Zaman: Pzr May 24, 2026 9:10

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Yalçın Küçük: Türkiye iç savaşın içindedir...

Küçük, “Hem Başsavcı’nın hem Danıştay’ın yapmış olduğu açıklamada bir iç savaş işareti gördüm” dedi.

Türkiye karanlığa sürükleniyor

SKY Türk Tv’deki “Kalemler- Kılıçlar” adlı programı hükümet baskısıyla sona erdirilen Prof. Dr. Yalçın Küçük, YENİÇAĞ TV’ye konuştu. Türban tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Küçük, yargı cephesinden yapılan açıklamaları hatırlatarak şunları kaydetti: “Hem Başsavcının hem Danıştay’ın yapmış olduğu açıklamada bir iç savaş işareti gördüm. Türkiye bir iç savaşın içindedir. Bana göre bu iç savaş, Danıştay’ın ve Başsavcı’nın açıklamasıyla ...
Read more : Yalçın Küçük: Türkiye iç savaşın içindedir... | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

23.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz

23.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz
Read more : 23.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz | Görüntüleme : 672 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Karamanlis'in Zor Anı

Yunanlı fanatikler Atatürk'ün huzuruna çıkmasına şiddetle karşıydı. Anıtkabir'e gitti ve şunu yazdı;

49 yıl sonra bir Yunan Başbakanı Türkiye'ye geldi. Ülkesinde fırtınalar kopartan ziyaret çok konuşulacak. Atatürk'ü Hitler'e benzetme densizliğinde bulunan aşırı milliyetçi Yunanlıları çıldırtan sahne ANITKABİR'de yaşandı. Karamanlis Ata'nın huzuruna çıktı ve saygı duruşunda bulundu.

İşte bu çalkantı içinde ülkemize gelen Yunan Başbakanı Kostas Karamanlis Anıtkabir'i ziyaret etti. Yunan Başbakanı bir zamanlar Yunan ordularını denize döken Atatürk'ün kabri başındaydı..

Atatürk'ün mozolesine çelenk koyan ...
Read more : Karamanlis'in Zor Anı | Görüntüleme : 700 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

A-Z PSP Video Converter 5.39 unattended full

Resim
A-Z PSP Video Converter ile neredeyse tüm video formatlarını PSP (Playstation) aygıtınızda kullanabilmek için dönüştürebilirsiniz. Bu dönüştürme işlemi sırasında dilerseniz video üzerinde boyutlandırma, kesme, bitrate değiştirme, ses arttırma&azaltma gibi düzeltmeler de yapabilirsiniz.

A-Z PSP Video Converter aynı zamanda Youtube, Google Video, MySpace gibi sitelerden video indirip, dilerseniz bunları otomatik olarak dönüştürebiliyor. Altyazı ekleyebilme ve düzenleme, resim düzenleme, videodan ekran görüntüsü alma, dönüştürme işleminden önce önizleme yapabilme vb.. çok gelişmi özellikleri de barındıran A-Z PSP ...
Read more : A-Z PSP Video Converter 5.39 unattended full | Görüntüleme : 1381 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Yazılımlar

Bilkentli Araştırmacılardan Bir Dünya Rekoru

Bilkent Üniversitesi’nde görevli araştırmacılar, 85 milyon bilinmeyen içeren dünyanın en büyük bilişimsel elektromanyetik problemini çözerek bir dünya rekoruna imza attılar.
Önceki rekorda da isimleri bulunan araştırmacıların son çalışmaları, savunma sanayinde radar, uydu ve uzaktan algılama sistemlerinde çok daha ileri teknolojilerin geliştirilmesi aşamalarında da kullanılabilecek.

Çalışma, daha az elektromanyetik dalga yaydığından insan sağlığına daha az zarar verecek cep telefonu, bilgisayar gibi cihazların yapımından, çok hassas tıbbi görüntüleme cihazlarının üretilmesine kadar pek çok alanda yenilikler getirecek.
Çalışma, ...
Read more : Bilkentli Araştırmacılardan Bir Dünya Rekoru | Görüntüleme : 1653 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Unakıtan'dan şok sözler | VİDEO

İşte AKP'nin "gerçek yüzü". Kahvaltı masasında bulunan açık mikrofondan bakın hangi sözler yansıdı?

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın 2007 yılı bütçe uygulamalarıyla ilgili basın toplantısı öncesinde kahvaltı masasında bulunan açık mikrofona Bakan ve Bürokratlar arasında ilginç diyaloglar yansıdı.

YÖK Başkanı ile ilgili olarak bürokratın “Yeni YÖK başkanının havası değişmiş. Gayet güzel sözler söylüyor?” cümlesine Unakıtan’ın verdiği yanıt diyalogun çarpıcı örneklerinden: “İsterse söylemesin...”

İşte o konuşma;

- Metin Kilci: Dün ulaştırma bakanı ile görüştüm efendim. bu ...
Read more : Unakıtan'dan şok sözler | VİDEO | Görüntüleme : 851 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Haberler

Cumhuriyet'in o karikatürleri

Kart ve Temoçin için 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla soruşturma açıldı.

Karikatürist Musa Kart ve Zafer Temoçin için Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan karikatürleri nedeniyle, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla soruşturma açıldı.

Şişli Cumhuriyet Savcılığı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili olarak Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan karikatürleri nedeniyle Musa Kart ile Zafer Temoçin hakkında Adalet Bakanlığı'nın izniyle soruşturma başlattı. Savcılığa ifade veren çizerler, haklarında dava açılması halinde 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü, 16 yaşındaki oğlu Emre Gül ...
Read more : Cumhuriyet'in o karikatürleri | Görüntüleme : 1060 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

AKP-MHP türbanda anlaştı

AKP ve MHP heyetleri anayasada gerekli düzenlemelerde mütabakata vardı.

AKP ve MHP uzlaştı, 10. ve 42. maddeler değişecek.

AK Parti ve MHP yöneticileri arasında yapılan görüşmede, ''Genel çerçevede bir mutabakata varıldığı'' bildirildi.

Yaklaşık 2 saatlik görüşmenin ardından ortak bir açıklama yaptılar.

Ortak açıklamada şunlar kaydedildi:

“Konu yüksek öğretimde kanayan bir yaradır. Bunun mutlaka çözülmesi gerekmektedir. İki parti müteakip defalar bu yasaya karşı olduğunu çok değişik tepkilerle kamuoyuna açıkça ifade etmişlerdir. Konu iki parti tarafından ...
Read more : AKP-MHP türbanda anlaştı | Görüntüleme : 645 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

İpekçi: Başbakana tapacağım

Hülya Avşar'ın programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler dizdi.

Türkiye'yi yurt dışında temsil ediş tarzı nedeniyle Erdoğan'ı çok beğendiğini belirten Cemil İpekçi, bir ilginç istekte bulundu.

* Babam cinsel tercihimi öğrenince "Beni dört duvar arasında yaptıkların değil, hayatta yaptıkların ilgilendiriyor" dedi. İlk göz sürmemi de o almıştı zaten...

* Babam hayatta üç farklı evladı olduğu için hep şükretti. Biz üç kardeşiz. Ben, erkek kardeşim ve ablam...

AKP'YE NEDEN YAKIN?

* AKP'nin muhafazakar tavrını seviyorum. ...
Read more : İpekçi: Başbakana tapacağım | Görüntüleme : 608 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46435 başlık • Toplam 25115 üye

x