Zaman: Pzr May 24, 2026 11:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Çıkış Yolu - 26 Ocak

Teoman ALİLİ sunuyor, Doğu PERİNÇEK anlatıyor.

http://img182.imageshack.us/img182/7500/76677743jk6.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 101Kbps
Süre: 135 dk. 06 sn.
Boyut: 479 MB
Çözünürlük: 512x384

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça VI
Read more : Çıkış Yolu - 26 Ocak | Görüntüleme : 1938 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Doğu PERİNÇEK'le Çıkış Yolu

Siyaset Meydanı - 24 Ocak

Ali KIRCA (Çömelek) sunuyor, konuklar cevaplıyor, tartışıyor...

Konuk: Eski OHAL Bölge Valisi - Hayrı Kozakçıoğlu / Prof. Dr. Beril Dedeoğlu / Doç. Dr. Adem Sözüer / Emekli General - Necati Özgen / Eski Diyarbakır Milletvekili - Haşim haşimi / Gazeteci - Ruşen Çakır / Dr. Metin Başoğlu ve İtirafçı eski bir terörist

http://www.hizliresim.com/2008/1/30/1863.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 102Kbps
Süre: 191 dk. 35 sn.
Boyut: 999 ...
Read more : Siyaset Meydanı - 24 Ocak | Görüntüleme : 2758 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Siyaset Meydanı

SpyBot - Search And Destroy 1.5.2 (Casus Yazılımlardan ve Za

http://www.resimbank.org/userimages/registered/1_1201685351_191_spybotft2downturknetwy1.gif
Bilgisayarınızdaki casus yazılımları ve kayıt defterinde bulunan casus bilgileri bularak onları temizleyen etkili ve ücretsiz bir program. Sisteminizde bulunması olası casus yazılımları (spyware), dialer’ları, reklam içerikli uygulamaları (adware) ve hatta sörf izlerinizi bile sisteminizden tamamen kaldırır.

Yazılımın bu sürümündeki yenilikleri :

# Çok daha hızlı tarama gücü
# İlk defa çoklu işletim sistemi tarama özelliğine sahip anti-spy motoru
# Yenilenmiş grafikler
# Opera klasörü profil seçeneği
# Bazı hata gidermeleri
# Kayıt ayarları yedekleme/yükleyebilme ...
Read more : SpyBot - Search And Destroy 1.5.2 (Casus Yazılımlardan ve Za | Görüntüleme : 945 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yazılımlar

Asya'nın Kandilleri

Her Türk'ün mutlaka arşivinde olması gerektiğini düşündüğüm,
TRT'nin muhteşem bir kültür hizmeti ...

Bu belgesel serisini internette uzun bir aramadan sonra buldum,
linkler ölmeden indirmenizi şiddetle tavsiye ederim ...

Resim

ASYA'NIN KANDİLLERİ

Yapımcı: Muharrem Sevil; Görüntü Yönetmeni: Kamil Kayalı; Kurgu Yönetmeni: Füsun Şahin; Metin Yazarı: Halime Toros; Özgün Müzik: İrfan Gürdal

Türk coğrafyasında yaşamış; kültür, düşün, sanat ve bilim alanında öne çıkmış şahsiyetlerin etik ve estetik değerlerini; yaşadıkları dönemin ve çevrenin kültürel, toplumsal ve siyasal ...
Read more : Asya'nın Kandilleri | Görüntüleme : 3780 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Asya'nın Kandilleri

Türkiye’nin başını “takiye” yaktı - Zülfü Livaneli

Son günlerde, liberal tavırlarıyla tanınan ve “özgürlükler” konusunda AKP’ye başından beri destek olan arkadaşlarda bile bir tereddüt seziyorum.

Türbanın Anayasa maddesi haline gelmesine ve “ahlaklı genç kadın yaratma” girişimine tedirginlikle bakıyorlar. Çünkü girişim, başı bağlı olmayan kadınları “ahlaksızlık”la suçlama tehlikesi içeriyor.

Bence önemli bir gösterge bu: Çünkü beş yıldır ilk kez kuşku düştü liberallerin içine. “Acaba AKP bizim düşündüğümüz gibi bir parti değil mi?” sorusu, yavaş yavaş uç vermeye başladı.

