Zaman: Pzr May 24, 2026 14:37

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İlköğretim 6. Sınıf Matematik Yaprak Testleri (Zambak ve Tüm

Zambak ve Tümay Yayıncılığın İlköğretim 6. sınıflar için hazırlanmış tüm senenin konularını kapsayan 1000 lerce matematik sorusundan oluşan geniş bir arşivdir. İlköğretim 6. sınıflar dışında diğer sınıflarda okuyan çocuklarınız için de yararlı olacağını düşünüyoruz.

Tümay yayınları için olan testler PDF foımatında, zirve yayıncılık testleri Jpeg formatındadır.

http://www.resimbank.org/userimages/registered/1_1202406497_495_captured.jpg

Tümay
Link : http://rapidshare.com/files/89962935/Tu ... stleri.rar

Zambak
Link : http://rapidshare.com/files/89962936/zambak6snf.rar
Read more : İlköğretim 6. Sınıf Matematik Yaprak Testleri (Zambak ve Tüm | Görüntüleme : 2998 | Yanıtlar : 0 | Dizin : E-Kitap

Demokratik tepkiye, cahil saldırı!

MHP ilk kez askere fiilen saldırdı

Kurt işaretiyle ülkücülerin biri çıkıyor, "tekbiiiiir" diye bağırıyor, yanındaki tayfa aldığı emir üzerine, "Allah-ü Ekber, ya Allah Bismillah Allah-ü Ekber" nidalarıyla düşman siperlerine saldırıyor. Düşman siperlerindekiler Kudretli Albay Alparslan Türkeş'in can ciğer meslektaşları, emekli askerler. Mizah filan değil, aynen böyle. Önceki gün MHP Genel Merkezi önündeki manzara bu. MHP ilk kez askere fiilen saldırıyor. Bu bir kırılma noktası. Askerle MHP'nin kırıldığı an.

ASKERDEN BİR MİLYON OY

Türbanda AKP ...
Read more : Demokratik tepkiye, cahil saldırı! | Görüntüleme : 963 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"İran'da örtü okula sinsice girdi; 3 yılda herkes örtün

Eski Tahran Büyükelçisi Korkmaz Haktanır'ın eşi Handan Haktanır'dan uyarı var:
"İran'da örtü okula sinsice girdi; 3 yılda herkes örtündü"

Önceki gece NTV'de akademisyenlerle türbanı tartışıyorduk, ki internet adresimize bir mektup düştü.
Tahran'da yaşamış, "adının açıklanmasını istemeyen" bir diplomat eşi, İran'daki örtünme konusundaki deneyimini aktarıyor, Türk kadınlarını uyanık olmaya çağırıyordu. İsmi kontrol ettik; doğruydu.
Mektup, 1991-94 yılları arasında Türkiye'nin Tahran Büyükelçiliği'ni yapan Korkmaz Haktanır'ın eşi Handan Haktanır'dan geliyordu.Yayında isim vermeden, mektuptan bölümler okudum.
Yayından sonra da ...
Read more : "İran'da örtü okula sinsice girdi; 3 yılda herkes örtün | Görüntüleme : 902 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Genelkurmay'ın 4 Şubat 2008 Hava Harekatının Görüntüleri

Evet Youtubeda ilk kez yayınlanan görüntüdür bu :D :D :D

TurkGladio 8)
Read more : Genelkurmay'ın 4 Şubat 2008 Hava Harekatının Görüntüleri | Görüntüleme : 682 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ya elinizde başka sınırlar arası purogramı varmı

ya elinizde başka sınırlar arası purogramı varmı
Read more : ya elinizde başka sınırlar arası purogramı varmı | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Oradaydım - Yarasa Operasyonu

şemdin sakıkın yakalanışının anlatıldığı bu bölümü bulabilir misiniz?
Read more : Oradaydım - Yarasa Operasyonu | Görüntüleme : 592 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Tilki

Tilki
Read more : Tilki | Görüntüleme : 773 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Mustafa Kemal'in Özel Eşyaları

KILIÇ ve SİLAHLAR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HANÇER

Uz. : 48 cm.
Env. No. : 1017/742Uz. : 50 cm.
Env. No. : 1001/743

Resim

Kını siyah meşin, kabzası fildişidir. Kabzasına karşılıklı aslan ve tahtında eteği öpülen kral, simetrik duran iki insan, geyik sürüleri ve ata binmiş avcı kabartması yapılmıştır. Kın ucunda fildişinden bir topuz vardır.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HANÇER

Uz. : 36 cm.
Env. No. : 988/744-1

Resim

Kabza ve kını gümüştür. Kını altın yaldızlı olup kabartma motiflerle işlenmiştir. Ayrıca ...
Read more : Mustafa Kemal'in Özel Eşyaları | Görüntüleme : 999 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Gül'e Bartholomeos uyarısı

"Bartholomeos'un bile Vakıflar Genel Müdürlüğü Meclisine seçilmesinin yolu açılıyor."

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, TBMM gündemine yeniden gelen Vakıflar Yasa Tasarısı’na ilişkin kaygılarını içeren bir raporu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e gönderdi. Aygün, söz konusu düzenlemenin, Sevr’le alınamayanların yasal zeminde verilmesi sonucu doğuracağını iddia etti.

Sinan Aygün, yaptığı yazılı açıklamada, Vakıflar Yasa Tasarısı’nın, Türkiye’deki vakıfların sorunlarına çözüm üretmek yerine, Türkiye’nin başına yeni sorunlar açacağını savundu. Aygün, azınlık vakıfları konusunun AB ilerleme raporlarına da girdiğini ...
Read more : Gül'e Bartholomeos uyarısı | Görüntüleme : 587 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kundakçının izi sürülüyor

Alman polisi şüpheli avında

Almanya’nın Ludwigshafen kentinde 10 Türk’ün feci şekilde can verdiği yangınla ilgili soruşturma sürüyor. Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarından sorumlu Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu, araştırma yapmak üzere Almanya’ya gitti. Uzmanlar kundaklama ihtimali üzerinde duruyor. ‰3’te

Bu fotoğrafı çeken anlattı : Yüzlerdeki dehşeti gördüm

Resim

Almanya’nın Ludwigshafen kentindeki yangında aşağıya atılan ve bütün dünyayı şoke eden bebeğin fotoğrafını çeken Rene Werse, “Herkes panikteydi” dedi.

On Türk’ün yanarak feci şekilde can verdiği Ludwigshafen ...
Read more : Kundakçının izi sürülüyor | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46435 başlık • Toplam 25115 üye

x