Zaman: Pzr May 24, 2026 13:58

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

PKK'nın son kararı: Tayyip Erdoğan'ın Türkiyelilik kimliği!

Taraf Gazetesi’nden Ahmet Altan ve Yasemin Çongar, Kandil’e gittiler. Kandil’de Murat Karayılan’la telsiz üzerinden röportaj yaptılar. Hürriyet’in haberine göre Karayılan “Bugün Özal gibi düşünen bir lider olsa Kürt sorunu çözülür. Silahsız çözüm için Özal gibi günlük düşünmeyen köklü çözümcü bir lider lazım. Böyle bir çözüm için onurlu bir barışa, yasal ve anayasal güvencelere ihtiyaç var. Talabani ve Barzani böyle bir sürece aracılık yapabilir. Türkiye’nin üniter yapısına dokunmamak
fakat üniterliği dar-milliyetçi yorumdan ziyade, çoğulcu bakış açısıyla ...
Read more : PKK'nın son kararı: Tayyip Erdoğan'ın Türkiyelilik kimliği! | Görüntüleme : 1258 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Arslan BULUT

‘Diken kuşu’ ile ‘iyi çocuk’

Öncelikle... Gönderdiğiniz yüzlerce moral mesajı için (suçu kanıtlanana kadar herkesin suçsuz olduğuna inandığınız için) çooook teşekkür ederim ey kıymetlim okur.

Bu arada TBMM Başkan Vekili ve de (benim için bu sıfatından öte uzun yıllardır manevi abla olarak kabul edilmiştir) MHP Milletvekili Sayın Meral Akşener başta olmak üzere, CHP Milletvekili Sayın Haluk Koç ve de Sayın Şinasi Öktem’e, ATO Başkanı Sayın Sinan Aygün’e, Türk Eğitim Sendikası Başkanı ve tüm üyelerine, İşçi Partisi Başkanı Sayın Perinçek’e, çeşitli ...
Read more : ‘Diken kuşu’ ile ‘iyi çocuk’ | Görüntüleme : 1032 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Türkiye' nin Güney doğusunda feodalite yok!!

Kemal Görmez isimli bir hocanın, yukarıdaki ifadesine katılmıyorum.Bu ifadeyi destekleyen iki doktora tezi yazılmış ve bu tezler onaylanmış.Üniversitelerimizin ne ile uğraştıklarına dair bir kesit sadece bir kesit.
Read more : Türkiye' nin Güney doğusunda feodalite yok!! | Görüntüleme : 1376 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

02.02.08 tarihli jeopolitik analiz - yaşar nuri öztürk

02.02.08 tarihli jeopolitik analiz - yaşar nuri öztürk . Sözkonusu programı sitede görmek beni sevindirir. Mümkün olsa da olmasa da teşekkür ederim.
Read more : 02.02.08 tarihli jeopolitik analiz - yaşar nuri öztürk | Görüntüleme : 619 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Aykırı Sorular - Prof. Dr. Haluk Şahin

Skytürk - Aykırı Sorular

Enver Aysever'in konuğu Gazeteci Prof. Dr. Haluk Şahin

Arkadaşlar, programın son 20 dakikasi teknik bir hataya kurban gitti maalesef :| 3 saat 01 dakikalık programın başlıca konuları: "Gazeteci-Siyasetçi İlişkileri", "Medya ve Etik"

Telefon konukları: Gazeteci Yavuz Semerci, Gazeteci Ali Saydam

Aykırı Sorular - Prof. Dr. Haluk Şahin
"Gazeteci-Siyasetçi İlişkileri - 1"

Aykırı Sorular - Prof. Dr. Haluk Şahin ...
Read more : Aykırı Sorular - Prof. Dr. Haluk Şahin | Görüntüleme : 2111 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Aykırı Sorular

İlber Ortaylı İle osmanlı ya dayır belgeselerini varmı

İlber Ortaylı İle osmanlı ya dayır belgeselerini varmı
Read more : İlber Ortaylı İle osmanlı ya dayır belgeselerini varmı | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Fransızlar'a göre "Türkler"

Gün geçtikçe, Türkiye ile Fransa arasındaki ipler geriliyor. Aynı şekilde, Fransız devlet adamları da Türkler ile ilgili söylem ve eylemlerini sertleştiriyor.

Sarkozy'nin "Türklerin Avrupa'da yeri yok" demesinin ardından, Fransa Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner de, Irak'ı 'Kürdistan' olarak tanımlamış ve Barzani'ye "Kürdistan'da konsolosluk açmayı arzu ediyoruz" sözlerini içeren bir mektup göndermişti.

Dolyısıyla, Fransız siyaset ve devlet adamlarının "hangimiz Türklere daha fazla karşıyız" yarışına girdiğini görüyoruz.

Fransızlara, Türklerin kim olduğunu ve medeniyetin ile şerefin Türklerin ...
Read more : Fransızlar'a göre "Türkler" | Görüntüleme : 1188 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Peygamber efendimizin 40 öğüdü...

Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselâm, evrensel bir eğitim-öğretim sistemi getirmiş ve bütün kalpleri, bütün ruhları, bütün akılları, bütün nefisleri ideal ufka yükseltecek bir mesaj sunmuştur.

Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselâm, evrensel bir eğitim-öğretim sistemi getirmiş ve bütün kalpleri, bütün ruhları, bütün akılları, bütün nefisleri ideal ufka yükseltecek bir mesaj sunmuştur. Sadece O’nun getirdiği sistemdir ki hem ruhu, hem aklı hem de nefsi, yükselebilecek en son noktaya ulaştırmıştır.

1. Efendimiz, söylediği hakikatleri bizzat yaşayarak hayatıyla göstermiştir.

2. Dinî yükümlülükleri ...
Read more : Peygamber efendimizin 40 öğüdü... | Görüntüleme : 1294 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Dinimiz İslam

Türkmen soykırımı sürüyor...

Irak’ta Tikrit’e bağlı Türkmen kasabası Tuzhurmatu’da Türkmenlere yönelik saldırılar yoğunlaştı. Yerel kaynaklar, Tuzhurmatu’da son günlerde artış gösteren şiddet olaylarında doğrudan Türkmenler’in hedef alındığını kaydederken, son 1 haftada 11 Türkmen’in kar maskeli ve silahlı kişilerce kaçırıldığını, 2’si öğretim görevlisi olmak üzere 4 Türkmen’in de öldürüldüğünü belirtiyor. Tikrit Valisi Hamit Humut El Şukti, hafta ortasında ilçenin batısında kaçırılan Türkmenler’den ikisinin öğretim görevlisi olduğunu doğrularken, bu öğretmenlerin Tikrit-Tuzhurmatu arasındaki kırsalda başları kesilerek öldürülmüş halde bulunduğu bildirildi. Aynı aileden ...
Read more : Türkmen soykırımı sürüyor... | Görüntüleme : 833 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46435 başlık • Toplam 25115 üye

x