Zaman: Çrş May 06, 2026 7:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Derin devletler Türkiye’yi yıkmak için toplumu içten çökertmeye çalışıyorlar!

Bakın dikkat edin, derin devletler bir ülkeyi yıkmaya karar verdiklerinde önce ciddi bir mühendislik çalışması yapıyorlar. O ülkenin kültürüne göre o ülkeyi nasıl yıkabileceklerini ince ince, yıllarca tasarlıyorlar. O ülkeye ajanlarını gönderiyorlar, ajanlar halkın içine karışıyor ve stratejiler geliştiriliyor. Ardından da provokasyonlar ve eylemler başlıyor.

Önce parçalamak istedikleri ülkenin insanlarını sevgisiz, kindar, kaba, vahşi, görgüsüz, stetikten uzak, sanattan uzak, kan dökücü, etrafa nefret tohumları saçan, hiçbir ırkı hiçbir toplumu sevmeyen, vahşileşmiş insanlar haline getiriyorlar. ...

ANADOLU’DA TÜRKLER (XXIV)

ANADOLU’DA TÜRKLER (XXIV)
Kırım Savaşı
Rusya’nın isteklerinde diretmesi üzerine, 14 Eylül 1853 tarihinide, Fransa ve İngiltere’nin talebi ve Abdülmecit’in onayıyla, 4 savaş gemisi Çanakkale’den geçerek İstanbul önlerine demirlediler.
25 Eylül’de Divan’ca Rusya’yanın saldırganlığına karşı konulacağı açıklandı ve ardından 4 Ekim’de savaş ilan edildi. Ancak Ruslar Sinop açıklarında 13 Osmanlı gemisini batıracak ve komuta eden amiral tutuklanacaktı. Divan, İstanbul limanında bulunan Fransızlar ve İngilizlerden yardım isteyecekti (30 Ekim).
O arada Ömer Paşa Tuna boylarında kara savaşları ...
Read more : ANADOLU’DA TÜRKLER (XXIV) | Görüntüleme : 778 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Habip Hamza ERDEM

Dünya çapında putlaştırılan Mevlana’da Rumilik ve oğlancılık çok makbul!

Yurt dışında Rumilik adı altında İslam aleminde inceden inceye dinsizlik yayılmak istemiyor. Yurt dışında özel olarak bu Rumilik faaliyetini yürütenler var. Bunlar kendi aralarında gizli bir dil ile konuşuyor. Müslüman görünümündeler ama aslında Rumiler. Öyle diyelim de siz anlayın artık.

Mevlana’nın kitabı olarak öne sürülen Mesnevi’de akıl almaz, Kuran’a son derece ters, Müslümanların hiçbir şekilde kabul edemeyeceği ifadeler yer alıyor. İşte bu şekilde yavaş yavaş insanları İslam’dan çekip bu kendi oluşturdukları (Mevlana ve Rumilik adı ...

Camilerimiz..

Bugünkü yazım ve buraya ekleyemediğim..
(kerhen böyle deniyorum) :(
27.5.2016 22:06
E. Üstündağ

http://www.turkishnews.com/content/2016 ... milerimiz/
Read more : Camilerimiz.. | Görüntüleme : 1075 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Dokunulmazlık ve Başbakan Değişikliği “Bir Mizansen, Nümayiş!”

..Buraya ekleyemiyorum, sayın site izin vermiyor. (sebebini de sordum g-mail ileti, ama tık cevap) :( Bakalım, Bir de böyle deneyeyim ..3 gündür. :(
ekleyemediğim yazım http://www.turkishnews.com/content/2016 ... n-numayis/

Güncel Meydan'a arzım, tarih itibariyle.. (paint fot) http://radikal.ru/lfp/s016.radikal.ru/i ... 20.png/htm
Read more : Dokunulmazlık ve Başbakan Değişikliği “Bir Mizansen, Nümayiş!” | Görüntüleme : 1016 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148871 ileti • Toplam 46427 başlık • Toplam 25115 üye

x