Zaman: Pzr May 24, 2026 3:55

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İsrail'den Türkiye'ye destek

Büyükelçi Lavy: Türkiye ile stratejik ilişkilerimizi Kuzey Irak’taki Kürtlere yardım için feda etmeyi düşünürsek son derece aptalız demektir.

ABD Başkanı George W. Bush’un İsrail gezisi sürerken, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabby Lavy Kuzey Irak sorunu ile ilgili çok net mesaj verdi. Lavy bugün Sağlık İş Sendikasını ziyareti sırasında, "Türkiye ile stratejik ilişkilerimizi Kuzey Irak’taki Kürtler için feda etmeyi düşünürsek son derece aptalız demektir” dedi. Görüşmenin basına kapalı bölümünde de Başoğlu ile Lavy arasında gerginlik ...
Read more : İsrail'den Türkiye'ye destek | Görüntüleme : 705 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Nelly Furtado'nun Muhlis Akarsu’dan çaldığı müzik YouTube’da

Nelly Furtado’nun “Wait For You'' adlı parçasının Akarsu’dan çalındığı anlaşıldı.

Nelly Furtado’nun “Wait For You'' adlı parçasının Muhlis Akarsu’nun seslendirdiği “Allah Allah Desem Gelsem'' türküsünden çalındığı YouTube’daki yer alan bir video sayesinde anlaşıldı.

Portekiz asıllı Kanadalı şarkıcı Nelly Furtado’nun 2006’da piyasaya sürdüğü “Loose'' albümündeki “Wait For You'' adlı parçası çalıntı çıktı. Parça, Türk halk müziği sanatçısı Muhlis Akarsu’nun seslendirdiği “Allah Allah Desem Gelsem'' adlı anonim bir türküden alındığı anlaşıldı. Olay, bir kaç ayrı ...
Read more : Nelly Furtado'nun Muhlis Akarsu’dan çaldığı müzik YouTube’da | Görüntüleme : 1774 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

C Plânı - 5 Ocak / Yekta Güngör ÖZDEN

Gazeteci-Yazar / Ekonomist Ahmet YILMAZ soruyor, birbirinden değerli konuklar yanıtlıyor. Kültür-Sanat-Politika için, bir C Plânı arayanlar için...

Konuk: Anayasa Mahkemesi Eski Başkanlarından Yekta Güngör ÖZDEN

http://img444.imageshack.us/img444/7850/cpcd7.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 97Kbps
Süre: 65 dk. 15 sn.
Boyut: 259 MB
Çözünürlük: 528x400

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Parça I
Parça II
Parça III
Read more : C Plânı - 5 Ocak / Yekta Güngör ÖZDEN | Görüntüleme : 1909 | Yanıtlar : 1 | Dizin : C Plânı

KPSS yönetmeliği değişti

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelikte Değişiklik

9 Ocak 2008 ÇARŞAMBA
Resmî Gazete
Sayı : 26751

YÖNETMELİK

Karar Sayısı : 2007/12991

Ekli “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”in yürürlüğe konulması; Devlet Bakanlığının 16/11/2007 tarihli ve 17459 sayılı yazısı üzerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 217 sayılı Devlet Personel Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümlerine göre, Bakanlar Kurulu’nca ...
Read more : KPSS yönetmeliği değişti | Görüntüleme : 1207 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Eğitim

Daha ilkokul sıralarındalar ama ritim duygularıyla Ceza ya r

İsimleri belli değil.

Hangi okulda okudukları bilinmiyor.

Onlar internetin isimsiz kahramanları.

Bir şarkı söylediler ve internette en çok paylaşılanların arasına girdiler.

Daha ilkokul sıralarındalar ama ritim duygularıyla bir yetenek olduklarını belli ediyorlar.

İlkokulda iki arkadaş, öğretmenlerinin desteğiyle kendi yazdıkları rap şarkıyı, kalemle sıra ile müzik yaparak söylüyorlar.

