Zaman: Cum May 22, 2026 9:06

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Alpha Bank'a casus vetosu

İşi yatıran Yunan bankasındaki emekli casusmuş

BDDK, Yunan Alpha hakkında MİT'ten bilgi istedi. Edinilen bilgiye göre MİT, Abank'a talip olan Alpha'yı inceleyip bankanın yönetiminde, Yunan İstihbarat Teşkilatı'nda üst düzey yöneticilikten emekli olmuş birinin yer aldığını iletti ve satışa engel oldu..

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), Alternatif Bank'ın (Abank), Yunan Alpha Bank'a (Alfa Bank) satışına izin vermemesi piyasaya bomba gibi düştü. Yunan makamlarının Ziraat Bankası'nın Gümülcine'de şube açmasına izin vermesinin ardından BDDK'nın Abank'ın devrini ...
Read more : Alpha Bank'a casus vetosu | Görüntüleme : 901 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

AKP'ye mutabakat, DTP'ye terör uyarısı

Uzatılan eli sıkarız; ama diğer elle askere kurşun sıkılmamalı

Yeni Meclis'in ilk grup toplantısını MHP yaptı. Konuşmasında AK Parti'yi cumhurbaşkanlığı seçiminde mutabakat aramaya çağıran Genel Başkan Devlet Bahçeli, seçim yenilgisini imamlara, aydınlara ve medyaya bağlayan CHP'ye de gönderme yaptı.

"Kendimizi anlatamadığımız yüzde 85'lik bir kitlenin bulunduğu ortadadır." diyen Bahçeli, sözlerinin bir kısmını ise DTP'ye yönelik mesajlara ayırdı. Meclis'in açılışına damgasını vuran DTP'li Ahmet Türk'le tokalaşmasına atıf yaparken, şu uyarıları dile getirdi: "Yeni dönemde yapıcı ...
Read more : AKP'ye mutabakat, DTP'ye terör uyarısı | Görüntüleme : 808 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Ben Gül için oy verdim

En çarpıcı sözler ona ait.. Erkeklerin korkarak söyleyemediğini o dile getirdi.

MKYK toplantısında konuşan Malatya vekili Öznur Çalık, "Oy veren 118 yaşındaki dede 'Kızım ben Abdullah Gül'e oy vermek için geldim' dedi. Biz bu oyu bu olaylardan dolayı aldık" diye konuştu..

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu MKYK'da, Malatya Milletvekili Öznur Çalık'tan, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek geldi.

Çalık, seçim günü sandıkta karşılaştığı 118 yaşındaki bir dedenin, "Kızım ben bu yaşımda Gül'e oy ...
Read more : Ben Gül için oy verdim | Görüntüleme : 764 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Musul'u terör değil 'Saddam Barajı' yıkacak

Irak'ta artarak süren çatışma ve saldırılardan nasibini alan Musul kenti, ülkenin diğer şehirlerinden farklı bir tehdidi de yanıbaşında barındırıyor. Saddam döneminden kalma ülkenin en büyük barajı olan Musul Barajı'nın zayıf zemine kurulmuş olduğunu belirten yetkililer, barajın her an yıkılabileceğini ve böyle bir durumda kentin yüzde 70'inin sular altında kalabileceği uyarısında bulunuyor.

Independent gazetesinde Patrick Cockburn imzasıyla çıkan haberde barajın yıkılması halinde, oluşacak su baskınlarının Dicle havzası üzerinde 300 kilometre boyunca büyük zarar yaratacağı ve ...
Read more : Musul'u terör değil 'Saddam Barajı' yıkacak | Görüntüleme : 747 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

AKP'nin başkan adayı Köksal Toptan

AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın, AKP'li milletvekilleri tarafından TBMM Başkanlığı için aday gösterileceği açıklandı. Toptan'ın ılımlı kişiliği ve eşinin türbansız oluşu nedeniyle ilk turda seçilmesi bekleniyor.

Meclis Başkanlığı adaylığının son gününde AKP adayını açıkladı. AKP Grubu Zonguldak milletvekili Köksal Toptan'ı TBMM Başkan adayı olarak gösterilmesini kararlaştırdı.

Toptan'ın adaylık başurusu ilerleyen saatlerde TBMM Genel Sekreterliği'ne yapılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı yaptığı açıklamada, Toptan'ın adaylığına parti olarak sıcak baktıklarını ve destekleyeceklerini söyledi.

