Zaman: Pzr May 24, 2026 23:42

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Arap Memleketlerinden Bir Fotoraf

Mail olarak geldi, basligi -lubnanda doktorlar.jpg-, paylasayim dedim
ages
Resim
Read more : Arap Memleketlerinden Bir Fotoraf | Görüntüleme : 985 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Jeopolitik Analiz - 1 Mart 08 / Kara Harekâtı

Doç. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU tarafından hazırlanan Jeopolitik Analiz Türkiye ve dünya gündemini farklı bir boyut da inceliyor… Ülkelerin uzun vadede yapmış oldukları tüm stratejik çalışmaları değerlendiren program, her hafta farklı konu ve konuklarla uzun soluklu yayın saati ile tüm tartışılan konuları masaya yatırıyor… Gerçeklerin konuşulup; yarının cevabını arayan Jeopolitik Analiz programı ART'de.

Konuklar: Emekli Tuğgenerâl - Cihangir DUMANLI / Emekli Büyükelçi - Nüzhet KANDEMİR

http://img266.imageshack.us/img266/2091/011mh4.jpg

Tek parça görüntü izle!

Tek parça görütü ...
Read more : Jeopolitik Analiz - 1 Mart 08 / Kara Harekâtı | Görüntüleme : 2028 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Jeopolitik Analiz

Ayın Gündemi - 29 Şubat

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay soruyor, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek yanıtlıyor... Ayın gündemini meşgûl eden gelişmeler, Ayın Gündemi'nde tartışılıyor...

Görüntüyü İndir
Read more : Ayın Gündemi - 29 Şubat | Görüntüleme : 908 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Fethullah'ın STV'si yemek isimlerini değiştirdi

STV yemek isimlerini değiştirdi

Fethullahçılar 'kadın' ismine tahammül edemedi.

MEDYATAVA- Samanyolu TV'de yayınlanan Osman Usta'nın sunduğu yemek programında kadını çağrıştıran 40 yıllık yemek isimleri değiştirildi. Bakın Kadınbudu ne oldu, Dilberdudağı tatlısına ne isim kondu?.. Medyatava "gurme servisinin" gözünden kaçmadı!

Önceki gün yayınlanan Oktay Usta'nın sunduğu yemek programında Kadınbudu Köfte'nin tarifi verildi. Ancak "Buna Kadınbudu demeyin, bunun adı Pirinçli Köfte" denilerek izleyiciler uyarıldı.

Bu gün yayınlanan aynı programda ise Dilberdudağı Tatlısı'nın tarifi verildi. Ancak bu tatlının ...
Read more : Fethullah'ın STV'si yemek isimlerini değiştirdi | Görüntüleme : 1501 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

PKK'yla müzarekereye başlanmalı!

Resim

"Çuval olayı" olarak anılan Türk Özel Kuvvetlerine yönelik Süleymaniye baskısını sırasında Kuzey Irak'taki ABD birliklerinin komutanı olan Korgeneral Raymond Odierno, iki hafta önce Washington'a dönerek Pentagon karargahında görev yapmaya başladı.

"PKK İLE GÖRÜŞMEYE BAŞLAYALIM"

Korgeneral Odierno Pentagon'da verdiği brifingde "şok edici" ifadeler kullandı. Pentagon tarafından yayımlanan brifing metnine göre Korgeneral "Şuna da inanıyorum ki, Kuzey Irak'ta uzun vadeli bir çözüm, askeri çözüm değil. Açıkça onlar (PKK) üzerinde baskı oluşturulmalı ki, böylelikle bu terörist ...
Read more : PKK'yla müzarekereye başlanmalı! | Görüntüleme : 791 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

O üniformayı sadece bir günlüğüne çıkarın!

O üniformayı sadece bir günlüğüne çıkarın!

Genelkurmay Başkanı Sayın Yaşar Büyükanıt...

Kara harekâtının bitiriliş şeklini eleştirenlere hadlerini (!) bildirdiniz ve “ABD çık dedi, çıktık diyorsunuz. Bunu ispatlayın, ben üniformamı çıkarayım” diyerek rest çektiniz...

Bu sert çıkışınız işe yaradı ve geri çekilmenin ABD’nin baskısıyla yapıldığını düşünen bazı yorumcular sustu...

Ben de susacağım Sayın Genelkurmay Başkanı... Canları pahasına o harekâtı başarıyla gerçekleştiren erlerimize, erbaşlarımıza ve subaylarımıza... En önemlisi de şehitlerimize duyduğum saygı gereği susacağım...

Ama önce sizden ...
Read more : O üniformayı sadece bir günlüğüne çıkarın! | Görüntüleme : 893 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

MSN e-posta

Msn uzantılı e-posta nasıl alınır?
Read more : MSN e-posta | Görüntüleme : 938 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bilgisayar

Amerikalılara taslağımızı gösterdik...

Amerikalılara taslağımızı gösterdik...

DAHA dün sabah "ABD’den icazet almadık" diyordu iktidardakiler ve örtülü yandaşları.

Küfürbazım ise bilgisayarımdaydı:

"ABD’ye ancak senin gibi ..... çocukları şirin gözükmek ister... Aha şu bacağımı..."

Başbakan da kızmıştı:

"Diyorlar ki ABD istedi... Yahu sen..."

*

Daha "icazet" yalanlamaları gökten yağarken Hürriyet İnternet’in sağ üst köşesindeydi salata tabağı gibi fotoğraf ve haber:

"Anayasa taslağını gidip ABD’lilere anlattılar..."

Baktım ABD’de sırayla oturmuşlar; AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, anayasa hukukçuları ...
Read more : Amerikalılara taslağımızı gösterdik... | Görüntüleme : 818 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Halkın enflasyonu TÜİK'in üç katı

TÜİK'in yüzde 9.1 olarak açıkladığı tüketici fiyat artışı, özellikle alt ve orta gelirli gruplarının tüketim sepetleri için gerçeği yansıtmıyor. Mutfaktaki enflasyon yüzde 25’i geçerken, kiradaki artış da yüzde 16’ya ulaştı.

TÜİK'in Şubat sonu itibariyle tüketici fiyatları bazında yıllık enflasyonu yüzde 9.1 olarak açıklarken, orta ve dar gelirli grupların tüketim sepetindeki fiyat artışının ise çok daha yüksek olduğu belirlendi. Son bir yılda mutfaktaki enflasyonun yüzde 25'i, kiradaki artışın ise yüzde 16'yı geçtiği gözlendi.

İktisatçı ...
Read more : Halkın enflasyonu TÜİK'in üç katı | Görüntüleme : 637 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Eğitimde kız-erkek ayrılığı

İzmir'de iki imam hatip lisesi aralarında anlaştı, kız öğrencilerle erkekleri paylaştı.

Türkiye, dinci kesimlerin baskılarıyla türban ve katsayı tartışmalarına sürüklenirken, İzmir'de iki imam hatip lisesi, aralarında yaptıkları "centilmenlik" anlaşmasıyla kız ve erkek öğrencilerin ayrı ayrı eğitim görmesini sağlıyor.

İzmir İmam Hatip Lisesi ile Konak İmam Hatip Lisesi'nin harem selamlık uygulaması, şeriat rejimiyle yönetilen ülkelerdeki sistemi anımsatıyor. Konak İmam Hatip Lisesi'ne sadece kız öğrenciler alınıyor. Erkek öğrenciler ise İzmir İmam Hatip Lisesi'nin düz lise bölümüne ...
Read more : Eğitimde kız-erkek ayrılığı | Görüntüleme : 737 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x