Zaman: Pzr May 24, 2026 22:25

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Büyükanıt: Erdoğan biliyordu!

Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, operasyona ilişkin soruları yanıtladı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta yürüttüğü harekâtın dün sona ermesiyle birlikte ortaya çıkan tartışmalarla ilgili olarak Milliyet’in sorularını yanıtladı. Orgeneral Büyükanıt’a yönelttiğimiz sorular ve kendisinin yanıtları özetle şöyle:

Çekilme emrini kimin verdiği konusundaki tartışmaları nasıl karşılıyorsunuz?

Org. Büyükanıt: Şimdi ben spekülasyona girmek istemiyorum. Hiç kimsenin çekil mekil dediği yok. Bu tamamen askeri gerekçelerle alınmış bir karardır. “Çekil” diye ne siyasi kanat ne de ...
Read more : Büyükanıt: Erdoğan biliyordu! | Görüntüleme : 780 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Kırmızı Hat | Silahlı Kuvvetler'in sınır ötesi Harekâtları

Kırmızı Hat | Silahlı Kuvvetler'in sınır ötesi Harekâtları

Dünya'nın heryerinde, geçmişten geleceğe taşınan eski ve yeni tüm Kırmızı Hat'lar...
Olayları her yönüyle yansıtan detaylı dosyalar...
Uluslararası siyaset, küresel sorunlar,savaşlar ve barışlar, ekonomi, bilim, spor....
Dünyamızı etkileyen ve değiştiren bütün gelişmeler...
Kırmızı Hat muhabirlerinın dünyaya açtığı pencereden haberin ötesindekiler...

"Silahlı Kuvvetler'in sınır ötesi Harekâtları"

İzle:

Resim

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: 57 dakika
Dosya Boyutu: 336 MB
Çözünürlük: 512x384 ...
Read more : Kırmızı Hat | Silahlı Kuvvetler'in sınır ötesi Harekâtları | Görüntüleme : 15371 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Kırmızı Hat

Güneş tutulması!

Güneş tutulması!

Bush "çık" dedi.

Çıktık.

Tatilde olsan, oteldeki odanı bu kadar çabuk boşaltamazsın, oteldeki odanı...

Apar topar!

*

Böyle bu işler çünkü.

Gel deyince, gidiyorsan...

Vur deyince, vuruyorsan...

Gir deyince, giriyorsan...

Çık deyince, çıkacaksın.

*

Sakın ola, onurdan monurdan bahsetmeyin bana... Hangi onur?

*

Lübnan’a gitmek istemiyoruz, İsrail’i korumak için, tıpış tıpış gidiyoruz...

Afganistan’a gitmek istemiyoruz, ABD’yi korumak için, tıpış tıpış gidiyoruz...

Irak’tan çıkmak istemiyoruz, kendimizi korumak için, kıçın kıçın çıkıyoruz!

Ne onuru?

* ...
Read more : Güneş tutulması! | Görüntüleme : 718 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

’Şulebaş Türban’ Tasarımından Kara Çarşafa

’Şulebaş türban’ tasarımından kara çarşafa uzanan sıradışı bir hayat

Hayrünnisa Gül’den Emine Erdoğan’a kadar birçok kadının başlarını bağlama şekline "Şulebaş" deniyor.

Bu başörtüsüne adını veren Şule Yüksel Şenler kimdi? Nasıl ve neden örtündü? Bu türban modelini nasıl buldu? Terzilik öğrendiği Ermeni ustasının etkisi oldu mu? Türbandan sonra neden kara çarşafa büründü? Recep Tayyip Erdoğan ile Emine Hanım birlikteliğinin arabulucusu Şule Yüksel Şenler, neden iki kez evlenip boşandı? Türban konusunda Türkiye’de "çığır açan" bir gazeteci-yazarın ...
Read more : ’Şulebaş Türban’ Tasarımından Kara Çarşafa | Görüntüleme : 932 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir Pragmatist Olarak Atatürk

