Zaman: Pzr May 24, 2026 3:55

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İŞTE O BOMBACI

Diyarbakır'da çocukları öldüren teröristin resimleri bulundu. İşte o terörist...

Diyarbakır Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi’nde saldırıya ilişkin 8 kişinin sorgulaması devam ederken, bombacı Erdal P. polisteki sorgusunda ağlayarak ifade veriyor.

Diyarbakır’da 6 kişinin ölümü 67 kişinin yaralanmasına neden olan bombalı aracı yerleştiren 23 yaşındaki Erdal P. polisteki sorgusunda zaman zaman ağlıyor.

BU ÇOCUĞU BABASIZ BIRAKMAYA NE HAKKIN VAR?

Bombanın öldürdüğü 5 gencin, olay yerinin ve cenazelerin basına yansıyan fotoğraflarını zanlı Erdal P.’ye gösteren polislerin, "Bak bu ...
Read more : İŞTE O BOMBACI | Görüntüleme : 746 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

İran Vanayı Açıyor

İran doğamgazın vanasını kademeli olarak açma kararı aldı.

İran petrol bakanlığından bir yetkili, Türkiye'ye verilen doğal gazın, yakın zamanda aşamalı olarak artırılacağını söyledi.

Yetkili, bunun ne zaman olacağı konusunda ise bir tarih vermedi.

Yetkili, Türkiye'ye verilen gazın tamamen kesilmediğini, az miktarda da olsa gaz akışı olduğunu söyledi.

Gaz akışındaki sıkıntıya ise İran'ın "Türkmenistan'dan aldığı gazda sorun yaşanması ile kış koşullarına bağlı iç tüketimdeki artışın" neden olduğunu belirten yetkili, Türkmenistan yetkilileri ile gaz akışının normale dönmesine ...
Read more : İran Vanayı Açıyor | Görüntüleme : 561 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Osman Sınav'ın Pars'ı tartışılır

http://image.haber7.com/haber/59995.jpg
Osman Sınav'ın son filmi Pars'ın galası dün gece yapıldı. Filmi izleyenlerin tepkileri gösterdi ki bu film çok tartışılacak. Öte yandan galadan en karlı çıkanlar 'çeteler' oldu...

Osman Sınav'ın son filmi Pars'ın galası dün gece Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da gerçekleştirildi.

Oldukça etkileyici sunumla (Osman Sınav'dan yeni bir efsane gibi iddialı söylemle) vizyona hazırlanan filmin galasında herkes heyecanlı bir beklenti içindeydi.

Aralarında bir çok ünlü simanın bulunduğu davetliler Osman Sınav'dan oldukça farklı ve ...
Read more : Osman Sınav'ın Pars'ı tartışılır | Görüntüleme : 915 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Jeopolitik Analiz - 5 Ocak / Hûlki CEVİZOĞLU

Doç. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU tarafından hazırlanan Jeopolitik Analiz Türkiye ve dünya gündemini farklı bir boyut da inceliyor… Ülkelerin uzun vadede yapmış oldukları tüm stratejik çalışmaları değerlendiren program, her hafta farklı konu ve konuklarla uzun soluklu yayın saati ile tüm tartışılan konuları masaya yatırıyor… Gerçeklerin konuşulup; yarının cevabını arayan Jeopolitik Analiz programı ART'de.

Konuk: Araştırmacı/Yazar/Gazeteci/Suncu - Hûlki CEVİZOĞLU

Google Video'dan tek parca izle:

http://img402.imageshack.us/img402/2021/jeozz7.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps [Stream ...
Read more : Jeopolitik Analiz - 5 Ocak / Hûlki CEVİZOĞLU | Görüntüleme : 4791 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Jeopolitik Analiz

Atatürk Sevgisini Sömürerek Para Kazanmak

Bu yazıda bahsedilen siteler: WhoShouldLiveAgain.com ve VoteTheBestLeader.com.

Geçen aylardan birinde bir site peydah olmuştu da heyecanlandırmıştı milleti: WhoShouldLiveAgain.com diye bir anket sitesi. Kimin tekrar yaşamasının güzel olacağı konusunda tek bir anketten oluşan bir siteydi ve listede Mustafa Kemal Atatürk de vardı! Hemen heyecanlanıp siteye koştu herkes - hatta itiraf edeyim ben bile heyecanla girdim siteye ve oyumu kullandım. Atatürk'e oy vermiş olmanın gururuyla siteyi kapattım sonra.

