Zaman: Sal Eki 21, 2025 22:50

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

ali şen iddalı:Yıldırım Ronaldinho'yu bile getirir

"Yıldırım Ronaldinho'yu bile getirir"

F.Bahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a övgü !.. F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabileceğini söyleyen Şen,"Yıldırım, Ronaldinho veya Henry'nin geleceğini söylerse şaşırmam" dedi.

"10 MAÇ 30 PUAN"
Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen’den bomba gibi sözler. TV8’de Lige Doğru programına katılan Şen, Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabileceğini iddia ederek, “Gruplar belli olmadan söylüyorum. Bu sene Devler Ligi’nde en üst seviyeye çıkabiliriz. Çok iyi bir kadro yapıldı. Başarının bu sene geleceğine inanıyorum. Ligde ...
Read more : ali şen iddalı:Yıldırım Ronaldinho'yu bile getirir | Görüntüleme : 2619 | Yanıtlar : 27 | Dizin : Futbol

canaydın:"15 yıldır böyle bir G.Saray görmedim"

"15 yıldır böyle bir G.Saray görmedim"

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Yıllardır kulüp içinde yer aldığını ancak son 15 yılda böyle bir Galatasaray takımı görmediğini belirtirken,"Her şey mükemmel gidiyor dedi"

Canaydın'ın Bugün gazetesine yaptığı açıklamalar şöyle

KALLİ FARKI YAŞANIYOR
Feldkamp’a da övgüler yağdıran Canaydın, “Kendini kabul ettirmiş daha da önemlisi sevdirmiş. Gördüm ki Kalli, takıma temel eğitim veriyor. Kornerlerde, frikiklerde tek tek duracakları yeri anlatıyor. Bu çalışmayı Gerets yaptırsa kafaya alır, dalga geçerlerdi. Ama Kalli yaşı ...
Read more : canaydın:"15 yıldır böyle bir G.Saray görmedim" | Görüntüleme : 998 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Futbol

Hangi yazar kime oy verecek ?

http://image.haber3.com/haber/60358.jpg

Dördüncü Kuvvet Medya isimli internet sitesi, dün köşe yazarlarının yazılarından yola çıkarak, “hangi köşe yazarı hangi partiye oy verecek?” bunu açıklayan bir liste yayınladı dün...

Önce listeye bir bakalım...

İtirazım olanları sonra söyleyeceğim...

Hıncal Uluç: MHP

Serdar Turgut: MHP

İlhan Selçuk: CHP veya MHP

Emre Kongar: CHP

Engin Ardıç: Bağımsız

Ali Bayramoğlu: Bağımsız

Güler Kömürcü: MHP

Şakir Süter: CHP

Bekir Coşkun: CHP

Yılmaz Özdil: CHP

Emin Çölaşan: CHP

Oktay Ekşi: CHP

Ertuğrul ...
Read more : Hangi yazar kime oy verecek ? | Görüntüleme : 1239 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Forum Atasözlerii (Yeni) (:

Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Bugünün topicini yarına bırakma.
Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça,
Admin sinirlenmez üye azmadıkça....
Admin üyenin halinden anlamaz
Admine üye banlamak kolay gelir
Çoklu moderasyon yap, denize at
super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var
Ayağını, üyelik seviyene göre uzat
Yanlıs Açılmıs Basliga. Moderator Karışır
Aç Kullanıcı Başlık Açmaz
Admin Süpermod'tan üstündür
Ben adminin zeki,çevik,ahlaklı ve banlamayanını severim... ...
Read more : Forum Atasözlerii (Yeni) (: | Görüntüleme : 928 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Gülmece

Adaletin bu mu Bakan Bey?

http://image.haber3.com/haber/64049.jpg

Sağlık Bakanı Akdağ 8.3 trilyonluk yolsuzluk iddiasını soruşturmak isteyen savcıya izin vermedi.

Elini sıkmayan genci içeri tıktırmak için koşa koşa savcılığa giden Sağlık Bakanı, 8.3 trilyonluk yolsuzluk iddiasını soruşturmak isteyen savcıya izin vermedi.

Cumhuriyet Başsavcılığı 'Neorecormon' isimli ilacın alım ihalesinde devletin 8 milyon 311 bin YTL zarara uğratıldığını belirterek, bu zararı örtbas etmekle suçlanan 4 bürokrat hakkında soruşturma açmak için Sağlık Bakanlığı'ndan izin istedi.

