Zaman: Çrş May 27, 2026 13:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Ampul patladı!

Başlığa bakıp kimin ampulü diye sorabilirsiniz…

Haklı da bir soru;

“AKP'nin ampulü mü patladı? Peşpeşe gelen ve belini büken zamların altında ezilen vatandaşın ampulü mü patladı? Son günlerde giderek dozu artan kavgaya bakıp Aydın Doğan'ın ampulü mü patladı?”

Aslına bakarsanız, sorulan bütün sorulara “evet” yanıtını vermek mümkün…

Önce AKP'nin ampulünden mi, vatandaşın ampulünden mi yoksa Başbakan Erdoğan'la söz düellosuna giren Aydın Doğan'ın ampulünden mi başlamak lazım?

Vatandaşa öncelik verelim ve sözü daha fazla eveleyip gevelemeden ...
Read more : Ampul patladı! | Görüntüleme : 1014 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Mehmetcik´in yikildigi an

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, omuz omuza vatan borcu ödüyorlardı.

Birbirlerine annelik, babalık, kardeşlik ediyor, aynı karavanaya kaşık sallayıp, aynı koğuşta uyuyorlardı.

Memleket özlemini, geride bıraktıkları sevgililere olan hasreti, gelecek umutlarını paylaşırken, hainlerin peşinden, dağları geziyorlardı adım adım...

Dün gece de birlikte çıkmışlardı devriye vazifelerine...
Kayalıklardan geçmiş, tepeleri aşmış vukuatsız dönüyorlardı ki birliklerine, Pilavtepe'de düştüler kalleşlerin hain tuzağına...

Gece namlu alevleriyle aydınlandı, sessizlik yerini büyük bir uğultuya bıraktı...

Açılan ilk ateşte toprağa düştü içlerinden birisi; er Ali ...
Read more : Mehmetcik´in yikildigi an | Görüntüleme : 669 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Emin Çölaşan - Kavga etmeyin çocuklar ayıp oluyor!

Kavga etmeyin çocuklar ayıp oluyor!

Tayyip’le Aydın Doğan kapışmış! Türk medyasında en son komediyi izliyoruz. Karşılıklı birbirlerine posta koyuyorlar. İşin içinde milyarlarca dolarlık bir çıkar kavgası var. Rantı kimler nasıl paylaşacak? Büyük pastadan Aydın Doğan’a ne kadar pay düşecek, Tayyip’in ekibi ne alacak?

Bay medya patronu bir de rafineri kuracakmış, Tayyip’i ziyaret etmiş. Patrona göre Hilton pastası o görüşmede gündeme gelmiş ama, Tayyip sorduğu için gelmiş. Patron İstanbul’un göbeğindeki Hilton arazisine binalar, rezidanslar falan yapacak, ...
Read more : Emin Çölaşan - Kavga etmeyin çocuklar ayıp oluyor! | Görüntüleme : 912 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Şehit babasının feryadı: Kontörüm yoktu onu arayamadım

Şehit babasının feryadı:
Kontörüm yoktu onu arayamadım

Sadi NERGİZDAL - ALANYA / SABAH

Şırnak’ta mayın patlaması sonucu iki er şehit oldu. Alanyalı İlyas Güzel’in acı haberini alan babası Kazım Güzel, “3 gün önce Marmaris’te oturan ablasını aramış ve aramamı istemiş. Kontörüm olmadığı için arayamadım. Belki helallik isteyecekti” diye ağladı..

Şırnak’ta merkez Güneyçam köyü yakınlarında mayın taraması yapan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında PKK mensuplarınca daha önce yola döşenen patlayıcı infilak etti.

Patlama sonucu uzman çavuş Mehmet ...
Read more : Şehit babasının feryadı: Kontörüm yoktu onu arayamadım | Görüntüleme : 747 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Sıra Bizde..

Sıra bizde...

İŞTE benim size altı senedir ezile büzüle, kahırlar içinde anlatmaya çalıştığım "Başbakan" buydu.

Ama siz anlamamazlıktan geldiniz.

"Sıra size gelecek" yazısını yazdığım günü hatırlıyorum; önce başlığa "Sıra bize gelecek" yazmıştım. Masamın etrafında hızla üç kez sağdan sola, üç kez soldan sağa dolandıktan sonra, vaziyeti düşünüp yeniden eski başlığa dönmüştüm:

"Sıra size gelecek..."

Oysa dün televizyona baktım:

Sıra bizde...

*

Altı senedir anlatamadım; bu Başbakan asla "demokrat" değildir...

