Zaman: Pzr May 24, 2026 20:35

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

IP Adresi nedir ?

IP Adresleri

Network üzerindeki bilgisayarlar Ethernet kartları aracılığıyla bir biriyle iletişim kurarlar. Her bir Ethernet kartının fiziksel olarak bir MAC adresi vardır. Bu üretimi sırasında karta işlenir. TCP/IP bakımında ise bir network kartının iki adresi vardır:

IP adresi

Host adresi (ethernet adresi)

IP adresleri bir bilgisayarı adreslemeyi amaçlayan 32 bitlik bir bilgidir. Aynı cadde ve sokak adları gibi bölümlüdür ve tek bir kapı sadece tek bir IP adresi ile gösterilir. IP adresleri her biri onlu ...
Read more : IP Adresi nedir ? | Görüntüleme : 1831 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bilgisayar

Abdüllatif ŞENER, Ekonomik Gidişatı Değerlendiriyor

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV), Ankara Ticaret Odası (ATO) ve OSİAD işbirliğinde ATO Konferans Salonu'nda ''2008'de Türk Ekonomisinden Beklentiler'' konulu bir toplantı düzenledi. Abdüllatif Şener, burada yaptığı konuşmada, ekonomik gücün diğer alanlarda da başarı sağlayan bir faktör olduğunu, daha büyük milli gelire sahip ülkelerin dünyaya yön verdiğini söyledi.

19 Şubat 2008

Read more : Abdüllatif ŞENER, Ekonomik Gidişatı Değerlendiriyor | Görüntüleme : 2755 | Yanıtlar : 20 | Dizin : BARKOP

Uzmanlar Kara Harekâtını Sıcağı Sıcağına Değerlendiriyor

TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı - Emekli Albay ~ Erdal SARIZEYBEK ve Emekli Tuğgenerâl ~ Cihangir DUMANLI, 21 Şubat'ta başlayan ve 22 Şubat'ta medya tarafından son dakika olarak duyurulan operasyonu, sıcağı sıcağına değerlendiriyor.

Görüntüyü İndir
Read more : Uzmanlar Kara Harekâtını Sıcağı Sıcağına Değerlendiriyor | Görüntüleme : 1053 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

teşekkür + istekler DERİN MEDYA SKYTURK

Buradan paylaşım yapan tüm arkadaşlara ve böyle bir siteyi oluşturanlara çok teşekkür ediyorum, uzun yıllardır böyle bir siteyi hayal ediyordum gerçek oldu.. Ben kendi adıma, sınırlar arasında -trt1-, ne var ne yok -skyturk-, şimdiki zaman -skyturk-, ve bir zamanlar kalemler kılıçlar -skyturk- paylaşımlarında payı bulunanlara özellikle teşekkür ediyorum..
Ayrıca bazı isteklerde bulunmak istiyorum şayet mümkünse kaydeden varsa yada kaydedebilecek bundan sonra;
trt nin kırmızı hat -trt2-, kırılma noktası -trt1- programları (1er tane var ama sürekli ...
Read more : teşekkür + istekler DERİN MEDYA SKYTURK | Görüntüleme : 778 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Çin mucizesi...

.
Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Çin mucizesi... (2005)

Çin Halk Cumhuriyeti

Büyülü Çin Seddinden Ejderhanın yüzyılına bir bakış. Banu Avar, Çin felsefesinden Çin siyasetine, bir bakış sunuyor. Çinli ekonomistlerle, siyasilerle ve halkla konuşuyor, Çİn mucizesinin tarihini anlatıyor. Sınırlar Arasında, Pekin'in dünü ve bugününü bu bölümde inceliyor.

İzle

Diğer İzleme Seçeneği
http://tr.sevenload.com/pl/l9dHqyW/500x408/swf

Resim

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 38 dakika
Dosya Boyutu: 221 MB
Çözünürlük: 512x384

İndir:
...
Read more : Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Çin mucizesi... | Görüntüleme : 6414 | Yanıtlar : 24 | Dizin : Banu AVAR'la Sınırlar Arasında

En İyiler | Steffi Graf

Read more : En İyiler | Steffi Graf | Görüntüleme : 796 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

En İyiler | Tony Hawk

Read more : En İyiler | Tony Hawk | Görüntüleme : 669 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

YÖK'ten Başörtülüleri Alın Emri

YÖK Başkanı Özcan, başörtüsü için yeni bir düzenlemeye gerek olmadığını açıkladı

ÖK Başkanı Özcan, üniversite rektörlüklerine gönderdiği yazıda, TBMM'de aynen kabul edilerek kanunlaşan söz konusu anayasa değişikliğinin dün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, “Bu itibarla söz konusu Anayasa değişikliği göz önünde bulundurulmak suretiyle uygulama yapılması, kamu görevi ifa eden yükseköğretim kurumlarının yöneticilerinin görev, yetki ve sorumluluğunda olduğu izahtan varestedir” dedi.

Özcan, Anayasa'nın 10 ve 42. maddelerine göre uygulama yapılabilmesi için ayrıca bir kanuni düzenlemeye ...
Read more : YÖK'ten Başörtülüleri Alın Emri | Görüntüleme : 590 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tatlıses şimdi de AKP'li oldu

Tatlıses şimdi de AKP'li oldu

Erdoğan, "İbrahim Tatlıses'e de aramıza hoş geldin diyorum" diye seslendi.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan İstanbul İl Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi'nde katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Gençliğe, eğitime yapılan yatırımları anlatan Erdoğan, ekonomi alanında alınan mesafeleri de anlattı.

Erdoğan, konuşmasının sonunda sahneden İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli'ye bir teşekkür gönderdi. Yağmurdereli'nin, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile birlikte geldiğini
hatırlatan Erdoğan, "İbrahim ...
Read more : Tatlıses şimdi de AKP'li oldu | Görüntüleme : 543 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Çok Ucuz Oldu Abdullah Bey

Çok ucuz oldu Abdullah Bey
KABUL ediyorum...

Eşiniz, kızınız yanıbaşınızda başlarındaki türbanlarıyla gözünüzün içine mağdur mağdur bakarken, sizin "türban yasası"nı veto etmeniz acayip zor bir işti...

Kabul ediyorum...

Yağan yağmurlarda beraber ıslandığınız Tayyip Erdoğan ile boğaz boğaza gelmeyi göze almanız hiç de kolay değildi...

Kabul ediyorum...

Ne "Milli Görüş" camiasının yüreğinde burukluk yaratmayı, ne de "O da Sezer gibi çıktı" şeklinde manşetlerle İslamcı medyanın hedefi olmayı tercih edebilirdiniz...

Hepsini kabul ediyor ve anlıyorum...

Ancak...

Bu ...
Read more : Çok Ucuz Oldu Abdullah Bey | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x