Şarkının sözleri de rap tadında yazılmış:

1. çocuk

Altına etti Tuvalate gitti Tuvaleti geldi Nefesini tuttu Sigarasını yuttu kendini aldı Havasına vardı
baba ben geliyorum geliyorum gidiyorum sarhoş ...

giris sorunlari

merhaba

Siteye giris yapiyorum.kalemler ve Kliclara gidip dosya cekmek isteyince siteye giris yapmalisiniz
uyarisiyla tekrar giris islemleri yapmak zorunda kaliyorum.

Bunu bir duzeltseniz.
selamlar
Read more : giris sorunlari | Görüntüleme : 1386 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Karlı Dağlardaki Sır | Bölüm 1 - 5

Resim

Karlı Dağlardaki Sır

Dünya'da ilk kez TRT'de…

Orta Asya'da 10 bin kaya üzerindeki 100 bin resim, ilk kez TRT tarafından görüntülendi.

Belgeselle birlikte Orta Asya'daki Saymalıtaş'ta yer alan 10 bin kaya üzerine çizilmiş 100 bin kaya resmi gün ışığına çıkıyor.

Yapımcılığını Servet Somuncuoğlu'nun üstlendiği belgesel için Rusya, Moğolistan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan ve Türkiye'de yapılan çalışmalarda incelemeler 138 gün, çekimler ise 93 gün sürdü.

Tanrı Dağları'nın uzantısı olan Ala Dağlarda, 3 bin 500 rakımdaki ...
Read more : Karlı Dağlardaki Sır | Bölüm 1 - 5 | Görüntüleme : 7498 | Yanıtlar : 24 | Dizin : Belgesel Filmler

ERKEN SEÇİM sürprizi

AK Parti kulisleri erken seçim ihtimalini konuşuyor. Yerel seçimlerin sonbaharda yapılması planlanıyor

28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından 2009 yılının Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlerin öne alınarak bu yıl sonbaharda yapılması için AK Parti'nin çalışma başlattığı öğrenildi

BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÖNE Mİ ALINIYOR

Buna göre Mart ayına kadar TBMM Genel Kurulu'na mahalli idareler seçiminin sonbaharda yapılmasının önünü açacak bir anayasa değişikliğinin getirilmesi için düğmeye basıldığı bildirildi. Ankara kulisleri mahalli idareler seçimlerinin öne ...
Read more : ERKEN SEÇİM sürprizi | Görüntüleme : 605 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Telefon kapattıran soru

DTP Diyarbakır İl Başkanı çok sinirlendi. O kritik soru kendisine soruldu

Diyarbakır'daki hain saldırı hakkında "Olayın faili durumundaki PKK'yı kınıyorsunuz öyle mi?" sorusuna sinirlenen DTP'nin Diyarbakır İl Başkanı Hilmi Aydoğdu telefonu gazetecinin yüzüne kapattı.

DTP Diyarbakır İl Başkanı Aydoğdu, daha önce patlamayı kınayan bir açıklama yapmıştı.

PKK'nın "Bu saldırıyı bizim araştırmamıza göre yerel bağımsız otonom grupların yaptığı bir eylemdir. Özür diliyoruz" açıklamasını hatırlatılarak "Bu durumda önceki açıklamanıza göre olayın sorumlusu olan PKK'yı kınıyorsunuz öyle mi?" ...
Read more : Telefon kapattıran soru | Görüntüleme : 701 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

PKK ortak düşman

Cumhurbaşkanı Gül, ABD Başkanı Bush ile buluştu. Toplantıdan tek sonuç çıktı: PKK ortak düşman.

BD Başkanı George W. Bush, Türkiye ile ABD'nin "ortak düşman PKK'ya karşı işbirliğinin devam edeceğini" söyledi ve Türkiye'yi "ABD'nin stratejik ortağı" olarak niteledi.

Gül ve Bush, ikili görüşmenin ardından Beyaz Saray'ın bahçesinde South Lawn'da ortak açıklama yaptılar. Başkan Bush, "Türkiye ile ortak düşmanımız PKK'ya karşı savaşta işbirliğimiz devam ediyor. PKK, Türkiye'nin, Irak'ın, ABD'nin ve barış içinde yaşamak isteyen herkesin ortak düşmanıdır. ...
Read more : PKK ortak düşman | Görüntüleme : 618 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x