Zaman: Cum May 22, 2026 19:14

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sahur Yeri

Kurallar: Aynı şeyler işte, yormayın beni şimdi.
Not: Üst üste mesaj yazılabilir. :)

Read more : Sahur Yeri | Görüntüleme : 9418 | Yanıtlar : 71 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

NBC dizileri ücretsiz indirilebilecek

http://image.haber3.com/haber/113970.jpg

Amerikan NBC kanalı programlarını internetten ücretsiz dağıtacak.

ABD'de geleneksel televizyon izleyicisinin giderek azalması karşısında NBC kanalı, Kasım'dan itibaren popüler program ve dizilerinin kişisel bilgisayar ve diğer cihazlara ücretsiz indirilmesi hizmeti başlatıyor.

NBC'nin "Heroes" ve "The Tonight Show With Jay Leno" gibi programlarının da dahil olduğu yeni hizmetten faydalanmak isteyenler, programlar televizyonda yayınlandıktan sonra bilgisayarlarına indirebilecekler.

NBC Dijital Eğlence Bölümü Başkan Yardımcısı Vivi Zigler, başlatacakları hizmetle, beğendikleri programları nerede, nasıl ve ne zaman tüketeceklerini daha ...
Read more : NBC dizileri ücretsiz indirilebilecek | Görüntüleme : 1204 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinema & Tiyatro

10. Bölüm Yorumları

Sezonun ilk bölümleri genelde heyecansız ve gıcık geçer ama Kurtlar Vadisi bugün kendini aştı.

Bölüm baştan sona nefes kesiciydi ama son 10 dk enfesti. Tamer'in hainliğini beklerdim ama Abdülhey'i görünce 'Sende mi Brütüs?' demekten kendimi alamadım. ileriki bölümlerde Polatla karşı karşıya gelecekleri aşikar. Polat ölmeyeceğine göre iki seçenek birincisi Abdülhey mefta, ikinci seçenek Polat oturup bizim beklemeyeceğimiz bi şekilde onu ikna edecek, tabii ki bekleyeip göreceğiz.

Polat çok ama çok sinirlendi. Dağıtacak ortalığı gibime geliyor. ...
Read more : 10. Bölüm Yorumları | Görüntüleme : 819 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Laiklik bu tür görüntülerin olmamasının garantisidir

Bir arkadaşımın beni yönlendirdiği bir web sitesi adresi veriyorum:

http://valeursoccidentales.hautetfort.c ... index.html

Bu siteye girince sayfanın ortalarına doğru

lapidation_stoning_gb.wmv

isimli bir video dosyası göreceksiniz.
Bu dosyada recmedilen kadın görüntüsü var.İzleyip izlememek sizlere kalmış ama izlediğinizde de 22 Temmuz Seçimleri'nden bugüne pekçoğumuzun içine düştüğümüz karamsar ruh hallerimizin biraz daha bizi bunaltacağını göreceksiniz.Ama Türkiye için LAİKLİK kavramının önemine belki eskisinden daha fazla inanacaksınız.

Hepinize sevgiler sunarım.
Read more : Laiklik bu tür görüntülerin olmamasının garantisidir | Görüntüleme : 1117 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Ünlüler Doğarken Bakın NE Demişler! :)

BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik

ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın

MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi?

TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz

ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu?

Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum

EMRAH :
1- Anam bunu km yaptı sana benim babam kim
2- annem yok benim
3- anne yoldan çıkma taammı
4- dr. amca niye sakalım yok benim

ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni ...
Read more : Ünlüler Doğarken Bakın NE Demişler! :) | Görüntüleme : 1114 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

Çocukları Piskopatlığa İten Şarkılar

Çocuk şarkılarının hepsi bir yaştan sonra insani psikopat yapar, çünkü hafızadan atılmaları mümkün değildir.. Ne zaman, hangi şartlarda ezberlenmişlerdir de bu kadar kalıcıdırlar bilinmez..

"Orada bir köy var uzakta,
O köy bizim köyümüzdür.."

Bu şarkı çocuğu psikopat yapmazsa hangi şarkı yapar diye sorarım kendime.. Çocukluktan beri toprak sahibi olmayı, hırsı aşılamış bir şarkıdır.. Ayrıca "Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür.." dizesi çocuğa sahip olunan mallara özen göstermemeyi, ilgilenmemeyi öğütleyen bir dizedir.. Esefle kınıyorum ...
Read more : Çocukları Piskopatlığa İten Şarkılar | Görüntüleme : 1535 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Teste Buyrun : ) Ona Neden Aşıksınız_?

Ona neden aşıksınız_?
Hadi bakalım neler çıkacak cevapları lütfen yazın ...

1-Sevgilinizin evinedoğru yürüyorsunuz oraya varmak için iki yol var.
Biri kısa yol çok kalabalık ve kasvetli.
Diğeri uzun ama yürürken harika manzaralar ve hoş şeyler görebileceğiniz bir yol.Hangii yolu seçersiniz_?

2- Yol üzerinde iki gül ağaçı görüyorsunuz.
Birinde kırmızı güller, birinde beyaz güller var.
Sevgilinize iki ağaçtan topladığınız 20 tane gül götürüceksiniz.
Hangi ağaçtan kaçar tane gül toplarsınız?(20tanesi aynı renkte olabilir yada ikisinin karışımı) ...
Read more : Teste Buyrun : ) Ona Neden Aşıksınız_? | Görüntüleme : 906 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Only The Strong(Güçlülerin Dünyası)

Read more : Only The Strong(Güçlülerin Dünyası) | Görüntüleme : 1405 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer

Fenerbahçe 1 - 0 Inter Milan

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Fenerbahçemiz Inter ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Takımımız 43. dakikada Deivid'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmanın ayrıntıları şöyle:
9' Aurelio'nun ceza sahası sağ çaprazından ortasına Deivid'in kafa vuruşunda kaleci Julio Cesar, topu son anda kornere çeldi.
20' Önder'in sağ kanattan ortasına Kezman, altı pas çizgisi üzerinde dokunamayınca takımımız mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
26' Vederson'un soldan ortasına Kezman, kale alanı önünde dokunamadı. Pozisyonun devamında topla buluşan ...
Read more : Fenerbahçe 1 - 0 Inter Milan | Görüntüleme : 1149 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Futbol

Olympic Marsilya:2 - Beşiktaş:0

Futbol Takımımız, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Olympic Marsilya'ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu.
Veledrome Stadı'nda oynanan mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu'nda Matteo Simone Trefoloni yönetti.

2600 civarındaki gurbetçi taraftarlarımız kendilerine ayrılan tribünde Takımımız'a büyük bir destek verdi.

Olympic Marsilya takımı mücadeleye hızlı başladı ve genelde sol kanattan yaptığı ataklarla savunmamızı zorladı. Rakibin ilk dakikalardaki ataklarını savuşturan Ekibimiz, zaman zaman kanatlardan yaptığı ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı.

İlk yarıda Marsilya ekibinin sert oyunu dikkatlerden kaçmadı. ...
Read more : Olympic Marsilya:2 - Beşiktaş:0 | Görüntüleme : 1171 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Futbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x