Zaman: Pzr May 24, 2026 16:41

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

istek - 13 şubat 2008 - 5.Boyut programı

Dün akşamki kanaltürk'teki Merdan Yanardağ'ın hazırlayıp sunduğu , Cengiz Özakıncı'nın konuk olduğu 5.BOYUT programını kaydeden var mı acaba?
Read more : istek - 13 şubat 2008 - 5.Boyut programı | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bilim ve Toplum - 10 Şubat 2008

Prof. Dr. Kürşat Yıldız ve Prof. Dr. Şadi Yenen’in birlikte sundukları programda Türkiye’nin Bilim gündemi ve bu gündem içinde öne çıkan konular işleniyor.

Üniversiteler, yükseköğretim ile ilgili gelişme ve haberler, bilimsel yayınlar, bilimsel çalışmalar, kongreler, Dünyada ve ülkemizde bir hafta boyunca bilim ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ile gelecek haftanın bilimsel olayları aktarılıyor.

Prof. Dr. Kürşat Yıldız Kocaeli Üniversitesinde, Prof. Dr. Şadi Yenen ise İstanbul Tıp Fakültesinde öğretim üyesi.

İki bilim insanımız 14 yıldır her ...
Read more : Bilim ve Toplum - 10 Şubat 2008 | Görüntüleme : 1976 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilim ve Toplum

Efsane gider..

Bir çoğunuz Efsane olarak tanıdı beni..Acısıyla-tatlısıyla, iyisiyle-kötüsüyle, 2 yılı aşkın bir süredir sizlerle birlikteydim.Her şeyin farkında, olgun, sıcak kanlı, harbi insanlarla beraber olmak beni hep mutlu etmiştir.Zaten bu kadar uzun bir süre sizinle beraber olmamın sebebi de belki buydu.Siyasi görüşlerimiz farklı olsada Vatan, Millet, Bayrak anlayışımız aynıydı.Burda çok şey öğrendim..İnternet ortamında en güzel dostlukları burda gördüm.Hayatımın bir parçası olmuştunuz, sizler ve GM.Bazen görüşlerimiz uyuşmasa da sonuçta hepimiz bu memleketin iyiliğini düşünüyorduk.Sizin gibi harbi dostları tanıdığım ...
Read more : Efsane gider.. | Görüntüleme : 1461 | Yanıtlar : 19 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Maç Özeti | Galatasaray: 0 - Bayer Leverkusen: 0

Resim

Uefa Kupası 3. turu ilk maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nda Alman temsilcisi Bayer Leverkusen ile karşılaştık. Ekibimiz maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Stat
Ali Sami Yen

Hakemler
Lucilio Cardoso Cortez Batista, Joao Santos Ferreira, Sergio Lacroix (Portekiz)
Galatasaray
Orkun, Uğur, Emre, Servet, Volkan (84' Lincoln), Barış, Mehmet Topal, Ayhan (66' Hakan Balta), Arda, Ümit, Hakan Şükür (79' Nonda)

Bayer 04 Leverkusen
Adler, Castro, Friedrich, Callson, Sarpei, Schneider (62' Freier), Vidal (86' Schwegler), Rolfes, Barnetta, Kiebling, ...
Read more : Maç Özeti | Galatasaray: 0 - Bayer Leverkusen: 0 | Görüntüleme : 1426 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Futbol

Seni neden seviyorum?

Seni neden seviyorum?

Bugün “Sevgililer Günü”.. Anamsın, bacımsın, eşimsin, kızımsın.
Her şeyden önce Türk kadını, Türk kızı olduğun için seviyorum seni.
Türklüğünden gurur duymanı seviyorum.
Onurunu, gururunu, vakarını seviyorum.
Bayrağını, ülkeni, milletini sevmeni seviyorum.
Evine bayrak asmanı seviyorum.

Atatürk’ün kızı olmaktan gurur duymanı seviyorum.
Cumhuriyet’e bağlılığını seviyorum.
İnançlı ve bilinçli Müslüman olmanı seviyorum.
Hoşgörünü, sevecenliğini, yardım severliğini seviyorum.
Aydınlık yüzünü, ışıl ışıl gözlerini seviyorum.
Dik duruşunu, dik yürüyüşünü seviyorum.
Saflığını, temizliğini, dürüstlüğünü seviyorum.
Açık ...
Read more : Seni neden seviyorum? | Görüntüleme : 953 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ABD'li Merve Kavakçı'dan inciler

Merve Kavakçı'dan inciler

Okyanus ötesinden türban tartışmalarına katıldı.