Taha Akyol'un kitabı, Atatürk'ün pragmatizmini aksine imkân bırakmayacak şekilde ispatlamak için yazılmış. Kitapta Atatürk'ün siyasal, toplumsal konulardaki düşünceleri itibarıyla nereye konumlandırılması gerektiğine bir açıklık getirilmiyor

Taha Akyol'un Ama Hangi Atatürk kitabı, içeriği ya da konuyu ele alış biçiminin ötesinde öncelikle adıyla Atatürk'ün bu ülkedeki algılanma biçimlerine dikkat çekmesi açısından önem arz ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün görüş ve düşünceleriyle birlikte icra safhasına koyduğu devrimleri etrafında şekillendirilen Kemalizmin, onun ölümünden sonra cumhuriyetin bekası adına ...
Read more : Bir Pragmatist Olarak Atatürk | Görüntüleme : 1883 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

YouTube FLV to AVI Converter PRO 2.2.0+Crack

http://pixhost.eu/avaxhome/avaxhome/2007-10-27/2007B10I27_135851.gif

Bu program ile video sitelerinden videoları bilgisayarınıza indirdiginiz

FLV dosyalarınızı AVI formatına çevirebilirsiniz.

Resim
Read more : YouTube FLV to AVI Converter PRO 2.2.0+Crack | Görüntüleme : 1001 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yazılımlar

Küçük google

http://www.kucukgoogle.com/logo2.gif

:arrow: http://www.kucukgoogle.com
Read more : Küçük google | Görüntüleme : 1052 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülmece

Stratejik Analiz - 29 Şubat / Osman ÖZBEK (TSK Harekâtı)

TUSAM Yönetim Kurulu Başkan Vekili - Ali KÜLEBİ soruyor, Emekli Tümgenerâl - Osman ÖZBEK cevaplıyor.

Görüntüyü İndir

Atatürk'ü Bugün Okumak - 24 Şubat

Av. Ceyhan Mumcu ile Araştırmacı - Ayhan Sarıhan'ın hazırlayıp sunduğu program, Kaynak Yayınları tarafından 20. Cildi yayınlanan dev yapım Atatürk’ün Bütün Eserleri (ATABE) esas alınarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün önder kişiliği, Milli Mücadele ve Cumhuriyet’in kuruluşunun adım adım gerçekleştirilmesi inceleniyor, o yıllarla bugünün Türkiye’si arasında ilişki kurularak çözümler üretmek amaçlanıyor.

Program, Atatürk’ün bizzat yazdığı, imzaladığı ve Atatürk’e ait olduğu kanıtlanmış belgeler ışığında kapsamlı ve canlı Devrim Tarihi Dersleri olarak ekrana getiriliyor.

Read more : Atatürk'ü Bugün Okumak - 24 Şubat | Görüntüleme : 1040 | Yanıtlar : 1 | Dizin : ATATÜRK'ü Bugün Okumak

Sosyâl Sorumluluk / Mustafa ÖZBEK

Türkiye'de özellikle 1938'den yani Ulu Önder'in hayata gözlerini yummasından sonra iktidara gelen çevreler, iktidarlarını sürekli kılmak için halkın bilinçlenmesine giden yolları tıkamaya ve kapatmaya özen göstermişlerdir. Bu konuda kendilerini sorumluluktan ve suçluluktan kurtarmak adına sözüm ona 'çağdaş eğitim ' adı altında bu ülkenin gerçekleriyle uyuşmayan, üstelik bütün gençleri kapsama alanına almayan projeleri gündeme getirmişlerdir. Anne ve babalar için çocukların eğitimi önemlidir. Çünkü çocukları ancak eğitim sayesinde başarılı olacak, bir iş ve kariyere kavuşacak ve böylelikle ...
Read more : Sosyâl Sorumluluk / Mustafa ÖZBEK | Görüntüleme : 1750 | Yanıtlar : 0 | Dizin : İzlem (Strateji)

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x