Zaman: Çrş May 27, 2026 13:15

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bir ateistle, teist'in güldüren diyaloğu...

Beyaz eşya pazarlamacısı kamyondan iner. Beyaz eşya satan dükkana girer.

Dükkanda dini bir konuda sohbet yapılmaktadır. Satıcı sohbet esnasında kafasını uzatarak:

-Merhaba, ben ateistim, sizinle dini konularda tartışabiliriz, dedi.

Dükkanda bulunanlardan biri olan Necmi Abi

-Hoş geldin Ateist kardeş,

-Hoş bulduk

-Buyur gel oturalım, sohbet edelim.

Ateist oturur.

-İsminiz nedir ateist kardeş?

-Yıldırım

-Merhaba Yıldırım memnun oldum benim adım da Necmi.

-Sağol.

-Sen akıllı, zeki birine benziyorsun, dedi Necmi Abi.

- Nerden bildin? Diye sordu ...
Read more : Bir ateistle, teist'in güldüren diyaloğu... | Görüntüleme : 760 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Sizi delirtecek! Kesinlikle...

SİZİ DELİRTECEK... ama gerçek

Masanızda otururken, bir taraftan sağ ayagınızı yerden kaldırıp saat
yönünde çemberler çizerken, diğer yandan sag elinizle bir yere "6" çizmeyi
deneyin.
Aşağıda çevirmekte olduğunuz ayağınız, saatin tersi yönünde dönmeye
başlar..... :)
ve buna karşı yapabileceğiniz hiçbir şey yok...
Read more : Sizi delirtecek! Kesinlikle... | Görüntüleme : 695 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Gündeme Dair - 03 / 09 / 08 - Bahadır Selim DİLEK

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Gazeteci-Yazar ~ Bahadır Selim DİLEK çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2

Read more : Gündeme Dair - 03 / 09 / 08 - Bahadır Selim DİLEK | Görüntüleme : 1372 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gündeme Dair

Google web tarayıcısı yaptı.

Google, yeni açık kaynaklı web tarayıcısı "Google Chrome"u kullanıma sundu.

Google'den yapılan açıklamada, beta sürümü 43 dilde kullanılabilir olan Google Chrome'un, kolaylık ve gücü temel alan, yeni bir yaklaşımın benimsendiği bir tarayıcı olduğu belirtildi.

Açıklamaya göre, kullanıcıların internette aradıkları içeriği aramalarını ve bulmalarını kolaylaştıracak şekilde tasarlanan Google Chrome, birbirine entegre bir arama ve adres çubuğu ile kullanıcıları hızla ve çoğu zaman sadece bir iki tıklama ile gitmek istedikleri yere ulaştırıyor.

Kullanıcılar Google Chrome'da ...
Read more : Google web tarayıcısı yaptı. | Görüntüleme : 1276 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Kandıra Cezaevi ziyaretinin artık “zamanı da gelmişti”.

Paşalara ayıp edildiğinden değil…

Ergenekon’da “deniz bittiğinden”…

Eğri oturup doğru konuşalım; Ergenekon davası buradan öte nereye gidebilir? Çok gizli MİT belgesinden makarna tarifine, aşk dedikodusundan harekât planına kadar üstümüze bir kamyon kâğıt boca edildi mi, edilmedi mi?

Fatih Ürek bile daha fazla dayanamayıp “Çüş!” dedi mi, demedi mi?

--------------------------------------------------------------------------------

Ya Ergenekon’da Deniz Bitti, Yada Askerler ‘İnce’ Siyaseti Öğrendi…

İkisinden biri…

Veya ikisi de!

TSK’nın iki aydır tutuklu bulunan emekli orgenaralleri “resmen” ziyaret etme kararı, akla ...
Read more : Kandıra Cezaevi ziyaretinin artık “zamanı da gelmişti”. | Görüntüleme : 633 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Deniz Feneri çorap söküğü gibi

04-09-2008

Duruşmaları devam eden Deniz Feneri davası, Almanya merkezli ve dinci bir dolandırıcılık şebekesinin tüm bağlantılarının açığa çıkmasını hızlandıracak. Yimpaş ve Kombassan gibi birçok şirkete para kaptırmış çok sayıda Türk’ün avukatlığını üstlenen Ünal Taşhan, her geçen gün daha da ilginç boyutlar alan Deniz Feneri davasının tüm dosyalarını inceleyeceklerini söyledi.

Avrupa’daki milyonlarca Avro’luk dinci soygun mağdurları tarafından kurulan “Avrupa Türkleri Dayanışma Derneği”nin avukatlığını da üstlenen Ünal Taşhan, müvekkilleri arasında Deniz Feneri mağdurlarının bulunduğunu belirterek “Doğrusu, gayet ...
Read more : Deniz Feneri çorap söküğü gibi | Görüntüleme : 945 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kelle Meselesi...

Kelle Meselesi!!
Ahmet B. ERCİLASUN
bercilasun@yahoo.com

16 Ağustos 2008 Cumartesi gününe ait gazeteler Başbakan Erdoğan’ın “kelle” sabıkasını yazdılar. Şehitlerden “kelle” diye bahsettiği için Erdoğan’a verilen mahkûmiyet kararı Yargıtay 3. Hukuk Dairesi tarafından onanmıştı. Bilindiği gibi bu davada şehit ailelerinin avukatı Kemal Kerinçsiz idi. Kerinçsiz şu anda Ümraniye soruşturması kapsamında tutuklu bulunmaktadır. “Kelle” sabıkasının onanması dolayısıyla Kerinçsiz’in yaptıklarını ve bu davanın seyri sırasındaki bazı beyanları hatırladım.
Avukat ...
Read more : Kelle Meselesi... | Görüntüleme : 758 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Türk Ortodoks Patrikhanesi..

Türk Ortodoks Patrikhanesi
Ahmet B. ERCİLASUN
bercilasun@yahoo.com

2008 Ocağında Emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve Avukat Kemal Kerinçsiz ile birlikte Sevgi Erenerol da göz altına alınıp tutuklandı. Sevgi Erenerol Türk Ortodoks Patrikhanesinin basın sözcüsü idi. Fener Rum Patrikhanesinin genişleme ve evrensel olma faaliyetlerine karşı mücadele vermekle kalmıyor, Türklük karşıtı faaliyetlerle de mücadele ediyordu. Van’a gidip konferans veriyor ve Anadolu’da misyonerlik çalışmalarının artmasından dolayı endişelerini dile getiriyordu. Boğaziçi ...
Read more : Türk Ortodoks Patrikhanesi.. | Görüntüleme : 922 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

SOKRATES kullanicisi yasaklansin!

Degerli http://www.guncelmeydan.com uyeleri ve yoneticileri,

Ben Yurtdisinda belirli bir sure calismak mecburiyetinde olan bir muhendisim.
guncelmeydan'i Turkiye'deki gercek gundeme ait olan seviyeli ve guzel yorumlarindan dolayi,
ozelliklede kayitli televizyon programlarinin tek alternatifi oldugunu dusundugum icin,
duzenli olarak ve severek takip ediyorum.

Bazende vucut kimyam degisiveriyor "SOKRATES" ve bugibi arkadaslar alakasiz
din uzerinden kiskirtici yazilar yazinca...

Sevgili "SOKRATES" kardesim yuzlerce forum sitesi var insanlarin birbirlerine satastiklari, alayci yazilar yazdiklari;
yok ...
Read more : SOKRATES kullanicisi yasaklansin! | Görüntüleme : 860 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x