Siyasete "Minareler süngümüz..." diye adım atan ...
Read more : Sıra Bizde.. | Görüntüleme : 746 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Cumhuriyet Gazetesi ve Deniz Baykal

Oncelikle cocuklugumdan beri evimize hep Cumhuriyet Gazetesi'nin girdigini belirtmek isterim. Ancak son uc gunde Cumhuriyet, RTE-Dogan kapismasinda "dusmanimin dusmani dostumdur" misali Aydin Dogan'i destekler bir hava aldi. Baykal, ki Allah belasini versin, ayni sekilde Aydin Dogan'in dediklerini papagan gibi tekrarliyor. Bu konuda siz ne dusunursunuz? Yani RTE'nin yolsuzlujklarin ustune giden bir siyasi oldugu yalanina karnim tok ama bu zamanlarda hadi birakin Baykal'i, onun ne mal oldugu ortada, ama en azindan Cumhuriyet Gazetesi'nin bir durusu olmali ...
Read more : Cumhuriyet Gazetesi ve Deniz Baykal | Görüntüleme : 1753 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

DENİZ FENERİ; ERDOGAN, oyunu minder dışına taşımaya çalışıyo

Deniz Feneri ve Tayyip Erdogan'in Cabalairi telasi uzerine Makaleler Asagida....

Arslan Bulut
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_hab ... ityaz=5093

DENİZ FENERİ; Erdoğan, oyunu minder dışına taşımaya çalışıyor!

Hani altta kalan güreşçi, üstteki rakibi çırpma yapıp iki-üç puan daha kazanmasın diye oyunu minder dışına taşırır ya, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Almanya’daki Deniz Feneri davasında adının geçtiğini yazan gazetelerin sahibi olan Aydın Doğan’a “Sen de benden Hilton meselesinde yardım istemiştin. Sen bir yazarsan ben ...
Read more : DENİZ FENERİ; ERDOGAN, oyunu minder dışına taşımaya çalışıyo | Görüntüleme : 845 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Deniz Feneri Dernegi - Iddianame

Frankfurt Eyalet Yüksek Bölgesel Mahkemesi’nin Deniz Feneri Dernegi davasi hakkindaki iddianamesinin turkce tercumesi.

TIKLA OKU
Deniz Feneri - Iddianame

Mehmet Gürhan (Kanal 7 Yonetim Kurulu Uyesi)
Mustafa Çelik (Kanal 7 Yonetim Kurulu Uyesi)
İsmail Karahan (Kanal 7 Yonetim Kurulu Uyesi)
Zekeriya Karahan (Kanal 7 Yonetim Kurulu Baskani)

Davada yukardaki adi gecen kisiler Euro 7, Atlas ve Weiss GmbH sirketleri ile iliskilendirilmislerdir.
Read more : Deniz Feneri Dernegi - Iddianame | Görüntüleme : 1090 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Sadaka hortumculuğu, Deniz Feneri Yolsuzlugu, Carpitmalar

Sadaka hortumculuğunu, Hilton'a imar hikâyesiyle örtmek!
Sabahattin Onkibar, Yenicag Gazetesi
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_hab ... ityaz=5091

Sadaka hortumculuğunu, Hilton'a imar hikâyesiyle örtmek!

Ergenekon soruşturması haham adayı Tuncay Güney’in evinde bulunan arşiv evrakıyla başlatılmamış mıydı?
Bu olaya aylardır manşet çekip ortalığı ayağa kaldıranlar için ifadesi bile alınmayan bir uçuk ve tuhaf adamın evinde bulunan kâğıt parçaları delil olabiliyor da, Alman mahkemesinin somut verilerle yürüttüğü bir inanç soygunculuğu yargılaması nasıl delil olamıyor?
Almanya’da Mehmet ...
Read more : Sadaka hortumculuğu, Deniz Feneri Yolsuzlugu, Carpitmalar | Görüntüleme : 679 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

AKP'nin İlkleri...

AKP'nin İlkleri...

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın Ermenistan’a gidip Hocalı Katliamı’nın emrini veren Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan’ın elini sıkmasını, “Bir ilk” diye yere-göğe koyamayanları gazetelerden okudukça bir dostun bize gönderdiği, “AKP’nin ilkleri” listesini hatırladık.
Bakınız bu “ilk” ler listesinde neler var!
1- İlk defa bir Başbakan “ Tezkere geçmezse memura maaş ödeyemeyiz” dedi.
2- İlk defa ekonomi büyürken işsizlik arttı.
3- İlk defa cari açık verilirken döviz kuru düştü.
4- İlk defa bir Başbakan zam ...
Read more : AKP'nin İlkleri... | Görüntüleme : 994 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x