Yalnız siteyi kapattıktan hemen sonra aklıma bir şey geldi: ...
Read more : Atatürk Sevgisini Sömürerek Para Kazanmak | Görüntüleme : 1359 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 06.01.2008

Şimdiki Zaman - 06.01.2008

Görünüş Aldatıcıdır. Araştırmak Görevdir…

Hakikatin Arandığı Zaman Dilimi ŞİMDİKİ ZAMAN’da

Gürkan Hacır düşünen” konuklarıyla her hafta tarih, politika, bilim ve felsefede hakikatı sorguluyor

Bu haftanın konuğu Araştırmacı-Yazar Murat Çulcu

"Resmi tarih inandırıcılığını yitirdi mi?"

"Büyük Ortadoğu Projesi 250 yıldır var"

"Geçmişteki güdümlü Hilafet bugünkü Ilımlı İslam'dır"

"BOP ve Osmanlı'nın coğrafyası aynıdır"

"İttihat ve Terakki halen yaşıyor mu?"

"İttihat ve Terakki nasıl bir örgüttür?"

İzle:

...
Read more : Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 06.01.2008 | Görüntüleme : 2967 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Şimdiki Zaman

Kadınlara reçete: Ev işi yapın!

Ev işleri yapmak, kadınlarda yumurtalık kanseri riskini azaltabiliyor
Resim

Tıp dünyası ev hanımlarını sevindirecek bir tespiti konuşuyor; Ev işleri yapmak, kadınlarda yumurtalık kanseri riskini azaltabiliyor.

Evi süpürüp toz alın
Avustralyalı ve Çinli bilim adamlarının, Uluslararası Kanser dergisinde yayımlanan araştırmalarının sonucuna göre, toz almak ve elektrik makinesiyle evi süpürmek yumurtalık kanserinin önlenmesine yardımcı olabiliyor.

Avustralya'daki Curtin Üniversitesi'nden araştırma grubunun başkanı Colin Binns, 2 yıl boyunca 900 Çinli kadın üzerinde yapılan çalışmaları sonucunda, artan fiziksel faaliyetin yumurtalık ...
Read more : Kadınlara reçete: Ev işi yapın! | Görüntüleme : 1757 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bir Öğrencimin Bana Öğrettikleri

Kaliforniya’da Long Beach şehrindeki Eyalet Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak ders verirken, aynı sömestrde benim iki dersimi alan bir kız öğrencim dikkatimi çekmeye başlamıştı. Bu genç bayanın şu özelliklerinin farkına varmıştım: Her şeyden önce çok güzel bir kızdı; gözüm gayri ihtiyari ona gidiyordu. İkinci olarak çok iyi bir öğrenciydi; bütün sınav ve ödevlerde en yüksek notu o alıyordu. Ayrıca, çok hanımefendi, çok nezih bir kişiliği vardı. Bölümün bir pikniğinde kız öğrencimin nişanlısıyla tanıştım ve itiraf edeyim, ...
Read more : Bir Öğrencimin Bana Öğrettikleri | Görüntüleme : 833 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

GİZLİ numaralardan kurtulmanın yolu

Görünmeyen numaralardan sıkıldı iseniz ve bunların sizi aramasına engel olmak istiyorsanız bir çözüm yolu var. GİZLİ numara sizi arayamıyor, üstelik karşıya bir de sesli mesaj gidiyor
Bu hizmeti şimdilik sadece Turkcell veriyor. Turkcell, bu konuda Haber 7'ye şu açıklamayı yaptı:

"Gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istemeyen müşterilerimiz ücretsiz olan bu servis aracılığıyla gizli numaralardan gelen çağrıları rahatlıkla engelleyebilecekler.

Servisin kullanılması durumunda gelen arama telefon çalmadan otomatik olarak geri çevrilecektir.

Arayan kişi "Aradığınız kişi gizli ...
Read more : GİZLİ numaralardan kurtulmanın yolu | Görüntüleme : 811 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x