Zaman: Pzt May 25, 2026 1:03

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Türklere "terörist" fişlemesi

Bush yönetimi tarihin en geniş kapsamlı fişleme operasyonuna start verdi. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 35 ülkede doğan, büyüyen ya da burada akrabaları olan kişiler “potansiyel terörist” olarak sınıflandırılacak.

11 Eylül saldırılarının ardından ABD’ye “göçmen” kimliğinde getirmek isteyen teröristleri tespit etmek için önlemlerini sıkılaştıran Bush yönetimi bu konuda en radikal terör listesini hazırlıyor. 6.5 yıldan bu yana ABD’nin değişik güvenlik teşkilatları, potansiyel teröristleri ülke sınırlarına adım atmadan tespit edebilmek için farklı şüpheli listeleri kullanıyor. Ancak ...
Read more : Türklere "terörist" fişlemesi | Görüntüleme : 626 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

ABD fitnesi etkili oldu

AKP’nin programı ABD’den fakslandı. Ceviz Kabuğu programında yapılan açıklamalar gündemi sarstı.

E. Korg. Hasan Kundakçı: Ali Babacan’ın açıklamaları yüzünden şehit verdik

HYP Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk: ABD çok tehlikeli biçimde dini kullanmaya, PKK da taktik değiştirerek Cuma eylemlerine başladı

Arslan Bulut: AKP’nin parti programı ABD’den fakslanmıştır. Belgesini ben yayınladım.

Bekir Çoşkun: PKK parlamentonun içindedir.

Usta gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun Kanaltürk Televizyonu’nda hazırlayıp sunduğu Ceviz Kabuğu’nda Türkiye açısından çok önemli üç konu masaya taşındı. TSK’nın ...
Read more : ABD fitnesi etkili oldu | Görüntüleme : 686 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

'Talabani'nin gelmesi açılım'

Çiçek, Irak Devlet Başkanı Celal Talabani ile PKK konusunda mutabakat vardıklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

Bakanlar Kurulu toplantısında sonra açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüzü Cemil Çiçek, kurulun gündeminde AB'ye uyum amacıyla yapılacak olan Milli Gelir hesaplamasının konuşulduğunu söyledi.

Türkiye'nin AB'ye uyum amacıyla bir çok mevzuatta değişiklik yaptığını belirten Çiçek, "Her alanda AB'ye uyum olacaksa, Milli Gelir konusunda ...
Read more : 'Talabani'nin gelmesi açılım' | Görüntüleme : 660 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

007 Misyoner

Roma Katolik Kilisesi’nin lideri Papa 16. Benedikt 16 Nisan’da Washington’da Beyaz Saray’a giderek ABD Devlet Başkanı George W. Bush ile görüşecek.

Önemli ziyaret öncesi bir açıklama yapan ABD’nin Vatikan Büyükelçisi Mary Ann Glendon, misyonerlerden CIA için istihbarat toplamasını istediklerini söyledi.

Misyonerler ABD ajanı

Türkiye’de de yoğun faaliyette olan hıristiyan misyonerlerin ABD adına ajanlık yaptığı ortaya çıktı

Beyaz Saray’ı ziyaret edecek olan Papa’dan “istihbarat paylaşımı” talep edilecek

ABD Büyükelçisi, “Dünyanın her yerindeki katolik kiliselerine ...
Read more : 007 Misyoner | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Büyükanıt: Bildiriyi bizzat ben yazdım

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt muhalefetin açıklamalarına yönelik Genelkurmay’dan gelen sert bildiriyi bizzat kendisinin kaleme aldığını belirterek “TSK’yı hedef alan karşısında beni bulur.” dedi.

Küresel Terörizm Ve Uluslararası İşbirliği Sempozyumu’na katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Genelkurmay Başkanı gazetecilerin muhalefetten gelen eleştirilere yönelik görüşünü sormaları üzerine “Operasyonun başarısı gölgelendi. Mehmetçiğe yazık oldu. Ben onlara üzülüyorum.”