KURUM İÇİ DENETİM
Soruşturma izni isteğinin ardından Sağlık Bakanlığı Teftiş ...
Read more : Adaletin bu mu Bakan Bey? | Görüntüleme : 720 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

8.Bölüm Mantık Hatası...!

1.

TATAROĞLU ve POLAT ın görüştüğü "SER1" adlı yat TESTERE NECMİ nin Ruslarla görüştüğü ve polatın rusları kaldırdığı, necmiyi denize attığı yat değilmi...?

2.
Polat kimsenin bilmemesini istiyodu kripteksin içeriğini çünkü içindeki bilgiler bilenin hayatını tehlikeye sokuyordu. Bunu bilerek bi CD yapıp nevzatın arabasına süs olarak koydu. CD içeriğini nevzat bilmiyordu ama bu bölümde abi bana vermişti bende sakladım falan filan diyo. Kripteksi bilmeyen yok

Sizce Bunlar Hata Değilmi ?
Read more : 8.Bölüm Mantık Hatası...! | Görüntüleme : 855 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Regaip Kandili'miz mübarek olsun...

Recep ayının ilk cuma gecesine Regaip Gecesi denilir. Regaip, arzu edilen şeyler demektir. Bu gece Hz. Peygamber’in bazı özel lütuflara ve yüksek ilahi tecellilere erdiği kanaatiyle kutlanmaktadır.

Üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaib Kandilinde Cenâb-ı Hak’ka yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, kendimizi bulma ve bilmenin, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkanını yakalarız. Bu gecede Rabbimizle, yakınlarımızla ve çevremizle bağlarımızı yeniden gözden geçirir, bu vesileyle olgun dindarlığın iman-ibadet-ahlak bütünlüğünü sağlamaktan geçtiğini bir kez daha ...
Read more : Regaip Kandili'miz mübarek olsun... | Görüntüleme : 888 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Karikatör Dünyası 3 (:

Resim
Shot at 2007-07-19
Resim
Shot at 2007-07-19
Resim
Shot at 2007-07-19
Resim
Shot at 2007-07-19
Resim
Shot at 2007-07-19
Resim
Shot at 2007-07-19
Resim
Shot at 2007-07-19

:) :) :) :) :)
Read more : Karikatör Dünyası 3 (: | Görüntüleme : 3100 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Erdoğan: Çölaşan'dan bıktım artık

Erdoğan: Çölaşan'dan bıktım artık

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün gece Kanal A'da Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan'ın konuğu oldu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, oğlunun sahte raporla ilgili askerden kaçtığıyla ilgili iddialara sert çıktı.

Erdoğan oğlunun askerlik raporuyla ilgili soruyu da şöyle yanıtladı: "Hürriyet gazetesinin bir köşe yazarı (Emin Çölaşan) askerlik raporuyla ilgili yazdı, Aydın Doğan'la bunu çok kez konuştum, aynı gazetenin köşe yazarı yine yazıyor. Söz konusu rapora tabip-asker imza koymuş, senin çocuğumun ...
Read more : Erdoğan: Çölaşan'dan bıktım artık | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Gül, PKK'nın elinde ABD silahları bulunmasını değerlendirdi

"Yönetim dışı yollarla silah yollanmış"

Terör örgütü PKK'nın elinde bulunan Amerikan silahlarından ''yolsuzluk'' çıktı. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Amerikan Savunma Bakanlığı'nın başlattığı soruşturmada ''yönetim dışı'' yollarla PKK'ya silah ulaştırıldığının tespit edildiğini söyledi.

CNN TÜRK Ankara temsilcisi Yavuz Oğhan'ın sorularını yanıtlayan Bakan Gül, "Savunma Bakanlığı'nda soruşturma açtılar. Maalesef bazı yolsuzlukların olduğu, bazı askerlerin de buna karıştığı yönünde bilgi var" dedi.

Gül "yönetim dışı yolla PKK'ya silah ulaştırılması" konusunda da, "Bununla ilgili zaten soruşturma açtılar ve ...
Read more : Gül, PKK'nın elinde ABD silahları bulunmasını değerlendirdi | Görüntüleme : 719 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149133 ileti • Toplam 46409 başlık • Toplam 25111 üye

x