Zaman: Pzt Tem 07, 2025 22:11

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Aslan Anderlecht'e hazır

Aslan Anderlecht'e hazır

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray, Belçika'nın güçlü ekiplerinden Anderlecht ile yapacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarını, maçın oynanacağı Stade Suisse'de yaptığı antrenmanla tamamladı.

Yverdon'da kaldıkları Grant Otel'in ormanlık alanında kros çalışması yaparak güne başlayan Galatasaray, öğleden sonra otobüsle 80 kilometre uzakta bulunan İsviçre'nin başkenti Bern'e gitti.

Sarı-kırmızılı takım, yarın ilk hazırlık maçında Anderlecht ile karşılaşacağı maç için Stade Suisse'de bir antrenman yaptı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde sağanak yağmur altında çalışan Galatasaraylı ...
Read more : Aslan Anderlecht'e hazır | Görüntüleme : 876 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Korkusuzlar [ATV]

http://www.atv.com.tr/im/korkusuzlar/korkusuzlar_1170_c.jpg

Korkusuzlar

Oyuncular: İsmail YK, Ali İpin, Burcu Özkanca, Berna Öztürk, Fatoş Güçlü, Gürkan Tavukçuoğlu, Turgut Tunçalp, Özgür Özaslan, Ercü Turan.
Yapım: Avrupa Film-Cengiz Erdem, Deniz Erdem.
Yönetmen: Tevfik Şenol
Senaryo: Avrupa Film Yazı Grubu - Osman Dikiciler

Konu:
Küçük bir çocukken, anne ve babası bir gece gözleri önünde öldürülen İsmail, yıllar sonra genç bir polis olarak karşımıza çıkar. Gittikçe artan suç örgütlerinin tasfiyesi amacıyla, emniyetin yeni kurulmasına karar verdiği gizli bir birimin aday polislerinden ...
Read more : Korkusuzlar [ATV] | Görüntüleme : 2296 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diziler

Güzel ve ''cahil'' yarışmacılar!.

http://image.haber3.com/haber/100089.jpg
Show TV'nin yeni yarışma programı "Güzel ve Dahi"ye bayanların güzellikleri ve zekaları damgasını vurdu...

Önceki akşam Show TV’de başlayan yarışmayı izleyenler saçını başını yoldu. Ne Cumhurbaşkanı’nı, ne Bush’u ne de Kenan Evren’i tanıyorlar!

Birbirinden güzel, liseli, üniversiteli, kolejli kızlar, ilkokul düzeyindeki basit sorulara verdikleri cevaplarla ekran başındakileri şoke etti.

Önceki akşam Show TV ekranlarında ‘Güzel ve Dahi’ adlı bir yarışma programı başladı. Sunuculuğunu Behzat Uygur ve Melike Güner’in yaptığı programda 8 erkek ve 8 ...
Read more : Güzel ve ''cahil'' yarışmacılar!. | Görüntüleme : 1497 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diziler

Kurtlar Vadisi Bölüm Özetleri

(1) KURTLAR VADİSİ - 15 Ocak 2003

Kurtlar Vadisi'nde; sokaklardan başlayıp, belli bir hiyerarşik bütünlük içinde kademe kademe yükselen ve en tepede son derece etkili bir "konseye" dönüşerek ülkeyi avcuna almayı amaçlayan çok güçlü bir mafya örgütü ile, o örgütle mücadeleye soyunanların serüvenleri anlatılır. Bu hem toplumsal hem de bireysel yansımaları olan serüvendir.

Özel olarak yetiştirilen Polat; estetik bir ameliyatla sahip olduğu yeni yüzü ve yeni kimliğiyle alt basamakları tırmanarak mafya örgütünün içine sızdırılır. Bu, ...
Read more : Kurtlar Vadisi Bölüm Özetleri | Görüntüleme : 3638 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Küçük Şeyleri Dert Etmeyin

Küçük şeyleri dert etmeyin.

•Kusursuz olmayabileceğinizi kabullenin.

•Rahat ve ılımlı insanların başarılı olamayacağı düşüncesini bırakın.

•Sevgi kapasitenizi geliştirin.

•Kimsenin sözünü kesmeyin. Tümcesini siz bitirmeyin.

•Birisine iyilik yapın ve hiç kimseye bundan söz etmeyin.

•İçinde bulunduğunuz anı yaşamayı öğrenin.

•Sizden başka herkesin bilgili olduğunu düşünün.

•Bırakın çoğu zaman başkaları haklı olsun.

•Sabırlı olun.

•Kendinize sorun; bir yıl sonra bunun bir önemi olacak mı?

•Gerçeği kabul edin: Yaşam adil değildir.

•Her gün, bir dakikanızı, teşekkür edecek birisini ...
Read more : Küçük Şeyleri Dert Etmeyin | Görüntüleme : 966 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Gerekli --Gereksiz

1 üye ayakkabı
2 üye gerekli gib

yürümek
Read more : Gerekli --Gereksiz | Görüntüleme : 2439 | Yanıtlar : 59 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şeytandan Mektup

Seytandan Mektup;

Seni dün günlük islerini yaparken gördüm. Namaz kilmadan, dua etmeden bir
günü daha geçirdin. Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek için vakit ayirmadin. Çok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum. Benimle oldugun için çok mutlu oldugumu söyleyemem.Hatirliyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum. Dogruyu söylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettigim için nefret ediyorum.
Allah beni cennetten atigi için bende seni kullaniyorum. Seni de Allah'in bana yaptiklarini; ödetene kadar kullanacagim, ondan sonra sende defolup ...
Read more : Şeytandan Mektup | Görüntüleme : 794 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Dinimiz İslam

Fıkra(Tayyip-Blair-Unakıtan:)

Basbakan Erdogan, dis destek aramak icin
ingiltereye ziyarete
gitmis.
Ziyareti sirasinda Kralice tarafindan cay icmeye davet edilen
Erdogan,
Kraliceye kendi liderlik felsefesinin ne olduğunu sormus.
Kralice de "cevremi akilli insanlarla doldurmak" cevabini
vermis.Erdogan bunun uzerine kraliceye cevresindeki insanlarin
akilli olup olmadiklarini nasil ayirt ettigini sormus. Kralice,
"onlara dogru sorulari sorarak ayirt ediyorum" diye yanitlamis ve "izin verin
gostereyim" demis. Kralice hemen Tony Blair’i aramis ve: "Sayin Basbakan, lutfen bu soruya cevap verin:Annenizin bir cocugu var, ...
Read more : Fıkra(Tayyip-Blair-Unakıtan:) | Görüntüleme : 5179 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülmece

Türk Erkeği Neler Çeker :)

1- İşe Başlarken Besmele Çeker

2- Delikanlıdır Tesbih Çeker

3- Sportmendir Barfiks Çeker

4- Tek Eliyle Şınav Çeker

5- Kendi Dişini Kendi Çeker

6- Taraftardır;Üçlü Çeker

7- Kaçan Golde Yuh Çeker

8- Akşamcıdır Kafayı Çeker

9- Dikiz Aynasından Hareket Çeker

10- Muazzam Kopya Çeker

11- Karı dırdırı çeker

12- Genelde Babaya Çeker

13- Evladına Nutuk Çeker

14- İskenderin Üstüne Künefe Çeker

15- Çuhayı Yırtmadan Pike Çeker

16- Kafası Bozulunca Resti Çeker

17- Parayı Bulan Arabayı ...
Read more : Türk Erkeği Neler Çeker :) | Görüntüleme : 908 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x