FP’den milletvekili olan, Genel Kurul’da türbanla yemin etmek isteyen Merve Kavakçı, okyanus ötesinden türban tartışmalarına katıldı.

Laiklik mitinglerine katılan başörtülü kadınları “kokoş” diyerek aşağılayan Kavakçı, “Kokoş yaşlı kadın, kulakları tırmalar tiz sesiyle, saçının üçte ikisini örten tavşan kulağıyla: ‘Bakın bana! Benim gibi örtsünler! İşte bu başörtüsü! Benim gibi’ dayatması son bulmadıkça bu milletin daha çok çekeceği var” dedi.

Fazilet Partisi (FP) milletvekili seçilen, ancak Bakanlar Kurulu ...
Read more : ABD'li Merve Kavakçı'dan inciler | Görüntüleme : 1146 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kayıkçı Kavgası | Emin Çölaşan

KAYIKÇI KAVGASI

AKP iktidarı ile Doğan Grubu arasındaki kayıkçı kavgasını gülerek, neşemizi bularak izliyoruz! Evet, bunun adı dostlar alışverişte görsün misali, kayıkçı kavgasıdır. Yarın öbürgün biter, unutulur gider, Doğan Medya Grubu AKP iktidarına destek vermeyi, yıllardır olduğu gibi aynen sürdürür.

Bu olaya şimdi kapışmış görünen iki taraf açısından bakmakta yarar görürüm.

1 - AKP iktidarı ve Recep Tayyip açısından: Bunlar 2002 yılında iktidar olduktan sonra, Doğan Grubu’nun inanılmaz desteğini gördüler. Ucuz döviz gerçeği, AB ...
Read more : Kayıkçı Kavgası | Emin Çölaşan | Görüntüleme : 1124 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Küçük: 'Ya şeriat ya devrim'

Yalçın Küçük, ya İslam devleti kurulacağını ya da devrim olacağını söyledi.

Olay profesörden çok tartışılacak açıklama: Artık iç savaş başlamıştır, ya İslam devleti kurulur ya da devrim yapılır.

Bir süre medyadan uzak kalmak istediğini belirten Prof. Dr. Yalçın Küçük, gündeme dair son demecini verdi.

Tayyip Erdoğan'ın "beyaz çarşaflarla yola çıktık" sözünü değerlendiren Yalçın Küçük, Erdoğan'a 27 Mayıs darbesini ve Adnan Menderes'in kaderini hatırlattı:

"Şimdi, Tayyip Erdoğan ile idam edilen Adnan Menderes arasında benzer çok ...
Read more : Küçük: 'Ya şeriat ya devrim' | Görüntüleme : 832 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Haberler

Kısa etekli öğrencilere kezzap

Arkalarından gelen birkaç kişi tarafından şırınga ile sıvı bir madde püskürtüldü.

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde biri lise son diğeri ilköğretim okulu 6’ncı sınıf öğrencisi 2 kızın bacaklarına, eteklerinin kısa olduğu gerekçesiyle arkalarından gelen birkaç kişi tarafından şırınga ile sıvı bir madde püskürtüldü. Yanma hissi ile çığlık atan kız öğrencilerden biri kuaföre, diğeri okuluna sığındı.

Yakıcı sıvı maddenin ne olduğu araştırılırken, kızların bacaklarında yara oluştu. Doktorlar, kız öğrencilerin bacaklarına sıkılan sıvı maddenin güçlü bir asit olabileceğini ...
Read more : Kısa etekli öğrencilere kezzap | Görüntüleme : 1259 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Haberler

Savcıdan DTP'li Tuncel'e şok!

DTP Milletvekili Sabahat Tuncel'in "terör örgütü üyeliği" suçundan 15 yıl hapsi istendi.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) milletvekili Sabahat Tuncel'in ''yasa dışı örgüte üye olmak'' suçundan yargılandığı davada mütalaa veren cumhuriyet savcısı, sanığın 7,5 yıldan 15 yıl kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan Sabahat Tuncel ile İbrahim Tekdemir katılmadı. Duruşmada sanıkların avukatları hazır bulundu.

Duruşmada, esas hakkındaki görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı Savaş Kırbaş, Tuncel'in, yeni TCK'nın ''silahlı örgüt'' ...
Read more : Savcıdan DTP'li Tuncel'e şok! | Görüntüleme : 702 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46435 başlık • Toplam 25115 üye

x