MECLİS'TE DESTEK TURU
AK ...
Read more : AKP'nin başkan adayı Köksal Toptan | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

''Kur’an-ı Kerim yasaklansın'' küstahlığı !

http://image.haber3.com/haber/18860.jpg

Aşırı sağcı Hollandalı siyasetçi, Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'in yasaklanmasını istedi !

Hollanda’da aşırı sağ görüşleriyle tanınan Özgürlük Partisi’nin lideri Geert Wilders, Kur’an-ı Kerim’in satışı, ev ve camilerde bulundurulması ve okutulmasının "tamamen yasaklanmasını" istedi.

Wilders, De Volkskrant gazetesinde yayımlanan yazısında, "saldırı ve düşmanlığı öne çıkardığını" öne sürdüğü Müslümanların kutsal kitabının, "ülkenin hukuk sistemiyle bağdaşmadığını" savundu.

Kur’an’ın "yalnızca piyasada satışının yasaklanmasının yetmeyeceği, ev ve camilerde okutulması ve bulundurulmasının da yasak kapsamına alınması" görüşünü dile getiren ...
Read more : ''Kur’an-ı Kerim yasaklansın'' küstahlığı ! | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Havadan Su Yapmak

İsrailli iki doktora öğrencisi,kolayca havadan su elde etmeyi sağladıkları son derece basit bir düzenek geliştirerek uluslararası bir ödül kazandılar.Katlanabilir hafif panellerden yapılı ters bir piramitten başka bir şey olmayan düzenek,havadki nemin yoğuşarak altındaki depoya akmasını sağlıyr.Technion-İsrail Teknoloji Enstitüsünde mimarlık doktorası yapan Joseph Cory ve Eyal Malkanın WatAir adını verdikleri,toplam 30 metrekarelik yüzeye sahip piramit-huni,hergün havadan 48 litreye kadar su sağlıyor.Kullanılan kolektör sayısına bağlı olarak buluşun su sıkıntısı çekilen kırsal ve kentsel bölgelerde kolaylıkla kullanlabileceği düşünülüyor.WatAirin ...
Read more : Havadan Su Yapmak | Görüntüleme : 1464 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Ve AKP'nin TBMM Başkanı adayı Köksal Toptan

AkParti Türkiye Büyük Millet Meclisi için Başkan adayı Köksal Toptan.

Merkez sağın tanınan isimlerinden biri olan Köksal Toptan, AK Parti öncesinde Milli Eğitim, Kültür ve Devlet Bakanlıkları görevlerinde bulundu.

AK Parti'ye katıldıktan sonra da Meclis’te en kritik komisyonlardan biri olan Adalet Komisyonu’nun başkanlığını yürüten Toptan, kriz zamanlarında uzlaşmacı tutumu ile öne çıktı.

KAYNAK
Read more : Ve AKP'nin TBMM Başkanı adayı Köksal Toptan | Görüntüleme : 825 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yeni Rakı Fasıl I-II-III-IV / Akşamcılar İçin

Resim

01. Enginde Yavaş Yavaş
02. Dilşad Olacak Diye
03. Ne Günah Etse Açılmaz
04. Senede Bir Gün
05. Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım
06. Elveda Meyhaneci
07. Yıldızlı Semalar
08. Agora Meyhanesi
09. Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un
10. Seni Ben Ellerin Osun Diye Mi Sevdim
11. Elbet Bir Gün Buluşacağız
12. Kadehinde Zehir Olsa

Resim

Şifre: guncelmeydan.com

Resim

01. Belki Bir Sabah Geleceksin
02. Kimi Dertten İçermiş
03. Bir ...
Read more : Yeni Rakı Fasıl I-II-III-IV / Akşamcılar İçin | Görüntüleme : 2570 | Yanıtlar : 39 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

En ünlü 10 güzellik masalı

En ünlü 10 güzellik masalı

Doğru bildiğiniz ama aslında yanlış olan güzellik sırlarını okuduğunuzda siz de şaşıracaksınız. İşte 10 güzellik yalanı.

‘Saçları günde 100 kez taramak, onları daha sağlıklı ve parlak yapar’: Yanlış

Saçlarınız, düzenli tarandıklarında daha sağlıklı olacaklar diye bir kural yok. Üstelik, düşük kaliteli fırçalar saç uçlarının kırılmasına yol açabiliyor.

Öneri: Saçlarınızı taradıktan sonra parmak uçlarınızla saç derinize masaj yaparsanız, bu şekilde kan dolaşımınız hızlanacak ve saç kökleriniz daha çok beslenecektir.

‘Karbonat, ...
Read more : En ünlü 10 güzellik masalı | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148880 ileti • Toplam 46433 başlık • Toplam 25115 üye

x