Zaman: Cum Ağu 08, 2025 3:41

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

iddaa bölümü

zannedersem daha önceden varmıs galiba,
biraz önce bu konuyu yazdım.fakat buna dair bir anket acıldıgını görünce degiştirdim.ama foruma yenen baktımki iddaa bölümü yok,
tekrar acılmasını istiyorum.
Read more : iddaa bölümü | Görüntüleme : 473 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

mac linkleri

lig tv dahil mac linkleri, bölümünün acılmasını istiyorum.
Read more : mac linkleri | Görüntüleme : 664 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Babacan: Heyet Kuzey Irak Yönetimi ile Görüşecek

Türk Heyeti Bağdat'ta Neçirvan Barzani ile Görüştü

Irak'ın Başkenti Bağdat'ta Temaslarda Bulunan Başbakanlık Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Türkiye'nin Irak Özel Temsilcisi Murat Özçelik, Bölgesel Kürt Yönetiminin Başbakanı Neçirvan Barzani'yle Bir Araya Geldi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta temaslarda bulunan Başbakanlık Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Türkiye'nin Irak Özel Temsilcisi Murat Özçelik, bölgesel Kürt yönetiminin Başbakanı Neçirvan Barzani'yle bir araya geldi.

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani Bağdat'a bu sabah gelen Türk heyetini makamında kabul etti. ...
Read more : Babacan: Heyet Kuzey Irak Yönetimi ile Görüşecek | Görüntüleme : 591 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bu bir 23 nisan yazısıdır (Var mısın? Yok musun?)

Var mısın? Yok musun?

‘Escape’ tuşuna basıp, her gün dayatılan günlük programdan çıkıyorum. Hayata bir format çakıp, 7 yaş programımı yeniden masa üstüne koyuyorum. ‘My Documents’ klasörüne hatıraları yerleştirip, dünyanın benim için masum ve tertemiz bir yer olduğu zamanları ‘search’ ediyorum. Çocukluğuma ‘start’ vermesi için yeni bir ‘word’ belgesi açıyorum, ‘Ctrl+S’ ile kaydetmeyi de unutmadan…

‘Run’ komutunu duyar duymaz, kendimi sokakta buluyorum. Kalelerin taştan olduğu çocukluk yıllarıma geri dönüyorum. Sahip olduğum Japon teknolojisi ürünlere ...
Read more : Bu bir 23 nisan yazısıdır (Var mısın? Yok musun?) | Görüntüleme : 582 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Penguen 'ayakları' böyle çizdi

Penguen dergisi Erdoğan'ın sözlerinin ardından bu karikatürle yayınlandı.

Haftalık mizah dergisi Penguen, her hafta gündeme ilişkin karikatürleriyle ses getirmeye devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ayakların baş olduğu yerde kıyamet kopar" sözlerini karikatürleştiren Penguen, 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlama yapmak isteyen emekçilere böyle destek verdi:

Resim

Resim
Read more : Penguen 'ayakları' böyle çizdi | Görüntüleme : 3160 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

"Merdiven Altı" Gıdalar Fakire Dağıtılacak!!!!!!!

"Merdiven Altı" Gıdalar Fakire Dağıtılacak!..

Türkiye'de "akıllara zarar" bir kanun Resmi Gazete'de yayımlanıp yürürlüğe girdi. Kanunla, yasak olarak üretilen sağlıksız gıdalar toplanacak ve fakirlere dağıtılacak. "Merdiven altı" olarak tabir edilen kaçak gıdalar ve etiketinde bilgi eksikliği bulunan ürünler, imha edilmeyip bu şekilde değerlendirilecek...

Bu yasanın ilk uygulaması ise Gaziantep ve Elazığ'da başladı. Gaziantep'te kaçak üretilen 18 bin litre soya yağı, Gıda Bankası ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na teslim edildi. TAKVİM, konuyu uzmanlarına sordu ve dehşet verici ...
Read more : "Merdiven Altı" Gıdalar Fakire Dağıtılacak!!!!!!! | Görüntüleme : 590 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İstanbul savaş alanına döndü

Dört bir yandan Taksim meydanına yürümeye çalışanlara polis müdahale etti.

Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) yaklaşık bin kişiyle polis barikatlarına yüklenip Taksim meydanına yaklaştığı bildirildi. Polis yürüyümek isteyenleri ablukaya aldı. Polisin müdahalesine rağmen grup dağılmadı. TKP'liler koşarak Dolapdere'den Taksim Meydanı'na giriyorlar. Polis de panzerlerle tazyikli su sıkarak işçilerin girmesini engellemeye çalışıyor. Pangaltı'ndan dağılan grup Dolapdere'ye doğru yöneldi.

Yolun kenarında çevreleri polislerce sarılan grup 'İşçi düşmanı AKP' şeklinde sloganlar attılar. Bayrak açıp dağılmakta direnen bir kaç ...
Read more : İstanbul savaş alanına döndü | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Rihanna - Don't stop the music

Rihanna - Don't stop the music

ıt's gettin late
ı'm making my way over to
my favorite place
ı gotta get my body moving
shake the stress away
ı wasn't looking for nobody
when you looked my way
possible candidate
(yeah)
who knew
that you'd be up here
lookin like you do
you're making staying over
here impossible
baby ı must say your aura
is incredible
ıf you don't have to go,
don't
do ...
Read more : Rihanna - Don't stop the music | Görüntüleme : 1262 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yabancı Albümler

1 Mayıs'ta neden Taksim'de değiliz?

1 Mayıs'ta neden Taksim'de değiliz?

AK Parti iktidarı diğer iktidarların yapmadığını, daha doğrusu yapamadığını yapabilirdi. Bir karar alındı madem, tam alınsaydı keşke. "Emek ve Dayanışma Günü" ha Çağlayan'da kutlanmış, ha Taksim'de ne farkeder ki?

Niçin bu yasak?

Neden çekiniyoruz?

Kimden?

İşçiye gün tayin ettiniz.

Bırakın Çağlayan yerine Taksim olsun.

Bir tek kişinin burnu kanamasın istiyorsanız, Taksim'deki inadı ortadan kaldıracaksınız.

Ne oldu şimdi?

Her iki taraf inadım inat diyor.

Biri "Taksim" diyor.

Öteki "ı ıh" Çağlayan... ...
Read more : 1 Mayıs'ta neden Taksim'de değiliz? | Görüntüleme : 811 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Ceviz Kabuğu - 25 / 04 / 08

Gazeteci-Yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

Hem yok ediliyor, hem kutlanıyor!..

ULUSAL EGEMENLİK

Türkiye, “ulusal egemenliğinin” 88. yılını kutluyor..

Atatürk’ün 23 Nisan 1920’de temelini attığı egemenliğimiz yerinde duruyor mu?.. Yoksa, “egemenlik söylemleri” ile kendimizi kandırmaya devam mı ediyoruz?..

Bir ülkenin “egemen” olması ne demektir.. hangi koşulları içerir.. neler egemenlik ilkesini yok eder?..

Son yıllarda ve özellikle AKP iktidarları döneminde “ulusal egemenliğimiz” kaldı mı?.. Çeşitli süslü adlar altında egemenliğimizi yabancılara devrettik mi?.. Sömürgeleşme ...
Read more : Ceviz Kabuğu - 25 / 04 / 08 | Görüntüleme : 1950 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Ceviz Kabuğu

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46220 başlık • Toplam 25038 üye

x