yanıtlar : 0

Ekonomi

Sevgili Dostlar,
Hazine düzenli olarak tahvil, bono, ihale vb. araçlarla piyasadan para çeker ve borçlanır.
Bu borçlanmalarda geri ödemeyi de düzenli olarak aylık 5 Milyar YTL ile 9 Milyar YTL arasında yapar.
Yani her ay 5 ile 9 Milyar YTL arası geri ödeme yapar.
2-3 yıldır yapılan borçlanmalarda Temmuz ve Ağustos 2008'e öyle bir yük oluşturuldu ki.
Cumhuriyet tarihinde görülmemiş büyüklükte.
Hazine'nin borç ödemelerinin 43 Milyar YTL'si Temmuz 2008 ve Ağustos 2008'de.
Yani 5 ile ...
Read more : Ekonomi | Görüntüleme : 521 | Yanıtlar : 1

F.Sibel Yüksek kiminle nişanlandı

Fatma Sibel Yüksek kiminle nişanlandı?

http://img410.imageshack.us/img410/5378/64848ya3.jpg

Eski Başbakanlık muhabiri Fatma Sibel Yüksek'in gizlice nişanlandığı ortaya çıktı. Peki kim bu talihli kişi?

Bir çok televizyon ve gazetede çalıştıktan sonra işsiz kalan ve kendini yazı yazmaya adayan Fatma Sibel Yüksek, yazılarına acikistihbarat.com sitesinde devam ediyor.

Hatırlayacaksınız, Yüksek bir süre önce Ergenekon kapsamında gözaltına alınan Behiç Gürcihan'ın evinde olaylara tanıklıketmişti.

Gürcihan cezaevine girdikten sonra, sahibi olduğu acıkistihbarat.com'a bir mektup gönderdi. Gürcihan mektubun satır arasında, Fatma Sibel Yüksek'le ...
Read more : F.Sibel Yüksek kiminle nişanlandı | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 0

ENVER PAŞA ÖZEL PROGRAMI "ŞİMDİKİ ZAMAN"

JönTürk Devrimi'nin 100. Yılında, Gürkan Hacır'dan özel yayın... Tarihçiler, araştırmacılar Enver Paşa'yı tartışıyor...

MEŞRUTİYET'İN 100. YILINDA, GÜRKAN HACIR'DAN "ENVER PAŞA ÖZEL" PROGRAMI...

TARİHÇİLER, ARAŞTIRMACILAR ŞİMDİKİ ZAMAN'DA ENVER PAŞA'YI TARTIŞIYOR...

JÖNTÜRKLER NEDEN DAĞA ÇIKTILAR, ABDÜLHAMİT'İ NEDEN TAHTTAN İNDİRDİLER?

OSMANLI İMPARATORLUĞU, BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞINA NASIL VE NEDEN GİRDİ?

SARIKAMIŞ BİR FELAKET MİYDİ, YOKSA BİR KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ MÜ?

ENVER PAŞA İLE MUSTAFA KEMAL PAŞA ARASINDA REKABET VAR MIYDI?

ENVER PAŞA KAHRAMAN MI, HAİN Mİ?

ŞİMDİKİ ZAMAN
"ENVER PAŞA ...
Read more : ENVER PAŞA ÖZEL PROGRAMI "ŞİMDİKİ ZAMAN" | Görüntüleme : 654 | Yanıtlar : 1

Fetoş Mali'yi de okuyup üflemiş

Erbil: Gülen'le görüştüm

Mehmet Ali Erbil: Fethullah Hoca’yla görüştüm dua yazdılar faydasını gördüm.

Ünlü jinekolog Alp Nuhoğlu’ndan sonra şovmen Mehmet Ali Erbil de, ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğini açıkladı.

Erbil “Görüşmeden sonra bana rahatsızlığımla ilgili bir dua gönderdiler.Ben de evimde sakladım. Faydasının olduğuna inanıyorum” dedi

Çok güvendiğim bir arkadaşım, Mehmet Ali Erbil’in , ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğini söyleyince aklıma ilk önce ünlü Jinekolog Alp Nuhoğlu geldi. Nuhoğlu, kendisiyle yaptığım bir röportajda, ...
Read more : Fetoş Mali'yi de okuyup üflemiş | Görüntüleme : 852 | Yanıtlar : 6

ben yanış yazdım 100 mb üstünde yükliyeceyim video sitesi

pardon ben yanış yazdım 100 mb üstünde yükliyeceyim video sitesi varmı
Read more : ben yanış yazdım 100 mb üstünde yükliyeceyim video sitesi | Görüntüleme : 567 | Yanıtlar : 3

Kurtlar vadisi pusu

bence kurtlar vadisi artik akp taraftari dizi haline gelmektedir
yok agalar yok icindeki adamlar vs.. olmasada arasira gerceklere deginmektedirler,belki rtük baskisi alabilir...
unutmadan rtük baskani Zahit akman in avrupada yesil sermaye icin para topladigini biliyormuydunuz..
yesil sermaye icin para toplayanlar makamla ödüllendiriliyor iste ne diyelim
Read more : Kurtlar vadisi pusu | Görüntüleme : 503 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148707 ileti • Toplam 46083 başlık • Toplam 25011 üye

x