Zaman: Pzr May 24, 2026 5:56

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Oyunu Bozuyorum

Oyunu Bozuyorum

Cemil İpekçi'yi konuşmamızı istiyorlar.

Ama yalnızca ahmaklar birilerinin konuşulmasını istediği şeyleri konuşur.

Biz Cemil İpekçi'nin konuşulmasını isteyenleri konuşacağız.

Cemil İpekçi'nin PR'ını yapan, onunla röportajlar yapılması için gazetecilere aracı olan kimdir?

Nişantaşı Reasürans Çarşısı'nda sıkça birlikte oturduğu Feride Edige.

Feride Edige kimdir?

Betül Mardin'in yetiştirmesidir.

Betül Mardin kimdir?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya'sının PR danışmanıdır.

Baksanıza nasıl ilginçleşiyor iş.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, George Cloony'nin nasıl oluyorsa kendisine benzettiği bir Cumhurbaşkanı'dır.

Köşkte gazetecilere verdiği yemeklerin ...
Read more : Oyunu Bozuyorum | Görüntüleme : 1773 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Açık İstihbarat

Fethullahçı işadamları Diyarbakır’a yükleniyor

Fethullahçı işadamları Diyarbakır’a yükleniyor

DİYARBAKIR’da AKP-DTP çekişmesini anlayabilmek için bazı ayrıntılara girmek gerekiyor. AKP ’kuşatma’ için bastırırken, DTP de ’savunma’ modelleri uygulamaya çalışıyor.

DTP’li Büyükşehir Belediyesi, ’Deniz Feneri’, ’Kimse Yok mu’, ’Cansuyu’ ve ’İnsani Yardım Vakfı’ gibi dinci yardım kuruluşlarının faaliyetlerine karşı bundan bir süre önce ’Yoksullukla Mücadele ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’ni kurmuş... Buna kısa adıyla ’Sarmaşık’ deniliyor. İlk olarak dört mahallenin yoksulluk haritası çıkartılmış; işsiz, sakat ve hasta gibi vatandaşların yararlanabileceği bir ’Gıda ...
Read more : Fethullahçı işadamları Diyarbakır’a yükleniyor | Görüntüleme : 1051 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Başbakan’ın dilini...

Başbakan’ın dilini...

İYİ ki Başbakan dilini tutamıyor.

Tutsa, birçok niyetini bilemezdik.

Ama o bir anda açıklayıveriyor.

İşte; bizler türbanın "siyasi simge" olduğunu yazıp-çizdikçe yalanlayan Başbakan kendisi açıkladı:

"Türban siyasi simgeyse suç mu?.."

Ve ekledi:

"Bunu anayasaya koyacağız..."

Yani biz bu kadar güzel anlatamazdık.

Diline sağlık.

*

Başbakan söylediğine göre, herhalde artık anlamış olmanız gerekiyor:

Bir; türban siyasi simge...

İki; türban anayasaya girecek...

Böylece laik cumhuriyet karşıtlığının simgesi türban anayasada güvence altına alınacak ki, bu ...
Read more : Başbakan’ın dilini... | Görüntüleme : 773 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Milletvekili çocukları da Yurtkur'dan kredi almış

Yurtkur, 2006-2007 eğitim-öğretim döneminde başvuruda bulunan 54 milletvekili çocuğundan 11'ine kredi ve burs verdi. Yurtkur'un ayrıca, 28 Yargıtay, Danıştay, Denetim Kurulu Üyesi çocuğu ile 80 hakim-savcı çocuğuna da öğrenim kredisi verdiği belirlendi.

Yurtkur, 2006-2007 eğitim-öğretim yılında öğrenim kredisine hak kazanan öğrencilerin sosyo-ekonomik profilini belirledi. Buna göre, öğrenim kredisi kazanan öğrencilerin velilerinin meslek gruplarına bakıldığında, en geniş kesimi yüzde 29.16 ile emekli, dul, yetim, gazi, ihtiyarlık maaşı alanlar oluşturdu.

54 MİLLETVEKİLİ ÇOCUĞU BAŞVURMUŞ

Bunu yüzde ...
Read more : Milletvekili çocukları da Yurtkur'dan kredi almış | Görüntüleme : 645 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Gecelik Faizde Dünya Şampiyonuyuz

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu yarın yapacağı toplantıda gecelik faiz oranlarında indirim konusunu görüşecek. Toplantıdan çıkacak olası bir indirim kararı, faizde dünya rekortmeni olan Türkiye'nin bu konumunu etkilemeyecek.