CHP lideri Deniz Baykal’la son gelişmeler sonrası görüşüp görüşmediği yönündeki soruya “Hayır görüşmedim” yanıtını veren Orgeneral ...
Read more : Büyükanıt: Bildiriyi bizzat ben yazdım | Görüntüleme : 549 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 09.03.2008

Şimdiki Zaman - 09.03.2008

Görünüş Aldatıcıdır. Araştırmak Görevdir…

Hakikatin Arandığı Zaman Dilimi ŞİMDİKİ ZAMAN’da

Bu haftanın konuğu Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Gökaçtı

"Mehmet Ali Gökaçtı, Taha Akyol'un son kitabı "Ama Hangi Atatürk"ü değerlendiriyor: Atatürkçülük herkes için farklı mıdır?"

"Nutuk tarihi bir belge midir?"

"Tarihle yüzleşme sorunumuz var!"

"Bölünme korkusu 1913 Balkan harbinde başlamıştır."

"Nüfus mübadelesi ne anlama geliyor?"

"Sabetaycıların mübadeledeki rolü neydi?"

"İmamhatipler..."

İzle:

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: ...
Read more : Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 09.03.2008 | Görüntüleme : 1521 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Şimdiki Zaman

Yakın Tarihin İzinde Anılar ve Duygular "Libya"

Yakın Tarihin İzinde Anılar ve Duygular "Libya" - Trablusgarp Destanı

Resim

Ortadoğu ile Türkiye'nin tarihsel, duygusal ve sosyal bağları ortak kader ile varoluş kavgası koşullarından kalan izler ışığında yeniden hatırlatılıyor. TRT, 13 ülkede 13 temel öykü etrafında dostluk, dayanışma, Türkiye sevgisi ve pek çok bağı anlatan yepyeni bir belgesel yapım ile karşınızda... "Yakın Tarihin İzinde Anılar ve Duygular"...

Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılış sürecinde, Osmanlıya ait bölge coğrafyasının kızgın çöllerinde, geçit vermeyen dağlarında ve Osmanlı ...
Read more : Yakın Tarihin İzinde Anılar ve Duygular "Libya" | Görüntüleme : 15344 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Yakın Tarihin İzinde Anılar ve Duygular

09.03-2008 Starda,Ruhat Mengiyle her açıdan

Aytunç Altındal'ı sıklıkla bu programda görebiliyordum ama çok fazla reklam ve kuru kalabalık,boş yere çok konuşanlar yüzünden kendisine pek söz hakkı tanınmıyordu.Fakat bugün gerçekten çok derin ve önemli açıklamalarda bulundu.Tekrar izlemek ve izleyemeyen arkadaşlarımın da izlettirmek istiyorum.Nereden bulabilirim bilmiyorum... Star tvnin yayın akışında bu gece tekrarı da yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgiler...

(bu gibi isteklerimi yanlış yere yazdıysam affedin)
Read more : 09.03-2008 Starda,Ruhat Mengiyle her açıdan | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Düşünme Zamanı - 07 Mart 2008 / Abdullah Ayata

Dr. Ali GÜLER soruyor, birbirinden değerli konuklar yanıtlıyor. Şimdi zaman Düşünme Zamanı...

Konuk: Eğitimci-Yazar Abdullah Ayata

Yazarın son kitabı: "Kartallar Kafese Sığmaz"

Telefon konuğu: Psikolog Yahya Bulut

Tek parça video

Resim

Görüntü: XVID 29.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 44000Hz stereo 192Kbps
Süre: 130 dk. 23 sn.
Boyut: 462 MB
Çözünürlük: 512x384

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Parça I
Parça II
Parça III ...
Read more : Düşünme Zamanı - 07 Mart 2008 / Abdullah Ayata | Görüntüleme : 1682 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Düşünme Zamanı

Ceviz Kabuğu - 07 / 03 / 08

Gazeteci-Yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

Konuklar: Emekli Korgenerâl - Hasan KUNDAKÇI, Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı / İlâhiyatçı - Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK

Tek parça video

Videonun tamamini izleyebilmeniz icin ücretsiz veohtv programini indirmeniz yeterli :arrow: indir

http://img340.imageshack.us/img340/3425/cknf9.jpg

Görüntü: DivX 5 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 104Kbps
Süre: 354 dk. 09 ...
Read more : Ceviz Kabuğu - 07 / 03 / 08 | Görüntüleme : 2769 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Ceviz Kabuğu

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x