Türban uğruna 301. madde değişikliğini ...
Read more : Türkiye’nin başını “takiye” yaktı - Zülfü Livaneli | Görüntüleme : 975 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Yeni tutukevi inşaatlarına başlayın! Beni de tutuklayın!

Yeni tutukevi inşaatlarına başlayın

Neden olduğunu anlatacağım... Ama önce küçük bir hikaye. Dedem 84 yaşında vefat ettiğinde, tam 11 yıl bu ülkenin dört cephesinde savaşmış, Allah’tan başka hiç kimseden korkmayan bir İstiklal Savaşı gazisiydi.

İstiklal Savaşı gazilerine verilen o altın madalyayı reddetmişti.

Geri zekâlı bir bürokrat onu bekletti diye kızmış, “Ben bu madalya için savaşmadım... Aylığınız da, altınınız da sizin olsun” deyivermişti.

Son günlerde adına (utanmadan) Ergenekon Operasyonu verilerek yürütülen soruşturmaya ve yazılıp çizilenlere bakıyorum. ...
Read more : Yeni tutukevi inşaatlarına başlayın! Beni de tutuklayın! | Görüntüleme : 903 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Siyasi simge ve çene altı meselesi

Siyasi simge ve çene altı meselesi

AKP ile MHP, türban konusunda mutabakata vardılar. Hayırlı olsun.

Kapımıza dayanan ekonomik krizden, Mehmetçiğin karda kışta sürdürdüğü terörle mücadeleden, DTP’nin federasyon istemesinden, devrilen trenlerden, susuz kalma tehlikesinden daha önemliydi çünkü türban meselesi...

Merkez Bankası’nın İstanbul’a taşınması da aynı çabuklukla hallediliverirse, hedefe giden yolda önemli bir mevzi daha kazanılmış olacak.

AKP iktidarı, açık veya gizli amaçlarına ulaşmak için “yola devam” ederken, kendine destek olacak payandalar veya koltuk değnekleri bulmakta ...
Read more : Siyasi simge ve çene altı meselesi | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Karayılan'a 'PARS Narkoterör' dizisi soruldu

http://www.ensonhaber.com/images/news/90962.jpg

Pars NARKO-TERÖR için PKK ne diyor

Kürt gazetesi, PKK'nın uyuşturucu trafiğini gözler önüne seren 'Pars Narkoterör' dizisini, bölücü örgütün elebaşı Murat Karayılan'a sordu

http://www.parsnarkoteror.com/images/logo.jpg

Osman Sınav'ın ekranlara gelen son dizisi 'Pars Narkoterör' dizisi, bölücü örgütün uyuşturucu trafiğini gözler önüne serince terör örgütü rahatsız oldu. Kürt gazetesi, bölücübaşı Murat Karayılan'a diziyi sordu. İşte Karayılan'ın 'Pars Narkoterör' yorumu.

DİZİLERDE KÜRTLERE SALDIRILIYOR

"Özellikle sözüm ona bizim uyuşturucuyla bağlantılı olduğumuzu söyleyen çeşitli hikayeler biçiminde diziler ...
Read more : Karayılan'a 'PARS Narkoterör' dizisi soruldu | Görüntüleme : 1223 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Sarı Öküz/ Yılmaz Özdil

SÖMESTR başladı.

Karne hediyesi olarak ne versem acaba diye düşünüyordum, karınca kararınca, şu meşhur hikáyeyi vermek geldi aklıma.

Yetişkinlerin işine yaramadı...

Belki çocukların işine yarar.

*

Ormanın birinde...

Aslanlar toplanmış.

"Yahu" demişler, "Hesapta kralız, açlıktan öleceğiz birader... Maymuna saldırsak, ağaca kaçıyor; fillere saldırsak, fazla büyük... Ceylanlar hızlı, yetişemiyoruz; kuşa dalsak, uçuyor; e balık yakalayacak halimiz de yok... N’aapsak?"

Bir tanesi "En iyisi, öküzlere saldıralım" demiş, "iri yarı görünüyorlar ama, ne pençeleri var, ne dişleri diş... ...
Read more : Sarı Öküz/ Yılmaz Özdil | Görüntüleme : 1139 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46435 başlık • Toplam 25115 üye

x