İstanbul'a taşınma tartışmaları sürerken Merkez Bankası Para Politikası Kurulu yarın yapacağı toplantıda gecelik faiz oranlarında indirim konusunu görüşecek. Toplantıdan çıkacak olası bir indirim kararı, faizde dünya rekortmeni olan Türkiye'nin bu konumunu etkilemeyecek.

-'Dünyanın en yüksek faizini veren ülke' özelliğini koruyan Türkiye, Merkez Bankası'nın Eylül'den bu yana ...
Read more : Gecelik Faizde Dünya Şampiyonuyuz | Görüntüleme : 1034 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Türkeş'i idamdan kim kurtardı?

27 Mayıs darbesini gerçekleştiren MBK , Türkeş'i kurşuna dizme kararı almıştı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) ilk Sovyetolog unvanlı elemanı Özbek asıllı istihbaratçı Enver Altaylı'nın anıları kitap haline getirildi. Gazeteci İrfan Ülkü tarafından hazırlanan kitapta Enver Altaylı 90'lı yıllarda Türkiye'nin Kuzey Afganistan'da bir Türk devleti kurmanın eşiğinden döndüğünü itiraf etti.

Altaylı, Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Başbakan Süleyman Demirel'i ikna ederek, Mezarı Şerif merkezli Türkiye benzeri bir devlet kurma aşamasında son noktaya geldiklerini ancak Özal'ın ölümünün ...
Read more : Türkeş'i idamdan kim kurtardı? | Görüntüleme : 918 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Şirinler Komünisttir

ŞİRİNLER KOMÜNİSTTİR!

Şirinler, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük beğeni toplayan ve çocuğundan yaşlısına herkesin en sevdiği çizgi filmlerden biri.

İşte ilk bölümü 1958 yılında yayınlanmaya başlayan yani bu sene 50. yaşına basan Şirinler için tüm dünyada ilginç bir iddia tartışılıyor. O çok sevdiğimiz Şirinler, Komünizm’i mi anlatıyor?

ABD’de uzun yıllar bu gerekçeyle yasaklanan Şirinler’in komünizm kodları:

- Şirinler'in İngilizce yazılımı Smurf'tur, bu da "small men under red flag" yani 'kızıl bayrak altında ...
Read more : Şirinler Komünisttir | Görüntüleme : 948 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Steve Jobs'dan Dokunaklı konuşma Türkçe altyazılı

Steven Paul Jobs : Apple Computer'in mimarıdır ve bilgisayar sanayisinin önderlerindendir. Pixar Animasyon Stüdyoları'nın kurucusudur.

Birinci kısım

İkinci kısım

Biz etrafla boğuşurken bu adamlar hiç bir şeyden yılmıyor (adamın başına gelenlere bakın), çalışıyor ve dünyayı değiştirecek işler yapıyorlar.

Bjarne Stroustrup (C++ programlama dilini bulan amca) "Medeniyetimiz yazılım üzerine konuçlanmıştır" der. Ne kadar doğru bir laf!
Read more : Steve Jobs'dan Dokunaklı konuşma Türkçe altyazılı | Görüntüleme : 1311 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Kalemler&Kılıçlar - 13 / 01 / 08

Gazeteci İdris Akyüz soruyor, Prof. Dr. Yalçın Küçük yanıtlıyor…

http://img182.imageshack.us/img182/2620/kkktk3.jpg

Tek parça görüntü izle!

Tek parça görütü için MansurSah arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Görüntü: XVID 29.97fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 101Kbps
Süre: 50 dk. 58 sn.
Boyut: 299 MB
Çözünürlük: 528x400

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Read more : Kalemler&Kılıçlar - 13 / 01 / 08 | Görüntüleme : 2979 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Kalemler ve Kılıçlar

Eski Seçim Müzikleri

Merhabalar öncelikle bize bu güzel siteyi sunduğunuz için teşekkürler.Benim sizden ricam tüm siyasi partilerin eski seçim müziklerini sitenizde yayınlamanız.Hepsi olmasa bile DYP, ANAP gibi partilerinkini yayınlarsanız çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER.
Read more : Eski Seçim Müzikleri | Görüntüleme : 2180 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148882 ileti • Toplam 46435 başlık • Toplam 25115 üye

x