Zaman: Pzr May 24, 2026 3:26

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Burstan Mağaza Kapatmaya Uzanan Bir Başarı Öyküsü

İngiliz kökenli moda merkezi Harvey Nichols, 2006 yılında İngiltere’den sonra Türkiye’de de bir mağaza açtı.

Mağaza, lüks alışveriş merkezi Kanyon’da bulunuyor...

Net 8 bin metrekare kapalı alana sahip. İsterseniz siz buna ‘80 adet 100 metrekarelik daire’ de diyebilirsiniz.

Üç katlı mağaza için 13 milyon dolar harcandı.

300 kişi çalışıyor.

300’den fazla marka ve 150 bin çeşit ürün yer alıyor.

En pahalı ürün 14 bin dolara satılan Bottega Veneta marka çanta.

En ucuz ürün ise 20 ...
Read more : Burstan Mağaza Kapatmaya Uzanan Bir Başarı Öyküsü | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Sudokulu Sanal Masaüstülü Flash Bellekler

Bellek üreticisi Kingston Technology yeni ürününe sudoku oyununu eklerken, Migo'yla da sanal masaüstü oluşturma imkânı veriyor.

Resim

DataTraveler Mini Fun ve DataTraveler Mini-Migo Edition adlı USB flash bellek sürücüleri 4 GB’a kadar kapasitelerle piyasaya sürüldü.

DataTraveller Mini Fun 'a daha önce içinde bulunan Big Fish Game ve Atlantis’e ek olarak tüm dünyada popüler olan Sudoku da eklendi.

Ürünün Migo Edition versiyonu ise kullanıcılara farklı bilgisayarlarda kendi masaüstünü kullanma imkanı veriyor. Migo'yu kendi ...
Read more : Sudokulu Sanal Masaüstülü Flash Bellekler | Görüntüleme : 1317 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Hüsnü'yü YAKAN nafaka

ResimHüsnü-Nazire Şenlendirici çiftinin boşanma davası çok şenlikli geçecek!.
Nazire Hanım boşanmak için eşi Hüsnü Şenlendirici'den, 2 milyon YTL tazminat ve aylık 27 bin 500 YTL nafaka talep etti..

8 Şubat'taki boşanma davası sonrası sevgilisi Deniz Seki ile özgürlüğüne kavuşma hayalleri kuran Şenlendirici, eşi Nazire Hanım'dan gelen haberle yıkıldı! Nazire Hanım, mahkemeye sunacağı dilekçesinde, eşini çok sevdiğini ve eşinin geçici bir ilişki yaşadığı Seki ile sadece gönül eğlendirdiğini belirterek, ayrılmak istemediğini söyleyecek.

GURURUM AYAKLAR ALTINDA

Nazire ...
Read more : Hüsnü'yü YAKAN nafaka | Görüntüleme : 715 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Babası Ölmüş ve Dirilmiş!

http://www2.internethaber.com/images/news/53970.jpg

Banu Zorlu babasının öldüğünü ve ardından canlandığını söyledi.
Şarkıcı Banu Zorlu, 6 yıl önce yaşamını yitiren yönetmen babası Eser Zorlu’nun bir kez ölüp dirildiğini anlattı

Babam 1996 yılında bir kalp krizi geçirmişti. Önce babamın öldüğünü söylediler. Ama ikinci müdahaleden sonra hayata döndü.

Yaşadıklarını “Bir kara deliğe girdim. Sonra bütün cami ve kiliseleri gezdim. Ruhum bedenden ayrılınca kendimi daha özgür hissettim. Sonra doktorları gördüm” sözleriyle anlatmıştı.İkinci krizde ise kendisini kaybettik

Resim
Read more : Babası Ölmüş ve Dirilmiş! | Görüntüleme : 1069 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Google Earth Professional 4.0.2737 + Crack + Patch

Resim
Aydaki uydulardan kendi evinizi görmeye ne dersiniz? Evet, inanılmaz olduğu kadar da gerçek bir durumla karşı karşıyayız. Google, aslında çoğumuzun hayal ettiğimiz, ama olmaz dediğimiz işi yapmış. Eskiden sadece filmlerde gördüğümüz ve şaşırdığımız işleri artık kendi kişisel bilgisayarımızla da yapabileceğiz. Belirlediğimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriş merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herşeyi gösteriyor bize Google. Google Earth'ın ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, 3 boyutlu bir dünya üzerinde istediğiniz noktalara ...
Read more : Google Earth Professional 4.0.2737 + Crack + Patch | Görüntüleme : 2636 | Yanıtlar : 36 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

En erkek...

En erkek...

BİZ okurlarımla Cemil İpekçi’yi "en erkek" seçtik.

"En erkek ne?" derseniz...

Diyelim ki; en erkek aydın.

Televizyonlara çıkıp öyle "Ben AKP’ye oy vermedim ama" ya da "Ben AKP’li değilim ama" diyerek, peşinden AKP yalakalığı yapanlardan değil.

"Ben eşcinselim" diyor:

"Eşcinsel muhafazakár..."

Açık ve net...

Yiğitçe...

Ya öbürü?..

Öbürü yalancı.

*

Ayrıca; en erkek seçmen...

Açıkça söylüyor AKP’yi desteklediğini.

Oysa bilirsiniz, AKP 22 Temmuz seçimlerinde yüzde 46 küsur oy aldığında, yani karşıdan gelen ...
Read more : En erkek... | Görüntüleme : 842 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Avast!4proEdition4.7.1074(English &Turkish) Aspirin

vast! Professional Programının Ayrıntılı Özellikleri :

Tüm 32 ve 64 bit tabanlı işletim sistemlerini destekleyebilme.

Anlık tarama desteği ile bilgisayarınıza o an bulaşmaya çalışan virüsleri de tespit edebilme.

Posta istemci programlarını da destekleyen gelişmiş e-posta tarayıcısı.

Program erişimi tarayıcısı ile programlara o anda bulaşmaya çalışan virüs hareketlerini de tanıyıp engelleyebilme.

Tema destekli gelişmiş kullanıcı arabirimi (Ürünün programcıları ve sevenleri tarafından hazırlanmış tema eklentilerini buradan önizleyip, indirebilirsiniz).

Senaryo engelleyicisi ile internetteki tüm sayfalara gizlenen zararlı kodları ...
Read more : Avast!4proEdition4.7.1074(English &Turkish) Aspirin | Görüntüleme : 1618 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Yazılımlar

ACDSee 10 Photo Manager v10.0 Build 219

En popüler resim gösterici olan ACDSee programının en son sürümü.

ACDSee hızlı ve 50'den fazla multimedya, ses, arşiv ve video biçimini (JPG, GIF, MP3, ZIP, MPEG gibi) destekleyen gelişmiş bir resim göstericisidir.

Bu program ile resimlerinize kırmızı göz düzeltmesi, imaj keskinlendirmesi, parlaklık, doygunluk, renklilik, karşıtlık, tebeşir etkisi, ve çevirme gibi efektler ve düzenlemeler yapmanıza da imkan verir.Eğer elinizde bol bol resimler varsa ACDSee programını bilgisayarınızda mutlaka bulundurmalısınız..Bu mükemmel grafik aracı, resim görüntülemede ve birden fazla ...
Read more : ACDSee 10 Photo Manager v10.0 Build 219 | Görüntüleme : 1687 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Yazılımlar

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x